IIMT University of Fribourg

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut pengurusan antarabangsa dalam teknologi IIMT yang berafiliasi dengan Universiti Friborg di Switzerland dan Eropah merupakan Institut terkemuka dan dinamik untuk pendidikan dan penyelidikan yang berterusan. Kecekapan kami adalah pembangunan pengurus eksekutif yang berorientasikan masa depan dan praktikal dalam sektor Pengurusan Maklumat dan Komunikasi Teknologi (ICT) dan Pengurusan Tenaga (Utiliti). Penyelidikan akademik adalah interdisipliner dan berorientasikan aplikasi.

Pendidikan dan penyelidikan berterusan kami dicirikan oleh kelenturan dan kandungan pengajaran yang dikemas kini. Faktor kejayaan kami adalah pensyarah dengan reputasi yang tinggi dari kedua-dua industri dan bidang akademik, rangkaian pakar yang luas dan perkongsian kebangsaan dan antarabangsa. Dialog dengan pelajar kami penting bagi kami dan kami mengambil berat tentang hubungan peribadi yang mampan. Kami menemui permintaan dari semua pemegang kepentingan dengan profesionalisme dan keterbukaan. Dedikasi dan profesionalisme ke arah setiap individu membentuk tindakan kita.

Kerjasama kami sangat menyumbang kepada kejayaan institut. Kami menggalakkan dan menuntut inisiatif sendiri dan menawarkan sebagai majikan menarik persekitaran kerja moden.

Institusi pengurusan antarabangsa dalam teknologi dibentuk selaras dengan semangat Universiti Fribourg seperti yang dinyatakan dalam Pernyataan Misi Universiti.

iimt Programs

Komitmen kami adalah untuk menyediakan peserta untuk kerjaya pengurusan peringkat tinggi dan menjalankan penyelidikan dalam ICT


Kursus Eksekutif kami

> Eksekutif MBA (EMBA) dalam Pengurusan ICT atau Utiliti

> Diploma Eksekutif (DAS) dalam Pengurusan ICT atau Utiliti

> Sijil Eksekutif (CAS) dalam Pengurusan ICT atau Utiliti

> Kursus Khusus

> Pakej Kuasa

Lokasi

Fribourg

Alamat
international institute of management in technology - iimt
University of Fribourg
Boulevard de Pérolles 90

CH - 1700 Fribourg, Fribourg, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami