CANVAS

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Springboard Menuju Kerja Anda

CANVAS membawa kepada calon kreatif dalam "Seni Visual" penyelesaian untuk merangkul kerjaya dalam Bidang Fesyen dan Rekaan , milik industri perintis dunia ini.

Ditubuhkan lebih dari 25 tahun yang lalu di tengah-tengah Lausanne (Switzerland-Romande), Sekolah CANVAS akan mengalami pembangunan yang ketara dan berterusan sejak 15 tahun yang lalu. Pengasasnya, pada mulanya terlatih di Swiss Grandes Ecoles, yang berminat dengan Reka Bentuk dan Pedagogi, telah menciptakan Institut Supérieur des Arts et Techniques de la Mode. Diiktiraf oleh semua profesi, badan-badan Negara Swiss (CIO, AI dan), juga di peringkat antarabangsa (FEDE, PBB, Majlis Eropah, dan), Sekolah CANVAS , kelas pertama, kemenangan dalam kerjaya yang paling berprestij Pertandingan Eropah dan telah mengambil tempat yang menonjol, seperti Pertubuhan Antarabangsa, dalam penerapan standard Latihan dan Pendidikan untuk Belia Moden.

Pengalaman Dalam Perkhidmatan Kreativiti

Mengambil bahagian dalam profesionalisme CANVAS untuk memastikan kerjaya yang berjaya memenuhi cita-cita anda!

Sekolah CANVAS , diiktiraf untuk tahap yang tinggi dalam ARTS

Kelas yang diajar pada waktu siang atau pada waktu petang menawarkan pelbagai jam yang fleksibel yang membolehkan semua orang membina jadual yang disesuaikan untuk pengurusan kendiri peribadi, keluarga dan profesional yang lebih baik.

Fakulti yang berpengalaman, memperhatikan isu integrasi profesional pelajar, menyesuaikan diri dan menyesuaikan pengajarannya kepada fakulti setiap pelajar sambil menghormati harapan pasaran buruh.

A model poses for photographers backstage at Mercedes-Benz Fashion Week.Flaunter.com / Unsplash

Pedagogi baru CANVAS

Latihan CANVAS menggabungkan kedua-dua pendekatan teori dan praktikal yang berkaitan dengan aspek seni dan teknikal perdagangan yang dijangkakan. Alat-alat didaktik ini membolehkan pelajar memahami dan menguasai disiplin secara keseluruhannya untuk menubuhkan diri mereka secara profesional dalam bidang-bidang ini pada akhir kursus.

Dalam interaktiviti langsung dengan syarikat-syarikat, sekolah CANVAS menawarkan fleksibiliti pendidikan, keupayaan mendengar yang disesuaikan dengan cita-cita setiap pelajar.

Penyertaan dalam banyak projek yang berkaitan dengan dunia luar menyediakan semua orang dengan pengalaman pasaran buruh dan pembangunan rangkaian profesional pertama (rangkaian antarabangsa).

Pembentukan ini terus berkembang dan mencipta semula diri mereka mengikut evolusi pasaran dunia, dalam transformasi ekonomi dan sosial yang berterusan.

Latihan

CANVAS menyediakan latihan yang boleh diakses di pelbagai peringkat:

  • Pra-Perantaraan (Tahun Persediaan untuk Perdagangan Artistik)
  • Profesional (Siswazah)
  • Superior (Sarjana Muda)
  • Pendidikan Berterusan (Sijil)
  • kepakaran
  • Kursus Percuma
  • Kurikulum Antarabangsa

CANVAS , sebuah komuniti pencipta ghairah yang penting dan berpengaruh, dalam suasana pelbagai budaya.

Pengiktirafan yang melangkaui sempadan Swiss, pendekatan seni yang mengambil pelbagai budaya di dunia kita, pengayaan peribadi dan profesional.

Butiran lanjut dilampirkan.

kelayakan

Tahap program ijazah: Sarjana Muda, Siswazah, Sijil, Persediaan (tahun persediaan)

Diploma sekolah CANVAS disahkan dan disahkan oleh FEDE (Persekutuan Sekolah-sekolah Eropah).

Kursus CANVAS menyampaikan diploma yang dilaksanakan oleh Sistem Pemindahan Kredit Eropah ( ECTS ).

Disahkan oleh ETHICAS , kumpulan CANVAS memastikan kualiti sekolah terkemuka dan rangkaian sekolah United adalah pembukaan antarabangsa yang dijamin.

Di samping itu, CANVAS adalah Pusat Pemeriksaan Relay Eropah yang diiktiraf dan diminta untuk pelbagai DEES dan Masters secara bergantian.

Program Pengajian

Pelbagai program pengajian CANVAS Sekolah direka untuk menampung keseluruhan pengetahuan perdagangan. Gabungan disiplin yang diajarkan, disukai oleh hubungan yang koheren antara satu subjek dengan yang lain, membolehkan kesesuaian yang optimum dan penciptaan kursus latihan yang komprehensif dan bermanfaat yang dapat menyediakan pelajar untuk profesion masa depannya.

Untuk maklumat lanjut mengenai kursus yang diajarkan dalam setiap kursus, anda boleh memuat turun dokumen yang sepadan dengan latihan yang diminta di bawah.

Lokasi

Lausanne

Alamat
Avenue de Sévelin 46
1004 Lausanne, Vaud, Switzerland