CANVAS

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

CANVAS Ecole Art-Mode adalah Kolej Seni Switzerland yang khusus dalam Reka Bentuk Fesyen dan Grafik. Berasaskan di Lausanne, Switzerland, sekolah ini mempunyai lebih daripada 25 tahun pengalaman pelajar latihan untuk memasuki industri Seni Visual dan Fesyen. Sekolah menawarkan pemilihan kursus kreatif yang unik yang membolehkan pelajar memperoleh kemahiran teoretikal dan praktikal yang diperlukan untuk menguasai disiplin yang mereka pilih.

Dengan pelbagai kursus dan darjah, CANVAS membolehkan pelajar kebebasan dan fleksibiliti untuk menyesuaikan-membuat jadual kursus mereka sendiri. Dengan pemilihan kursus pendek dan panjang, pelajar boleh belajar dengan kadar mereka sendiri yang mengetahui semua kelas menawarkan Kredit Pemindahan Eropah (ECTS) yang kemudiannya boleh digunakan untuk program ijazah.

131658_Image1.jpg

foto ihsan CANVAS

Pelepasan untuk Pelancaran Kerjaya Anda sebagai Kreatif

CANVAS menyediakan pelajar dengan jawapan bagaimana melancarkan kerjaya mereka dalam industri Seni Visual atau Fesyen. Sebagai perintis dalam pendidikan tinggi dalam bidang Rekabentuk, Fesyen dan Seni Halus, CANVAS mempunyai kreatif latihan selama 25 tahun pengalaman.

Berpusat di tengah-tengah Lausanne (di bahagian berbahasa Switzerland), CANVAS telah berkembang dengan pesat sejak 15 tahun yang lalu. Pengasasnya dilatih di Swiss Hautes Ecoles dalam Reka Bentuk Fesyen dan Grafis, dan bersemangat tentang reka bentuk dan pedagogi. Mereka mencipta CANVAS dengan cita-cita membawa latihan teknikal yang berkualiti kepada para pelajar yang berminat menjadi Pereka Fesyen, Penjahit, Pereka Grafik dan Illustrators esok.

Diiktiraf oleh badan profesional dan pendidikan Swiss sama, program CANVAS disahkan oleh badan negara Switzerland (CIO, AI) dan Persekutuan Pendidikan Eropah (FEDE).

Pengalaman dalam Perkhidmatan Kreativiti

CANVAS diiktiraf kerana perbezaannya yang tinggi dalam seni. Pelajarnya telah kerap bermain dengan baik dalam beberapa pertandingan reka bentuk Eropah yang paling berprestij.

Sekolah itu mempunyai fakulti yang dinamik dan berpengalaman yang memperhatikan realiti dan tuntutan integrasi profesional para pelajarnya, menyesuaikan dan menyesuaikan kaedah mengajar mereka untuk memenuhi keperluan setiap pelajar sambil menyediakan mereka untuk permintaan dan harapan buruh pasaran.

Sekolah ini menawarkan kelas siang dan malam, serta kemungkinan mengikuti program ijazah dan sijil berikut secara paruh waktu untuk membolehkan pelajar membina jadual peribadi yang sesuai dengan keperluan mereka dan membolehkan pengurusan tanggungjawab profesional dan peribadi mereka.

CANVAS bangga menjadi sebahagian daripada komuniti multikultural yang besar dan berpengaruh dalam pencipta bersemangat . Sekolah ini menawarkan pendekatan artistik pelbagai budaya yang mengambil kira pelbagai budaya dunia kita, dan membolehkan pengayaan peribadi dan profesional para pelajarnya.

A Pedagogi Kreatif

Latihan CANVAS menggabungkan pendekatan teori dan praktikal kepada aspek artistik dan teknikal profesion kreatif yang menyiapkan pelajarnya. Metodologi dan alat pengajaran memberi pelajar pemahaman dan pemahaman yang mendalam tentang disiplin yang dipilih untuk membolehkan mereka menubuhkan diri mereka secara profesional pada akhir latihan mereka.

Dengan kerjasama syarikat profesional, bengkel dan atelier, CANVAS menawarkan pelajarnya fleksibiliti pendidikan untuk mendapatkan pengalaman profesional semasa belajar dan sentiasa memperhatikan cita-cita dan objektif setiap pelajar. Projek penempatan kerja menyediakan pelajar dengan pengalaman pasaran langsung dan membantu mereka mengembangkan rangkaian profesional awal.

Pemilihan Program yang Besar

CANVAS menyediakan latihan yang boleh diakses dalam bidang Reka Bentuk Fesyen, Tailoring & Fesyen, Reka Bentuk dan Ilustrasi Grafik. Program sekolah sentiasa diperbarui dan dikaji semula untuk mengikuti evolusi amalan dan trend dalam bidang Fesyen, Rekaan dan Seni Visual.

Sekolah ini menawarkan pelbagai darjah dan sijil yang diiktiraf di peringkat antarabangsa, termasuk:

  • Sijil Kursus Pendek
  • Sijil Persediaan
  • Derajat Yayasan
  • Gelaran Pengkhususan
  • Sarjana Muda
  • Kelas petang

Sistem Pemindahan Kredit Eropah (ECTS)

Ijazah CANVAS dalam Reka Bentuk Fesyen, Tailoring & Fesyen, Reka Bentuk dan Ilustrasi Grafik, adalah piawaian profesional yang unggul dan disepadukan ke dalam kesetaraan Sistem Pemindahan Kredit Eropah (ECTS) yang menawarkan tahap peringkat tinggi pada '3-5- 8 'model (Sarjana Muda - Sarjana - Doktor). Sistem ini berdasarkan kepada beban kerja program dan jam belajar yang diperlukan untuk mencapai objektif program.

Sertai CANVAS untuk mengambil latihan anda ke peringkat seterusnya dan pastikan anda mencapai objektif kreatif anda!

Lokasi

Lausanne

Alamat
Avenue de Sévelin 46
1004 Lausanne, Vaud, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami