Tía Tula

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Sepanyol Tía Tula di Salamanca, Sepanyol

Tempat yang sempurna untuk belajar bahasa Sepanyol kerana Salamanca adalah bandar dengan Sepanyol yang paling murni dan Tía Tula merangkumi inti Salamanca Institut Cervantes Pusat Bertauliah Berkualiti tinggi, sebuah sekolah intim di bandar bersejarah Salamanca. Cara paling berkesan untuk belajar bahasa Sepanyol atau memperbaikinya. Hidupkan pengalaman ini. Dan hidupkan dalam bahasa Sepanyol . Lebih mudah daripada yang anda fikirkan. Tawaran istimewa sekarang: - 4 untuk 3 TAWARAN WEEKS Untuk setiap 4 minggu berdaftar anda hanya membayar 3 - DISKAUN UNTUK DATANG DENGAN HADAPAH / RELATIVI Diskaun khusus jika anda datang dengan rakan atau saudara anda Juga, Kursus melalui Skype

Kenapa pilih Tía Tula di Salamanca?

1. Falsafah pengajaran berkualiti tinggi Tía Tula adalah pusat pengajaran bahasa Sepanyol moden yang menawarkan kaedah pembelajaran bahasa yang berkesan dengan guru-guru terbaik dalam suasana yang hangat dan peribadi . Kami memberi tumpuan kepada pelajar kami. Pasukan profesional kami amat komited untuk memenuhi keperluan individu anda dan memastikan anda menggabungkan sepenuhnya bahasa dan budaya Sepanyol. Matlamat kami bukan sahaja untuk mengajar anda cara menguasai bahasa, tetapi anda mendapat pemahaman mengenai tabiat dan tradisi kami, cara pemikiran dan hidup kami. Kaedah yang kami pakai adalah kombinasi seimbang latihan berasaskan kelas dan aktiviti kurikulum:

  • Ia adalah program yang intensif menggunakan kaedah pengajaran bahasa Sepanyol yang maju . Kumpulan kerja disimpan kecil (maksimal 10 pelajar) untuk memastikan anda mendapat banyak pelajaran dan penyertaan pelajar digalakkan semasa kursus. Anda akan disediakan dengan semua bahan pembelajaran yang diperlukan dan akan mempunyai akses kepada internet, multimedia dan sokongan audiovisual.
  • Aktiviti-aktiviti ekstrakurikuler dijalankan secara selari untuk melengkapi metodologi kelas . Sebagai sebahagian daripada program ini, anda akan menikmati lawatan ke seluruh Sepanyol, menikmati masa lapang dan sukan bukan sahaja di bandar tetapi juga di kawasan luar bandar.

Sentuhan peribadi. Kami mahu penginapan anda menjadi tidak dapat dilupakan dan untuk memastikan ini dapat dicapai, kami menjaga semua pengaturan dan butiran yang diperlukan. Penginapan anda - kami mempunyai orang yang berpengalaman dan berdedikasi yang tugasnya adalah untuk memastikan keselamatan, keseronokan dan keperluan pembelajaran anda dipenuhi. 2. Guru-guru peringkat tertinggi Guru- guru kami telah dipilih berdasarkan kecemerlangan akademik, profesionalisme, dan pengalaman mengajar untuk menjamin hasil terbaik. Sebagai sebahagian daripada tanggungjawab mereka, guru Tía Tula menawarkan tutorial di luar kelas bagi pelajar yang ingin bertanya tentang aspek mana-mana kursus. Lebih-lebih lagi, guru-guru bertemu secara berkala untuk menjejaki kemajuan pelajar mereka, kerana matlamat kami sentiasa kualiti pengajaran yang terbaik. 3. Lokasi Tía Tula terletak di pusat bersejarah Salamanca pejalan kaki: lokasi istimewa dan tiada tandingan. Kawasan ini dipenuhi pelajar dan pelancong , serta dikelilingi oleh monumen bersejarah di bandar (Katedral, Rumah Kerang, Istana Anaya, dll), Universiti Kepausan dan fakulti Kemanusiaan Universiti Salamanca : Sastera , Terjemahan dan Bahasa. Fasad bersejarah yang terkenal di Universiti terletak beberapa meter jauhnya dan Plaza Mayor kurang dari 2 minit berjalan kaki ke Rúa Mayor, salah satu jalan utama di pusat bersejarah dan di mana kami berada. 4. Kemudahan Pemasangan sekolah mencerminkan konsep pengajaran kami: ambisi pintar, menyenangkan, ramah dan mesra untuk kumpulan kecil (maksimum 10 orang pelajar). Bilik-bilik di sekolah mempunyai daya tarikan gaya Eropah klasik: bilik-bilik luas, menghadap ke depan dan cerah, dengan pemandangan mercu tanda bersejarah dan monumental , dengan balkoni besar dan lantai kayu antik , dan semua digabungkan dengan harmoni dengan audiovisual paling moden dan infrastruktur sumber (bilik pemeriksaan untuk menonton filem dan dokumentari, bilik komputer dengan sambungan ke Internet, sambungan WiFi percuma di seluruh sekolah , dll.).

Lokasi

Salamanca

Alamat
Tía Tula, Colegio de Español,
c/ Rúa Mayor, 43-47, 1° Dcha.

37008 Salamanca, Castile dan León, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: