SMC Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institusi Bertaraf Dunia

SMC adalah institusi pengajian tinggi dalam talian global yang diakreditasi oleh kerajaan dengan pelajar dari lebih dari 130 negara yang berbeza, yang menyediakan kecemerlangan akademik, kepemimpinan kandungan, yang relevan melalui teknologi canggih. Kami menangani beberapa cabaran terbesar di dunia dengan penciptaan nilai ekonomi, meningkatkan amalan terbaik, dan kesinambungan untuk membina masa depan yang lebih baik untuk semua.

SMC mensasarkan profesional yang bekerja dari seluruh pelosok dunia yang mencari fleksibiliti untuk belajar pada bila-bila masa dari mana-mana tempat mengikut kadar mereka sendiri. Kami mempunyai banyak pengalaman dalam bidang lebih dari 20 tahun. Pengetahuan ini membina asas untuk pengembangan kerangka jaminan kualiti yang inovatif, boleh dipercayai, berorientasikan pelajar dan perkhidmatan, yang telah dilesenkan secara rasmi di Kesatuan Eropah untuk menjalankan program pendidikan tinggi dalam talian dengan kekuatan untuk mengeluarkan ijazah.

Photo shoot of two young lawyers

Lebih 20 Tahun dalam Pendidikan Dalam Talian

96%

Kepuasan Pelajar

85%

Kadar Pengijazahan

1 st

seumpamanya di Eropah

100%

Sepenuhnya Online

Pendidikan di SMC dilengkapi dengan kandungan akademik berkualiti tinggi, kuliah dalam talian secara langsung, sistem pengurusan pembelajaran terkini, dan semua kemudahan, keperibadian, dan perkembangan individu yang diharapkan oleh pelajar pada abad ke-21. Daripada terus menjadi penyedia pendidikan dalam talian yang lain, SMC berusaha untuk menjadi kampus digital global di mana pelajar, pendidik, komuniti perniagaan, dan pelajar sepanjang hayat dapat berkolaborasi untuk bertukar dan mengembangkan idea.

Selanjutnya, SMC menyediakan syarikat dan organisasi dengan teknologi eLearning, perkhidmatan pengeluaran kandungan yang disesuaikan, serta sistem dan proses yang berkaitan.

Permulaan SMC

SMC ditubuhkan untuk menyemarakkan semangat baru yang progresif dalam pendidikan perniagaan.

Formatnya jelas: pembelajaran jarak jauh.

Kisah kami bermula di Switzerland sebagai Pusat Pengurusan Switzerland pada awal abad ini. Tanpa sejarah, tanpa pengiktirafan, tanpa reputasi, tetapi dengan semangat, komitmen, dan semangat - Pusat Pengurusan Swiss mendaftarkan pelajar # 1 - seorang profesional kewangan dari Argentina yang berjarak ribuan kilometer, ke program Doktor Pentadbiran Perniagaan dalam talian pertama di Eropah.

Selama 20 tahun terakhir, SMC telah berkembang menjadi SMC Education Group, sekolah perniagaan dalam talian yang diiktiraf oleh kerajaan pertama di Eropah, dan terdiri daripada pelbagai organisasi dan gabungan di seluruh dunia.

141096_pexels-photo-3182812.jpeg

Program Pembelajaran Jarak Jauh

SMC adalah sekolah perniagaan yang benar-benar antarabangsa dengan pelajar dari lebih dari 130 negara yang berbeza. Program pembelajaran jarak jauh kami memberikan apa yang diharapkan dari salah satu sekolah perniagaan terbaik di Eropah - pengembangan, manifestasi, dan mengekalkan kerjaya yang hebat. Acara global seperti COVID 19 memaksa pelajar di seluruh dunia untuk terus berkembang melalui pendidikan dalam talian.

Percayalah kepada pelopor dalam pendidikan tinggi dalam talian. Pengalaman penting. Percayai SMC.

Program Ijazah

Program ijazah dalam talian kami adalah pilihan terbaik jika anda mencari pengiktirafan, kualiti perkhidmatan, dan fleksibiliti tanpa kompromi.

Direka untuk profesional yang bekerja, program Sarjana Muda, Master Eksekutif , dan Kedoktoran kami menghubungkan anda dengan profesional dan ahli akademik yang mempunyai kedudukan tinggi di seluruh dunia.

Program-program ini diiktiraf oleh kerajaan dan diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam bidang Akademia, Industri, Kerajaan, dan sektor bukan keuntungan.


Program Diploma

Program diploma kami adalah keputusan ringkas dari program ijazah utama kami.

Kursus-kursus ijazah dan lepasan ijazah menawarkan anda satu asas dalam Pentadbiran Perniagaan, Pengurusan dan Kepimpinan, serta kemahiran yang amat diperlukan dalam aplikasi kritikal seperti kewangan, pemasaran dan perakaunan.

Sijil dan Diploma kami diiktiraf oleh kerajaan. Anda boleh memindahkan kredit ECTS ini ke program pendidikan tinggi di seluruh dunia.

Program Bersama

Kami menawarkan pelbagai Master dan Ph.D bersama. program ijazah dengan kerjasama rakan akademik kami UCN, yang merupakan salah satu universiti terkemuka di Amerika.

Dikendalikan oleh pusat akademik kami di Switzerland, program-program ini memberikan pendidikan berkualiti Switzerland yang sebenar dan pelajar menikmati sokongan dan perhatian yang tiada tandingannya.

Setelah berjaya, graduan mendapat ijazah dari UCN. Universiti ini diiktiraf oleh kerajaan dan diiktiraf di peringkat antarabangsa.

140598_pexels-photo-3769021.jpeg

Dari Hebat hingga Penting

Dalam beberapa minggu dunia telah berubah. Hidup kita telah berubah. Keadaan yang tidak kelihatan beberapa bulan yang lalu kini menjadi kenyataan. Perspektif individu dan organisasi dikaburkan. Tidak ada yang mempersiapkan dunia untuk ini.

Pendidikan dalam talian lebih penting daripada sebelumnya. Jarak sosial mengubah cara kita belajar. SMC telah mengubah cara kita belajar selama 20 tahun. Mari kita ubah bersama 20 tahun akan datang.

Membangun Perusahaan Adaptive

Tidak ada organisasi yang terhad. Kehebatan Sejati adalah corak pemikiran.

SMC membantu organisasi untuk berubah menjadi tenaga kerja yang berorientasikan bakat yang mengganggu dan mampu menyesuaikan diri dengan cabaran dan peluang, selalu berada di puncak permainannya. Kami menyokong institusi-institusi pendidikan untuk keuntungan, bukan keuntungan, dan pendidikan menuju ke arah yang penting.

Global dan Namun Berdekatan. Rangkaian yang cekap

Badan pelajar SMC terdiri daripada pelajar berpencapaian tinggi dari dan di lebih dari 130 negara yang berbeza. Fakulti antarabangsa SMC menawarkan pengalaman akademik dan profesional, orientasi perkhidmatan, dan perhatian yang luas. Pintu masuk anda untuk pengetahuan dan amalan terbaik.

100% dalam talian

Belajar Dari Mana sahaja

130+ Negara

Badan Pelajar Antarabangsa

20+ Tahun

Pengalaman Perkara

1 st di Eropah

Sekolah Perniagaan Dalam Talian Berlesen

Lokasi

Zug

Alamat
Vorstadt 26a,
6300 Zug, Kanton Zug, Switzerland

Birkirkara

Alamat
Pope Urbanus VIII Street
BKR 1425 Birkirkara, Malta

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami