American University in Switzerland

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejarah American University in Switzerland

Menyiapkan anda untuk persekitaran perniagaan moden, American University in Switzerland adalah salah satu universiti perniagaan antarabangsa terkemuka di Switzerland, yang terletak di La Tour-de-Peilz. Terletak di pinggir Tasik Geneva, AUS terletak berhampiran dengan Lausanne Capital Capital, dan Geneva, pusat diplomasi.

Sepanjang sejarah 29 tahun, AUS telah menyediakan pelajar antarabangsa dengan pengetahuan, alat, dan latihan perniagaan yang relevan untuk menjadi penyumbang positif kepada mana-mana organisasi sepanjang karier mereka.

Menawarkan pendidikan khusus dalam persekitaran antarabangsa dan pelbagai budaya, dengan program praktikal dan relevan. AUS menawarkan kepada semua pelajarnya budaya dinamik dan bercita-cita tinggi, baik di dalam kelas dan di luar sekolah.

Misi

Persiapkan pelajar antarabangsa dengan pengetahuan, alat, dan latihan perniagaan yang relevan untuk menjadi penyumbang positif kepada mana-mana organisasi sepanjang kerjaya mereka.

136964_pexels-photo-2422293.jpeg

Tiga Rukun AUS

Pengetahuan
  • AUS Berusaha untuk menyampaikan pengetahuan dan mengajar di mana mencari jawapan dalam jurang pengetahuan.
Alat
  • AUS berusaha untuk mengajar alat analisis yang diperlukan untuk penyelesaian masalah dan membuat keputusan yang kompleks.
Kemahiran
  • AUS berusaha untuk mengembangkan kemahiran lembut dan keras pelajar, agar mereka dapat berkembang maju dalam persekitaran profesional yang sentiasa berubah dan mencabar.

Alumni

Alumni kami kini bekerja dan melakukan perjalanan ke seluruh dunia, membuat perbezaan dalam masyarakat setiap hari. Kami sangat gembira kerana begitu banyak pelajar kami telah memasuki kerjaya dan peluang yang berjaya.

Visi

Visi AUS adalah untuk menyediakan pendidikan dan latihan untuk pemimpin perniagaan yang kompeten dan bertanggungjawab pada hari esok. Semua program AUS dirancang untuk memupuk pemahaman tentang tingkah laku manusia sambil mengembangkan kepekaan budaya dan mencapai perspektif global mengenai perniagaan dan politik.

Rangkaian Profesional

Universiti Amerika Switzerland menawarkan peluang kepada pelajar untuk menjadi sebahagian dan membina rangkaian profesional mereka sendiri untuk menyokong kerjaya mereka dan membina persahabatan sepanjang hayat.

136965_pexels-photo-1595391.jpeg

University Life

"AUS menawarkan kepada pelajar persekitaran berbilang budaya yang unik di mana mereka dapat menjalin persahabatan dan rangkaian profesional sepanjang hayat mereka."

M El Khansa

Presiden

Cari AUS

Terletak di pinggir Tasik Geneva di Riviera Swiss, AUS menawarkan pelajar pengalaman universiti dengan gabungan kehidupan bandar kosmopolitan dan ketenangan yang indah. Menawarkan peluang besar untuk pengembaraan dari bermain ski hingga mendaki, jam tangan hingga coklat, dan pemandangan yang menakjubkan di antaranya. Belajar di Switzerland adalah peluang sekali seumur hidup.

Rangkul Kehidupan di Switzerland

Di AUS, kami bukan sahaja menyokong pendidikan akademik pelajar kami tetapi juga ingin memastikan bahawa anda memanfaatkan sepenuhnya masa anda sebagai pelajar di Switzerland.

AUS adalah kampus inklusif-multikultural yang menawarkan pengalaman pendidikan yang diperibadikan, serta menawarkan pengalaman pelajar yang membolehkan anda berkembang dan berkembang secara peribadi dengan sokongan kerjaya, aktiviti pelajar, dan banyak lagi. Kakitangan kami yang berdedikasi berusaha untuk menyokong semua pelajar dan memastikan bahawa mereka memanfaatkan sepenuhnya pengalaman dan masa universiti mereka di Switzerland.

Pengalaman Kampus

American University in Switzerland bertekad untuk memberikan pengalaman pendidikan yang menyeluruh kepada semua pelajar. Sepanjang masa anda di AUS, kami berharap anda dapat berkembang sebagai bahagian penting dalam komuniti pelajar kami, berkongsi pengalaman unik anda untuk membantu dan menyokong orang lain.

136966_pexels-photo-1438072.jpeg

Lokasi

La Tour-de-Peilz

Alamat
Chemin du Levant 5
1814 La Tour-de-Peilz, Vaud, Switzerland