Geneva Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke Geneva Business School !

Geneva Business School di sini adalah sebuah institusi terkemuka yang menyediakan pendidikan berkualiti Switzerland. Program kami diajar 100% dalam Bahasa Inggeris dan kampus kami terletak di bandar-bandar utama Eropah seperti Geneva, Barcelona dan Madrid

Metodologi inovatif kami bermakna pelajar diajar di bilik darjah kecil dan fokus oleh ahli fakulti yang dipilih dengan teliti, semuanya adalah profesional peringkat tinggi, yang berdedikasi untuk membimbing mereka dalam perjalanan mereka untuk menjadi pemimpin perniagaan masa depan.

Geneva Business School menawarkan pelbagai program sarjana, tuan dan doktor.

Pelajar boleh memilih untuk mengkhususkan diri dalam salah satu daripada banyak jurusan kami, seperti hubungan antarabangsa, pengurusan sukan, pemasaran digital, dan kewangan antarabangsa, antara lain.
Kampus-kampus Geneva Business School terletak secara strategik di tiga bandar paling multikultural dan dinamik di Eropah.

Kampus-kampus Geneva Business School terletak secara strategik di tiga bandar paling multikultural dan dinamik di Eropah.

Kampus Geneva terletak di tengah-tengah suku Organisasi Antarabangsa Geneva, yang terletak dalam salah satu pusat kegiatan diplomatik, kewangan dan perniagaan terbesar di dunia. Kemudahan kami termasuk keadaan auditorium seni dan banyak pusat pengajian, yang direka khas untuk menawarkan pengalaman pembelajaran kontemporari dengan persekitaran pelajar yang hebat.

Barcelona sinonim dengan matahari, laut, dan sukan, tetapi juga destinasi utama untuk permulaan teknologi, multinasional dan inovasi. Bandar ini sesuai untuk usahawan muda dengan acara tanpa henti dan kumpulan bakat besar untuk bertukar idea.

Madrid adalah ibu kota yang sibuk, dan merupakan pusat geografi, budaya dan ekonomi Sepanyol. Dengan belajar di Madrid, anda akan menjadi inspirasi oleh fakulti dinamik kami dan menghadiri acara rangkaian bertaraf dunia-semua di salah satu bandar paling cerah di Eropah.

Tempoh Kursus

Sarjana (semua kampus: kampus Geneva, Barcelona dan Madrid)

Tempoh Program Sarjana Muda: 3 tahun

-MBA Program Duration: 1 1/2 years (18months)

-Perkhidmatan Program 'Duration: 1 1/2 years (18months)

Doktor

-DBA Duration Program: 3 tahun

Lokasi

Geneva

Alamat
La Voie-Creuse 16, 1202 Geneva (Switzerland)
1202 Geneva, Geneva, Switzerland

Barcelona

Alamat
Carrer de Rivadeneyra, 4, 08002 Barcelona (Spain)
08002 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Madrid

Alamat
Calle del Conde de Peñalver, 45, 28006 Madrid (Spain)
28006 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol