Megatrend University

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Megatrend University , sebuah kompleks keluarga akademik dengan 12 fakulti dan satu institut, tahun ini juga membuka pintu bagi lulusan sekolah menengah dan menawarkan kemasukan ke dunia pendidikan yang dijalankan mengikut standard pedagogi terkini. Bentuk pengajaran - ceramah, karya praktikal, bengkel, simulasi, penilaian dan penilaian pengetahuan - disesuaikan dengan kepekaan, irama, keperluan dan kebolehan anak muda yang ingin mempelajari sesuatu yang baru.

Terdapat banyak sebab mengapa anda mudah membuat keputusan untuk belajar di Megatrend. Pertama, kerana program pengajian luar biasa di Fakulti kami, dibuat dengan teliti untuk memenuhi standard pengajian tertinggi, tenaga pengajar yang sangat baik, bangunan moden yang paling indah, di mana semua aktiviti pelajar dijalankan, dan akhirnya - kerana kerjasama antarabangsa yang luar biasa yang terbentuk dari Amerika ke Jepun, dan dari Scandinavia ke Afrika Selatan.

Belajar di Megatrend juga menyiratkan kehidupan sosial yang cukup kaya, kerana kami mengatur dan menyokong banyak acara budaya, seni dan sukan teratas di negara ini.

Nilai profesional yang berpendidikan di Universiti ini dan kualiti pengetahuan yang meninggalkan kelas kita telah dikenali di pasaran buruh. Lulusan Megatrend University dengan mudah mencari pekerjaan, dan sebilangan dari mereka mempunyai pekerjaan yang sangat bertanggungjawab dalam ekonomi, kewangan, budaya, media, keselamatan, dan syarikat awam, organisasi, dan badan lain di Serbia dan seluruh dunia. Ia paling baik dilihat dari alumni yang tersebar secara geografi, persatuan yang membantu pelajar terus berhubung dengan Universiti mereka walaupun selepas tamat pengajian.

Bekas pelajar kami berkumpul di bawah slogan:

KAMI DARI Megatrend University - ITU SEKOLAH YANG BAIK!

Lokasi

Belgrade

Alamat
Maršala Tolbuhina,8
Belgrade, Bandar Belgrade, Serbia

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Pada masa ini tidak ada program untuk dipaparkan

Sila menapis carian di atas, lihat kategori popular kami di bawah atau melakukan carian kata kunci.


... or simply by choosing your degree: