DCT University Center – Switzerland

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pusat Universiti DCT menawarkan pilihan pengurusan hospitaliti dan program kuliner yang terakreditasi, termasuk diploma lanjutan, pensijilan profesional, MBA atau diploma pascasiswazah, dan Ijazah Sarjana Muda AS peringkat tertinggi yang disampaikan di Switzerland. Semua program di DCT dipercepatkan untuk memenuhi jangkaan pelajar yang ingin menyelesaikan pendidikan berkualiti yang diiktiraf di peringkat antarabangsa dalam masa kurang dan kurang daripada kos keseluruhan daripada sistem universiti tradisional.

Maklumat Program Umum

DCT menawarkan portfolio program modular yang unik yang menggabungkan konsep terkini dan inovatif dengan kaedah ujian masa dan teknik tradisional. Program-program ini diajarkan oleh fakulti yang berkelayakan dengan menggunakan prinsip-prinsip yang paling maju dan inovatif hari ini dalam pendidikan pengurusan hotel. Semua program mengimbangi operasi dan kajian teoritis untuk menyediakan kedua-dua kemahiran teknikal dan kompetensi pengurusan.
Kelayakan yang diperoleh daripada DCT menunjukkan kejayaan anda mencapai program akademik yang berkualiti tinggi. Ia menandakan tahap kecekapan profesional anda dan akan berfungsi sebagai pasport anda untuk kerjaya yang bermanfaat dalam industri perhotelan atau pelancongan.
Organisasi akademik antarabangsa yang dihormati mengiktiraf nilai pendidikan program kami dan mengesahkan kecemerlangan mereka melalui pengiktirafan atau akreditasi.
Pentauliahan

DCT diiktiraf oleh Persatuan Sekolah-sekolah dan Kolej New England (NEASC), mendapat gelaran sebagai "Program Pelatihan" oleh Persekutuan Masakan Amerika (ACF), dan merupakan ahli Persatuan Sekolah Swiss Hotel (ASEH).

www.dct.edu

Lokasi

Vitznau

Alamat
Vitznau, Lucerne, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: