University of Navarra

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

University of Navarra adalah berdasarkan inspirasi Kristian yang dipromosikan oleh St. Josemaría Escrivá de Balaguer, pengasas Opus Dei. Misinya adalah mencari dan membentangkan kebenaran; menyumbang kepada pendidikan akademik, budaya dan peribadi pelajarnya; menggalakkan penyelidikan akademik dan aktiviti penjagaan kesihatan; menyediakan peluang yang sesuai untuk pembangunan para profesor dan pekerja mereka, dan menjalankan jangkauan budaya yang luas dan kerja promosi sosial dengan matlamat perkhidmatan yang jelas.

University of Navarra","author_url":"","source":"©University of Navarra"}" alt="136984_UNAVestudiantes01.jpg" />

Fungsi utama University of Navarra adalah untuk:

  • Menyampaikan pengajaran peringkat universiti dalam pelbagai bidang, memberikan ijazah akademik yang sesuai dan memberi pelajar kaedah (bahan pendidikan, perpustakaan, maklumat mengenai biasiswa, dan bantuan kewangan) untuk membolehkan mereka memperoleh manfaat sepenuhnya dari pengajian mereka.
  • Menggalakkan penyelidikan akademik dalam pelbagai bidang pengetahuan untuk mengajar lebih lanjut dan sebagai cara untuk membawa pengetahuan kepada masyarakat dan memupuk inovasi dan pembangunan.
  • Beri sumbangan untuk pendidikan pelajar melalui bimbingan yang diperibadikan, dengan aktiviti yang bertujuan untuk memperoleh kompetensi profesional dan tabiat peribadi yang merangsang perkembangan peribadi dalam semua dimensinya: budaya, seni, keagamaan, atletik, dan solidariti.
  • Tetap berhubung dengan alumni Universiti menerusi aktiviti pendidikan berterusan dan inisiatif kebudayaan dan sosial lain Persatuan Alumni.
  • Mengadakan program pendidikan dan pengkhususan yang berterusan untuk para alumni berdasarkan trend dan keperluan profesion yang berlainan.
  • Memupuk ikatan antara Universiti dan ahli-ahli Friends of the University of Navarra dan memaklumkan kepada mereka tentang hasil perkongsian mereka.
  • Melaksanakan penyebaran budaya dan kerja capaian universiti melalui aktiviti-aktiviti yang dianjurkan oleh Universiti sendiri dan inisiatif yang dijalankan bersempena dengan institusi lain.
  • Bekerjasama dengan universiti dan institusi peringkat universiti lain seperti hospital, sekolah perniagaan, pusat penyelidikan, institusi seni, dan organisasi pendidikan dan pembangunan.

Universidad de Navarra","author_url":"","source":""}" alt="136985_thumbnail_UNAV.jpg" />

Misi University of Navarra , yang ditubuhkan di Sepanyol pada tahun 1952, adalah untuk mendidik dan melatih para profesional yang mampu memainkan peranan yang komited dalam masyarakat, yang mengetahui sepenuhnya peranan mereka dalam membangun dunia esok. Misi ini pada asasnya berdasarkan pencarian dan komitmen terhadap kebenaran, tugas kolektif yang memerlukan dialog dan fikiran terbuka. Tambahan pula, universiti ini berusaha memupuk pemikiran kritis di kalangan pelajarnya dalam konteks pluralis yang membolehkan setiap pelajar mengembangkan pendapat dan keyakinannya secara bebas.

University of Navarra adalah tempat pertemuan para profesor dan pelajar untuk berkongsi pengetahuan, kebenaran, dan pengalaman. Oleh itu, kami bangga dengan kemampuan unik kami untuk memberikan perhatian khusus kepada anda. Semasa bekerja bersama dalam persekitaran yang memupuk kemampuan, kemahiran, pengetahuan, dan nilai unik setiap individu; universiti menyediakan sumber yang anda perlukan untuk pembangunan peribadi dan profesional. Anda akan ditugaskan sebagai penasihat, biasanya seorang profesor, yang memberikan pertolongan dan orientasi satu lawan satu. Panduan yang diperibadikan ini bertujuan untuk memaksimumkan potensi peribadi dan profesional anda, membantu anda memanfaatkan sepenuhnya pengalaman universiti serta menerima nasihat mengenai pilihan kerjaya masa depan.

University of Navarra adalah universiti pertama di Sepanyol dari segi Employability (QS Employability Ranking), Teaching (Times Higher Education Europe ranking ranking), dan Research (CYD Ranking).

Kami mempunyai tujuh kampus yang berpusat di Pamplona, San Sebastian, Madrid, Barcelona, Munich, New York, dan Sao Paulo.

Lokasi

Pamplona

Alamat
Edificio Central, Campus Universitario, 31009 Pamplona, Navarra
31009 Pamplona, Navarre, Sepanyol

Madrid

Alamat
c/Marquesado de Sta. Marta, 3
28022 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

San Sebastián

Alamat
Manuel Lardizabal Ibilbidea, 13
20018 San Sebastián, Negara Basque, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami