Alfred Nobel Open Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Alfred Nobel Open Business School

Alfred Nobel Open Business School adalah pemegang payung profesional, yang menggunakan hubungan institusi untuk menyediakan standard aktiviti akademik yang tertinggi. Kami dengan bangga menggunakan rakan kongsi universiti dan kolej berprestij yang lain serta para sarjana dan kurikulum mereka yang terkenal dengan berusaha untuk mencapai kecemerlangan ilmiah dari perspektif yang lebih pragmatik dan berkaitan dengan perniagaan.

Strategi yang padu ini membolehkan kita memainkan peranan utama dalam dunia pendidikan jarak jauh di empat benua.

Berdasarkan perkongsian kuat kami dengan rakan pendidikan tinggi Eropah, kami mempunyai reputasi yang semakin meningkat untuk kursus pascasiswazah dalam talian. Walau bagaimanapun, kami juga tetap setia pada komitmen kami untuk cemerlang dalam pengajaran dan hubungan erat antara pelajar dan ahli fakulti. Menawarkan banyak kemungkinan, semua MBA dan DBA terbuka tradisional sekolah telah diinternasionalkan secara meluas untuk memberi pelajar kompetensi global yang mereka perlukan untuk bersaing di negara tempat tinggal mereka dan di luar negara.

"Pengetahuan dilahirkan semula." Ini adalah motto kita yang sangat penting semasa krisis dunia dan merepresentasikan bagaimana kita merasakan peluang dan tanggungjawab. Dengan menyertai kami di Alfred Nobel Open Business School , seseorang dapat mengalami peluang manifold sesuai dengan pernyataan misi dan komitmen berterusan sekolah perniagaan.

Dengan standard baru kami dalam pendidikan perniagaan terbuka, anda akan memperoleh pengetahuan teori dan praktikal yang diperlukan untuk menjalani dunia yang bermaklumat dan mencapai kejayaan yang diperlukan untuk kehidupan profesional yang memuaskan.

Lokasi

Zürich

.

Alamat
Löwenstrasse 20
8001 Zürich, Zurich, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami