University West

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

West University dalam Trollhättan, Sweden merupakan sebuah universiti moden yang menawarkan pendidikan bekerjasama dengan kerja dan kehidupan dalam persekitaran kajian yang menarik dan moden. Kami memberi tumpuan kepada pelajar dan pembelajaran. Bekerja pembelajaran bersepadu sebagai perspektif dan kaedah meresap kerja di universiti dan juga profil kami. Kampus ini terletak di pusat bandar Trollhättan berhampiran dengan pantai barat Sweden. Trollhättan adalah sebuah pekan kecil hanya 30 minit dengan kereta api dari Gothenburg. Ia adalah selamat dan bersih dan hampir semua orang bercakap Bahasa Inggeris. Keadaan yang sempurna untuk persekitaran kajian antarabangsa. Pendidikan Kami menawarkan pengajian dalam:

Sains Komputer dan IT Pentadbiran perniagaan dan Kepimpinan Kesihatan dan Penjagaan Kesihatan Pengajaran dan Bahasa Media Kajian sosial dan tingkah laku dan Kejuruteraan

Universiti ini menawarkan program pertama (Sarjana Muda), kedua (Sarjana) dan ketiga (kedoktoran) kitaran berfikir dalam Bahasa Inggeris untuk pelajar antarabangsa. Suasana yang sangat antarabangsa dengan ramai pelajar dan guru-guru dari seluruh dunia. Persekitaran pembelajaran yang menarik dan moden Terdapat lebih daripada 11,000 pelajar di Universiti Barat dan kira-kira 600 pekerja. Kampus kami di tengah-tengah Trollhättan dan dibina dengan keperluan pelajar dalam fokus. Permukaan yang terbuka membuat ia mudah untuk pelajar, guru dan kerja dan kehidupan untuk hidup bersama. Pendidikan bekerjasama dengan kerja dan kehidupan Kita mempunyai program di mana kita bekerjasama dan bekerjasama rapat dengan kerja dan kehidupan, perniagaan dan masyarakat. Melalui profil kami - kerja bersepadu pembelajaran, WIL - pelajar di pengalaman kerja keuntungan universiti sudah sambil belajar. West University telah ditugaskan oleh kerajaan untuk membangunkan ilmu mendidik berhubung dengan WIL. Satu contoh WIL adalah apa yang dikenali sebagai Co-op di mana kajian yang diapit dengan tempoh kerja yang dibayar. Penyelidikan gunaan Penyelidikan dijalankan dalam bidang teknologi, sains sosial, kesihatan dan sains yang prihatin dan kemanusiaan. Kerja pembelajaran bersepadu merupakan suatu yang penting, disiplin, bidang penyelidikan. Ada hubungan yang kuat antara kajian yang dijalankan di Universiti Barat dan pendidikan sarjana muda. Kajian mengenai proses pengeluaran dalam industri pembuatan adalah kepentingan khas. Kajian ini dijalankan dengan kerjasama pelbagai jenis perniagaan. West University diberi kuasa untuk menganugerahkan ijazah di peringkat kedoktoran dalam bidang proses pengeluaran dan Kerja Pembelajaran Bersepadu. Bagi pelajar yang memohon untuk program master kita Universiti menawarkan kemungkinan biasiswa.

Lokasi

Trollhättan

Alamat
University West
Gustava Melins gata 2

SE-461 86 Trollhättan, Västra Götaland County, Sweden

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami