Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke GBS!

Geneva Business School di sini adalah sebuah institusi terkemuka yang menyediakan pendidikan berkualiti Switzerland. Program kami diajar 100% dalam bahasa Inggeris dan kampus kami terletak di bandar-bandar utama Eropah seperti Geneva dan Barcelona.

Metodologi inovatif kami bermakna pelajar diajar di bilik darjah kecil dan fokus oleh ahli fakulti yang dipilih dengan teliti, semuanya adalah profesional peringkat tinggi, yang berdedikasi untuk membimbing mereka dalam perjalanan mereka untuk menjadi pemimpin perniagaan masa depan.

Geneva Business School menawarkan pelbagai program sarjana, tuan dan doktor.

Pelajar boleh memilih untuk mengkhususkan diri dalam salah satu daripada banyak jurusan kami, seperti hubungan antarabangsa, pengurusan sukan, pemasaran digital, dan kewangan antarabangsa, antara lain.
Kampus-kampus Geneva Business School terletak secara strategik di dua bandar paling multikultural dan dinamik di Eropah.

Kampus-kampus Geneva Business School terletak secara strategik di dua bandar paling multikultural dan dinamik di Eropah.

Kampus Geneva terletak di tengah-tengah suku Organisasi Antarabangsa Geneva, yang terletak dalam salah satu pusat kegiatan diplomatik, kewangan dan perniagaan terbesar di dunia. Kemudahan kami termasuk keadaan auditorium seni dan banyak pusat pengajian, yang direka khas untuk menawarkan pengalaman pembelajaran kontemporari dengan persekitaran pelajar yang hebat.

Program diajar dalam:
  • English

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Geneva Business School (GBS)

Sarjana Sains Kewangan dengan majoriti dalam Kewangan Antarabangsa direka untuk mencabar dan membangunkan pemahaman anda tentang kewangan global melalui latihan yang keta ... [+]

Master of Science in Finance (MSc.F) dengan major dalam Kewangan Antarabangsa direka untuk mencabar dan mengembangkan pemahaman anda tentang kewangan global melalui latihan yang ketat dalam kerangka konseptual, analisis dan empiris kewangan dan pelaburan antarabangsa moden. Anda akan memahami daya makroekonomi yang membentuk dunia hari ini, cara menilai risiko dan menanggapi cabaran kewangan dan pelaburan baru muncul.

Sepanjang kursus pelajar akan:Memperoleh pengetahuan tentang cukai antarabangsa dan perancangan harta tanah.Pelajari pengurusan risiko dan dapatkan pengetahuan mendalam mengenai syarikat insurans.Dapat melakukan Analisis Teknikal.Kenali analisis dan pengurusan Dana Hedge.Terokai analisis penyata kewangan untuk eksekutif.... [-]
Switzerland Geneva Sepanyol Barcelona Madrid  + 1 Lagi
Feb. 2020
English
Sepenuh masa
22 - 1 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Let's get started!

Geneva Campus

Life in Geneva

Alamat
Chemin de la Voie-Creuse 16
1202 Geneva, Geneva, Switzerland
Alamat
Geneva Business School Gran Via de les Corts Catalanes, 617 ppl. Barcelona España
08007 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Alamat
Calle Baltasar Gracián, 4
2815 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol