Kristianstad University Sweden

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University Kristianstad ditubuhkan pada tahun 1977. Hari ini, terdapat kira-kira 14,000 pelajar di kampus, terletak hanya 10 minit dari pusat bandar. Di kampus, anda mempunyai akses untuk memberi inspirasi kepada tempat-tempat mesyuarat dan pelbagai perkhidmatan dalam jarak berjalan kaki yang singkat.

Visi kami adalah untuk menjadi universiti terbaik di Sweden dalam latihan dan mendidik pelajar untuk kerjaya masa depan mereka. Pelajar di Universiti Kristianstad memperoleh bukan sahaja pengetahuan dan kemahiran yang paling dalam permintaan di pasaran buruh tetapi juga orang-orang yang memenuhi keperluan dan kehendak masyarakat saintifik moden.

Pelajar-pelajar kita perlu dilengkapi untuk kerjaya profesional di mana mereka memohon dan memperbaharui pengetahuan dan kemahiran mereka; mereka perlu bersedia untuk perubahan dan mempunyai kemahiran keusahawanan yang baik.

Kristianstad University berbangga dengan hubungan yang rapat dengan bukan sahaja persekitaran terdekat tetapi juga antara pelajar dan kakitangan. Dengan memberi tumpuan kepada latihan dan pendidikan, ia telah mewujudkan reputasi yang sangat baik untuk pelbagai program dan kursus yang memenuhi keperluan tempatan dan pasaran buruh negara. Beberapa program kami adalah unik di Sweden. program utama kami terdiri daripada pendidikan, sains kesihatan dan sains organisasi.

Ia adalah matlamat Universiti Kristianstad untuk menjalankan penyelidikan yang berkait rapat dengan dan membangunkan program dan kursus-kursus asas; ia telah mendapat pujian di peringkat nasional dan antarabangsa untuk kualiti yang tinggi.

Di Universiti Kristianstad, semua hubungan kerja mempunyai ciri-ciri keterbukaan dan rasa hormat dan berasaskan sosial, ekonomi dan ekologi kemampanan.

Campus s: HKR

Di Kampus Universiti, anda boleh menemui semua yang anda perlukan dalam jarak berjalan kaki yang singkat. Terdapat perpustakaan, restoran, kafe, Kesatuan Pelajar, pusat kesihatan dan pelajar dormatories semua di satu tempat.

Di tengah-tengah kampus anda akan mencari perpustakaan yang luas dengan bilik belajar, bilik komputer dan ruang terbuka di mana anda boleh membaca atau berehat.

HKR ringkasnya

University Kristianstad, di selatan Sweden, ditubuhkan pada tahun 1977, tetapi di rantau ini kita boleh mengesan akar kita dalam perjalanan pulang untuk latihan guru (1835), jururawat (1893) dan jurutera (1912).

University Kristianstad ditubuhkan pada 1977 Kira-kira 14,000 pelajar Kira-kira 500 pekerja 7 program dan 100 kursus untuk pelajar antarabangsa Sebanyak 45 program dan 450 kursus

mengenai Sweden

Sweden adalah salah satu negara terbesar di Eropah, dengan pemandangan yang pelbagai dan iklim yang pelbagai. Dari utara ke selatan anda boleh mencari hutan yang berleluasa, banyak tasik dan pantai yang panjang. landskap serta iklim yang mengubah banyak, dari kawasan sejuk dan liar negeri Utara untuk landskap yang lebih ringan dan lebih rata dari selatan.

mengenai Kristianstad

Terletak di bahagian utara timur Skåne, Kristianstad adalah pusat utama di rantau ini. Pekan ini menggabungkan moden dan lama dan terletak di kawasan keindahan alam semula jadi yang besar. Kristianstad juga terkenal dengan kafe-kafe, restoran dan kedai.

Lokasi

Kristianstad

Högskolan Kristianstad

Alamat
Elmetorpsvägen 15
SE-291 88 Kristianstad

SE-291 88 Kristianstad, Skåne County, Sweden
Telefon
+46 44 20 30 00

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami