Dalarna University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ini adalah Dalarna University

Di Dalarna University , kami bekerjasama dengan pihak luar dan masyarakat dalam pelbagai cara. Matlamat kami adalah untuk memberi anda - pelajar kami - cara untuk membuat perbezaan di dunia.

Organisasi dan Pengurusan

Dalarna University adalah institut pendidikan tinggi yang dibiayai kerajaan yang beroperasi mengikut Akta Pendidikan Tinggi Sweden dan Ordinan Pendidikan Tinggi.

Pendidikan untuk Semua

Kami berhasrat untuk mempromosikan alam sekitar yang berasaskan nilai yang sama dengan individu. Setiap orang mempunyai akses ke pendidikan tinggi tanpa mengira faktor luaran. Satu fasilitator ini adalah fakta bahawa kami telah membangunkan kampus maya kami untuk membolehkan kajian fleksibel di mana sahaja anda tinggal dan bila-bila masa anda boleh belajar. Kami menawarkan forum pembelajaran dan persekitaran pembelajaran yang berasaskan web, dengan banyak sumber kami dapat diakses 24 jam sehari. Dengan menggunakan teknologi digital, kami telah mewujudkan tempat pertemuan global yang mampan yang membolehkan pembangunan peribadi dan peluang pendidikan.

Pendidikan untuk Penggajian

Kami menawarkan program dan kursus yang mempunyai hubungan jelas dengan keperluan penyelidikan dan majikan di peringkat tempatan dan antarabangsa; fakta ini sahaja memastikan anda dilengkapi dengan baik untuk kehidupan profesional selepas tamat pengajian dengan kemahiran dan pengetahuan yang akan menjadikan anda calon yang jelas dan kukuh dalam aplikasi pekerjaan.

Kami menawarkan beberapa program dalam pelbagai bidang: bagi mereka yang diajar dalam bahasa Sweden, lihat program Sweden kami. Kami juga menawarkan nombor yang diajar dalam bahasa Inggeris: ini boleh anda temui dalam program bahasa Inggeris kami. Semasa pengajian anda, anda akan mempunyai peluang untuk mengalami kehidupan profesional melalui latihan dan pertukaran: periksa program yang menarik perhatian anda untuk maklumat lanjut.

Membuat Perbezaan Melalui Penyelidikan

Kerjasama yang rapat dengan perniagaan dan industri, termasuk sektor awam, bermakna penyelidikan kami adalah terkini dan relevan. Penyelidikan Gunaan memastikan kualiti tinggi dikekalkan. Profil penyelidikan kami melibatkan para penyelidik dari beberapa jabatan serta penyelidik dari institusi pengajian tinggi lain, di kedua-dua Sweden serta negara-negara lain.

Kerjasama dengan Organisasi Luar

Program, kursus dan penyelidikan kami mempunyai hubungan yang jelas dan langsung dengan organisasi dan perniagaan serantau. Salah satu misi penting kami adalah untuk memastikan perkembangan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan di Dalarna supaya kami dapat terus memainkan peranan kami dalam pembangunan global.

Kami adalah pemain bersama dalam hubungan yang pelajar dan kakitangan universiti dalam kerjasama mereka dengan organisasi luar. Ini membawa kepada peningkatan kemerdekaan dan keupayaan di kalangan pelajar kita untuk mengambil tanggungjawab aktif untuk kehidupan profesional dan masyarakat dalam tahun-tahun akan datang.

Pembelajaran Hidup dan Panjang dan Pembangunan Profesional

Keinginan untuk belajar dan mendapatkan perspektif baru dan keupayaan untuk mencabar prasangka kita adalah faktor yang membuat kita berdua lebih menarik dan lebih produktif sebagai individu dan rakan sekerja. Perkembangan profesional adalah kunci kejayaan, oleh itu kami menawarkan peluang untuk anda mengakses pendidikan yang ditugaskan dari Dalarna University di semua bidang akademik kami. Kami tidak hanya bekerjasama dengan perniagaan dan industri serantau; Sebaliknya, kita terlibat secara aktif dalam merancang kursus untuk memastikan keperluan pembangunan profesional di dalam komuniti pada keseluruhannya dipenuhi.

Dalarna University in Global Partnership

Dengan perspektif global dan dengan tanggungjawab global dalam minda, kami menawarkan peluang kepada para pelajar kami untuk mengambil bahagian dalam pertukaran dengan institusi pengajian tinggi lain di beberapa negara.

Lokasi

Falun

Dalarna University

Alamat
Dalarna University

791 88 Falun, Dalarna County, Sweden
Telefon
+46 23 77 80 00

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami