Baca keterangan rasmi

Universiti Coruña telah ditubuhkan di bawah Galicia Universiti Undang-undang 11/1989 pada 20 Julai, 1989. Majlis Perlembagaan lulus Statut Universiti pada 4 Februari, 1992and ini telah disiarkan dalam Buletin Rasmi (DOG) pada 17 September, 1992.

Universiti Coruña adalah peringkat wilayah terletak di Kampus Coruña dan Kampus Ferrol.

Universiti Coruña adalah satu institusi yang objektif utama adalah penjanaan, pengurusan dan penyebaran budaya dan pengetahuan saintifik, teknologi dan profesional melalui pembangunan penyelidikan dan pengajaran.

Universiti Coruña mengandung tujuannya yang penting sebagai perkhidmatan awam yang berkualiti bertujuan untuk mencapai tahap yang lebih kebajikan kumpulan masyarakat melalui usaha mencapai kemajuan sosial, sains dan teknologi dalam kerangka nilai etika. Sebahagian daripada misinya ialah pembentukan terbuka, kritikal, demokrasi dan perpaduan kewarganegaraan, mampu menganalisis realiti, mendiagnosis masalah, merumuskan dan melaksanakan penyelesaian berasaskan pengetahuan dan berorientasikan kepada kebaikan bersama.

Universiti Coruña jelas menyatakan komitmennya untuk kajian dan pembangunan penting dalam Galicia,, identiti budaya dan bahasa sosial, dan ia akan menggalakkan integrasi sepenuhnya ke dalam Pengajian Tinggi Eropah dan dan unjuran di Amerika Latin. Universiti Coruña Foundation, sebuah yayasan kebajikan dan akademik swasta, telah dicipta untuk memberikan Universiti dengan sokongan sosial kekal.

a coruna

Kenyataan Misi

Peranan Universiti Coruña adalah untuk membantu kemajuan budaya, sosial dan ekonomi masyarakat melalui galakan, pengurusan dan penyebaran penciptaan budaya, saintifik, teknologi dan profesional. Misinya adalah untuk menyampaikan berkualiti tinggi, perkhidmatan awam Galicia.

Pusat kepada misi yang pendidikan terbuka, berilmu,, terlibat, rakyat demokrasi dan koperasi kritikal, dengan semangat perpaduan dan keupayaan menganalisis realiti mereka, mengenal pasti masalah dan mencadangkan dan melaksanakan penyelesaian berdasarkan pengetahuan dan pemahaman dan kebaikan bersama.

Sebagai sebahagian daripada kewajipannya perkhidmatan kepada masyarakat, Universiti adalah komited kepada:

 • Penciptaan, pembangunan, komunikasi dan analisis kritikal sains, teknologi dan budaya.
 • Menyediakan pelajar untuk kehidupan profesional melalui pengajaran pengetahuan dan amalan sains dan seni.
 • Pemindahan, penyebaran dan promosi pengetahuan untuk kemajuan budaya, kualiti hidup dan pembangunan ekonomi.
 • Penyebaran ilmu dan budaya melalui University jangkauan dan pembelajaran sepanjang hayat.
pelajar

Visi

Melihat ke hadapan untuk tahun 2020, UDC bercita-cita untuk:

 • Mewujudkan hubungan yang kuat terhadap segenap perkumpulan ini, untuk memahami keperluan dan bertindak balas terhadap perubahan yang berlaku dalam masyarakat kita.
 • Bekerjasama dengan semua rakan-rakan sosial dan badan-badan awam dan swasta untuk memeriksa, mengenal pasti dan menyediakan penyelesaian kepada cabaran yang dihadapi masyarakat kita.
 • Membuka saluran perpaduan aktif, dengan komitmen yang kuat untuk perlindungan alam sekitar dan pembangunan mampan melalui inovasi.

Universiti akan terus:

 • latihan tawaran dan pendidikan yang disesuaikan dengan keperluan semasa dan masa hadapan masyarakat kita, dan menyesuaikan diri bahawa belajar untuk keperluan pembangunan individu setiap pelajar melalui promosi berkesan, kaedah pengajaran yang inovatif untuk menjamin pemerolehan kebolehan dan kecekapan yang dituntut oleh darjah kami.
 • Membantu pelajar membina kemahiran yang meningkatkan kebolehpasaran mereka di peringkat tempatan, kebangsaan dan antarabangsa.
 • Menyokong penciptaan dan pembangunan rangkaian nasional dan antarabangsa kumpulan penyelidikan asas dan gunaan bagi menggalakkan kemajuan sains, teknologi, ekonomi dan sosial.
 • Diiktiraf untuk penyelidikan yang dijalankan di Universiti dan strategi pemindahan pengetahuan yang inovatif dan inisiatif yang dibuat mungkin dengan perkhidmatan teknikal dan saintifik Taman Teknologi UDC.
 • Menggabungkan promosi pengetahuan am dalam semua bidang dengan pengkhususan dalam bidang sains dan teknologi di mana Universiti adalah kuat.
 • Menguruskan sumber dengan adil, cekap, produktif dan telus, dan bekerja untuk memastikan dana yang stabil dan mencukupi dari negeri ini, dengan pembiayaan tambahan melalui perkongsian dalam sektor swasta.
 • Meningkatkan reputasi UDC luar negara berdasarkan aktiviti pengajaran dan penyelidikan kami.
 • Menggalakkan sistem pengurusan strategik untuk mencapai matlamat kita bersama dengan kerjasama dan perundingan dengan masyarakat University keseluruhan.

Nilai dan Prinsip

UDC, sebagai sebuah institusi awam, awam, autonomi, inklusif dan sekular, dan selaras dengan objektif sendiri, akan ditadbir oleh nilai-nilai dan prinsip-prinsip berikut:

 • Persamaan peluang, berdasarkan prinsip-prinsip merit, kebolehan, kesaksamaan, akses sejagat kepada pendidikan peringkat ketiga dan menggalakkan budaya bukan diskriminasi.
 • usaha peribadi sebagai salah satu aspek utama kemajuan individu dan pembangunan, dan keupayaan untuk mencari keseimbangan antara keinginan peribadi dan keupayaan untuk memuaskan hati mereka, sebagai bantuan untuk penyelesaian masalah, penyelesaian konflik dan pencapaian matlamat bersama untuk kebaikan bersama .
 • Penyertaan dalam proses membuat keputusan dan promosi saluran komunikasi antara semua anggota masyarakat University, sebagai satu cara untuk memaksimumkan semua bakat dan sumber.
 • tanggungjawab sosial dan komitmen, sebagai satu cara untuk menyumbang secara aktif kepada peningkatan keadaan sosio-ekonomi masyarakat kita dan penciptaan juga ekonomi yang lebih besar berada di dalam masyarakat secara keseluruhannya.
 • Komitmen kepada Galicia dan kepada transformasi dan pembangunan masyarakat Galicia: untuk mencipta, melindungi, berkomunikasi dan menghantar seni, bandar, seni bina, dokumentari dan warisan bahasa dan budaya Galicia.
 • Menghormati alam sekitar, sebagai universiti yang bertanggungjawab, memaksimumkan dan menguruskan sumber-sumber yang ada di tangan kita sebagai cekap yang mungkin, untuk mengurangkan kesan alam sekitar.
 • kecekapan penggunaan sumber awam untuk memastikan ia digunakan untuk kesan yang terbaik untuk memenuhi keperluan masyarakat dan bagi kepentingan kebaikan bersama.
 • Kualiti sebagai objektif teras, dengan kehendak kolektif dan keinginan untuk bekerja untuk mencapai standard yang lebih tinggi pengajaran, penyelidikan, pengurusan dan perkhidmatan, untuk kepentingan yang lebih besar sosial kesejahteraan.
 • Ketelusan sebagai mekanisme akauntabiliti, untuk mengambil kira semua keputusan dan tindakan yang diambil oleh Universiti.
Program diajar dalam:
English
Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Universidade da Coruña

Master ini telah direka untuk menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan, spesifik dan pelbagai disiplin yang berorientasikan kepada latihan akademik, penyelidikan dan p ... [+]

pengenalan

Master ini telah direka untuk menyediakan pelajar dengan latihan lanjutan, spesifik dan pelbagai disiplin yang berorientasikan kepada latihan akademik, penyelidikan dan profesional dalam Akuakultur. Ia akan menyediakan pelajar dengan pengetahuan, kemahiran dan kemahiran asas yang akan membolehkan beliau untuk mereka bentuk dan menjalankan penyelidikan dalam bidang akuakultur, merekabentuk, mengurus dan mengawal kemudahan benua dan laut, menilai impak alam sekitar mereka dan bertindak balas terhadap keperluan IDI sektor itu , melaksanakan strategi yang membolehkan pembangunan masa depan industri akuakultur.

Mengapa belajar ijazah

Akuakultur adalah sektor strategik pembangunan ekonomi untuk Galicia yang memerlukan lebih banyak sumber daya manusia dengan tahap latihan yang tinggi setiap hari. Terdapat organisasi seperti Institut Latihan di Aquaculture (IGAFA) yang memberi makan pasaran tenaga kerja juruteknik yang sangat baik dalam akuakultur dalam darjah yang berbeza, tetapi kedua-dua industri dan pentadbiran memerlukan graduan yang boleh di atas semua dimasukkan dalam kedua-dua syarikat dan dalam institusi awam yang berlainan (pusat teknologi, pusat penyelidikan, universiti, dll) untuk menjalankan tugas ID dan akuakultur.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan. ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Bangunan Mampan (MUES) adalah kitaran pengajian selama satu tahun yang bertujuan untuk melatih para profesional dalam bidang kemapanan.

Tema yang akan dibangunkan pada masa ini mempunyai minat yang besar kerana kemasukan pelbagai peraturan kebangsaan dan Eropah, seperti rangka kerja Horizon 2020 , yang membina masa depan bangunan baru.

Dari tahun 2020 ia akan menjadi wajib untuk semua bangunan baru menjadi hampir penggunaan sifar tenaga , jadi objektif Master adalah latihan profesional yang berkelayakan dan khusus untuk memenuhi keperluan ini.

Isi latihan, dengan beban praktikal yang signifikan , bertujuan untuk memberikan kemahiran profesional kepada pelajar untuk memenuhi permintaan terkini dan masa depan bagi pakar kemapanan .... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Master dalam Bioinformatik untuk Sains Kesihatan bertujuan untuk melatih penyelidik dan profesional dalam bidang Bioinformatika dan Bioengineering dengan penekanan khusus ... [+]

pengenalan

Master dalam Bioinformatik untuk Sains Kesihatan bertujuan untuk melatih penyelidik dan profesional dalam bidang Bioinformatika dan Bioengineering dengan penekanan khusus pada bahagian bioperubatannya.

Oleh itu, ia mempunyai orientasi berganda:

Orientasi akademik, yang bertujuan untuk melatih penyelidik dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk memahami, memohon dan membangunkan strategi pengiraan baru dan sistem komputer yang berguna dalam penyelidikan dalam Bioinformatika dan Kejuruteraan Bioperubatan.Panduan profesional, yang bertujuan untuk melatih pakar yang boleh dimasukkan ke dalam syarikat-syarikat yang bekerja di sektor bioinformatik dan bioperubatan, dan yang mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk memahami dan menggunakan penyelesaian bioinformatik dalam pengurusan sejumlah besar data bioperubatan yang dihasilkan kini dalam bidang eksperimen, klinikal dan epidemiologi.Mengapa belajar ijazah... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah induk ini bertujuan untuk melatih para profesional dalam tugas-tugas yang berkaitan dengan biologi marin dan meningkatkan latihan mereka yang telah berdedikasi unt ... [+]

pengenalan

Ijazah induk ini bertujuan untuk melatih para profesional dalam tugas-tugas yang berkaitan dengan biologi marin dan meningkatkan latihan mereka yang telah berdedikasi untuk kegiatan ini. Matlamatnya adalah untuk melatih kakitangan penyelidikan untuk memasukkan mereka ke pusat penyelidikan saintifik dalam biologi marin, atau pasukan penyelidikan organisasi dan syarikat awam dan swasta.

Mengapa belajar ijazah

Ahli biologi laut bertanggungjawab untuk banyak tugas di kawasan perikanan dan akuakultur. Sebagai contoh, bekerja untuk pentadbiran awam untuk menganggarkan dan memantau stok spesies laut, perunding perniagaan dan NGO, menganalisis data dari sistem pengawasan satelit, atau sebagai penyelidik saintifik. Kerja penyelidikan mempunyai aplikasi bukan sahaja dalam bidang kemajuan pengetahuan, tetapi juga sebagai perkhidmatan kepada pentadbiran dalam pemantauan dan pengendalian mutu persekitaran laut atau mengembangkan sumber eksploitasi baru... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Bioteknologi semasa merangkumi satu set teknik dan teknologi yang sangat canggih, yang menggantikan metodologi klasik, memihak kepada keputusan yang lebih serta-merta dan ... [+]

pengenalan

Bioteknologi semasa merangkumi satu set teknik dan teknologi yang sangat canggih, yang menggantikan metodologi klasik, memihak kepada keputusan yang lebih serta-merta dan membolehkan cabaran baru tidak dapat difikirkan sehingga beberapa dekad lalu. Hari ini, para profesional yang berkelayakan amat diperlukan untuk menghadapi cabaran baru yang dihadapi oleh sektor bioteknologi ini, baik dalam sektor perniagaan maupun penyelidik.

Itulah sebabnya, matlamat Master ini berganda:

Profesional: Melatih pelajar yang berhasrat untuk mendedikasikan diri secara profesional dalam industri bioteknologi dan / atau mengemas kini pengetahuan dan meningkatkan latihan profesional yang sudah terlibat dalam aktiviti ini.Akademik-Penyelidik: Pelatih pelajar yang ingin menyertai pusat penyelidikan saintifik dalam pasukan penyelidikan bioteknologi organisasi dan syarikat awam dan swasta.Mengapa belajar ijazah... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Master memberi tumpuan kepada kumpulan siswazah yang luas terutamanya dari bidang Sosiologi, Sains Politik, Ekonomi, Pendidikan Sosial dan Kerja Sosial, sementara juga me ... [+]

pengenalan

Cadangan untuk mewujudkan Sarjana dalam Dasar Sosial dan Intervensi Sosio-Komuniti (MOPS) muncul sebagai alternatif kepada Ijazah Sarjana dalam Migrasi Antarabangsa: Penyelidikan, Dasar Migrasi dan Mediasi Antar Budaya (MOMI), yang telah pupus selepas tujuh kursus pengajian akademik.

Penciptaan Tajuk baru, lebih berorientasikan ke arah dasar sosial, pengecualian sosial dan intervensi sosial dan komuniti, timbul daripada keperluan tuntutan baru untuk kelayakan profesional, tetapi juga untuk mengemas kini pengetahuan di bahagian bidang sains akademik, yang membolehkan tindakan sebelum masalah sosial muncul hari ini.

Master memberi tumpuan kepada kumpulan siswazah yang luas terutamanya dari bidang Sosiologi, Sains Politik, Ekonomi, Pendidikan Sosial dan Kerja Sosial, sementara juga menarik minat para siswazah dari disiplin lain, terutamanya dari bidang Sains Sosial dan Perundangan.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana yang menawarkan latihan khusus dalam Specific Didactics, mempunyai minat yang besar untuk kumpulan luas: graduan ijazah Sarjana, banyak dari mereka dan pro ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana yang menawarkan latihan khusus dalam Specific Didactics, mempunyai minat yang besar untuk kumpulan luas: graduan ijazah Sarjana, banyak dari mereka dan profesional amalan; untuk graduan baru dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak dan Pendidikan Rendah, serta untuk profil formatif lain).

Oleh itu, subjek adalah minat yang besar untuk orang yang berkaitan dengan bidang pendidikan.

Mengapa belajar ijazah

Dengan mengkaji kelayakan ini, pengetahuan yang diperolehi dalam Ijazah Sarjana Muda sekarang dalam Pendidikan Awal Kanak-kanak dan Pendidikan Rendah serta yang diperolehi dalam diploma lama boleh ditubuhkan dan dimajukan.

Apa yang dipelajari

Ijazah Sarjana dalam Taktik Tertentu akan membolehkan para pelajar mempunyai pengetahuan (pengetahuan), kemahiran (pengetahuan) dan sikap (tahu dan bersikap) yang diperlukan untuk menjalankan aktiviti mereka, memiliki dan memahami pengetahuan yang menyediakan asas atau peluang untuk menjadi asal dalam pembangunan dan / atau pemakaian idea, selalunya dalam konteks penyelidikan.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Sarjana Interuniversity dalam Geoinformatik oleh Universiti Vigo dan A Coruña dilahirkan sebagai tahap yang sangat khusus untuk melatih para profesional yang berorientasi ... [+]

pengenalan

Sarjana Interuniversity dalam Geoinformatik oleh Universiti Vigo dan A Coruña dilahirkan sebagai tahap yang sangat khusus untuk melatih para profesional yang berorientasi kepada pasaran industri geospatial. Industri geospatial adalah salah satu sektor yang telah berkembang paling pesat dalam beberapa tahun kebelakangan ini disebabkan aplikasi berbeza yang berkaitan dengan sistem kedudukan global, sistem maklumat geografi, peranti mudah alih atau penginderaan jauh satelit.

Kurikulum ini direka untuk pelajar memperoleh kemahiran dalam reka bentuk, pelaksanaan dan pengurusan pangkalan data spatial, definisi dan pelaksanaan geoprocesses, visualisasi maklumat geografi dan pelaksanaan projek dengan sistem maklumat geografi. Ia juga termasuk kandungan pilihan yang direka untuk meningkatkan latihan pelajar dalam bidang geoteknologi (rangkaian penginderaan jauh dan sensor), atau dalam bidang teknologi maklumat (pembangunan aplikasi GIS desktop, di web, atau dalam sistem mudah alih).... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana secara rasmi dalam Kejuruteraan Marin, bertujuan untuk memberi pengetahuan teknikal bahawa Jurutera Marin mesti mempunyai, termasuk latihan dalam teknik pe ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana secara rasmi dalam Kejuruteraan Marin , bertujuan untuk memberi pengetahuan teknikal bahawa Jurutera Marin mesti mempunyai, termasuk latihan dalam teknik pengurusan, rekabentuk semula, pemasangan, operasi dan penyelenggaraan sistem dan kapal laut.

Kajian ini dibina dalam profil pengkhususan dalam bidang aktiviti teknikal, yang juga akan membolehkan pelajar orientasi ke arah pengajian doktor dan penyelidikan.

Latihan akademik yang diperoleh akan membolehkan untuk memenuhi semua keperluan latihan yang diminta dalam "Perjanjian Antarabangsa STCW78 / 95", untuk menjalankan profesion Ketua Jurutera Tentera Merchant, dengan syarat bahawa Ijazah dalam Kejuruteraan Marin.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana secara rasmi dalam Kejuruteraan Nautikal dan Pengangkutan Maritim mempunyai matlamat untuk menyelesaikan tahap pengkhususan ahli-ahli nautika, serta menyed ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana secara rasmi dalam Kejuruteraan Nautikal dan Pengangkutan Maritim mempunyai matlamat untuk menyelesaikan tahap pengkhususan ahli-ahli nautika, serta menyediakan tahap latihan khusus yang mesti diperoleh oleh lepasan bidang teknologi, undang-undang atau ekonomi untuk mengembangkan secara profesional dalam bidang skop perniagaan maritim.

Kursus ini termasuk latihan lanjutan dalam teknik-teknik pengurusan keselamatan dan perlindungan komprehensif, manuver dan navigasi, pengurusan perniagaan maritim dan pemeriksaan. Kajian ini dibingkai dalam profil pengkhususan dalam bidang aktiviti teknikal yang, di samping itu, akan membolehkan pelajar orientasi ke arah pengajian doktor dan penyelidikan.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Muda Kepelbagaian dan Interdepartmental dalam Linguistik Terapan membolehkan anda memperoleh atau mengukuhkan latihan linguistik lanjutan dan mengkhususkan ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Muda Kepelbagaian dan Interdepartmental dalam Linguistik Terapan membolehkan anda memperoleh atau mengukuhkan latihan linguistik lanjutan dan mengkhususkan diri dalam salah satu blok tematik yang digunakan secara asasnya di mana subjek pilihan dikumpulkan:

Perolehan dan pengajaran bahasaLinguistik digunakan untuk pemerolehan bahasaMengajar kedua bahasaBahasa isyarat bahasa SepanyolSumber komunikasi dan linguistikBahasa dan teknologiKomunikasi profesionalPengantaraan dan perancanganLexicon, tatabahasa dan variasiAlam semesta dari leksikonSemantik, tatabahasa dan pragmatikLinguistik dan variasi kontrasifMengapa belajar ijazahIa membolehkan pendalaman linguistik diterapkan dan hubungannya dengan masalah sosial yang paling relevan: pendidikan, aplikasi digital, perubahan sosio-politik, pelbagai bahasa, media, komunikasi multimod, dan lain-lain.Ia menyediakan asas teoritis-metodologi dan kritikal untuk memulakan penyelidikan, dari perspektif interdisipliner.Menyediakan pelajar untuk mengetahui cara bertindak dalam kontur profesional pelbagai disiplin dan pelbagai.Ia mempunyai fakulti yang berkelayakan dan fakulti yang diiktiraf prestij yang diiktiraf.Menawarkan latihan dalam syarikat, institusi awam dan NGO.Ia membolehkan kemasukan penuh atau sebahagian, dan pengesahan mata pelajaran yang sebelumnya dikaji di bawah syarat yang ditetapkan oleh universiti yang bertanggungjawab.Apa yang dipelajari... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Interuniversity dalam Matematik Perindustrian (M2i) dianjurkan oleh tiga universiti Galicia, bersama dengan Carlos III dan Politeknik Universiti Madrid. Ia ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Interuniversity dalam Matematik Perindustrian (M2i) dianjurkan oleh tiga universiti Galicia, bersama dengan Carlos III dan Politeknik Universiti Madrid.

Ia terdiri daripada kepakaran Pemodelan Matematik dan Simulasi Berangka. Ijazah ini diperolehi selepas lulus 90 kredit, yang 30 sesuai dengan projek Master, yang dibangunkan dengan kerjasama sebuah syarikat.

Mengapa belajar ijazah

Keperluan latihan profesional Sarjana dalam Matematik Perindustrian ditunjukkan oleh kedua-dua EU dan OECD dalam dokumen Forum Sains Global mereka. Laporan Matematik dalam Industri.

Kepentingan saintifik / teknologi M2i terletak pada tiga tiang

Memperluaskan keupayaan analisis dan pengetahuan para pelajar yang akan membentuk pasukan penyelidikan dan profesional masa depan.Menyediakan kemahiran khusus dalam reka bentuk, pembinaan dan pengurusan perisian tertentu di sekurang-kurangnya salah satu sektor perindustrian.Memperkenalkan pelajar kepada topik penyelidikan dan pembangunan yang berkaitan dengan subjek yang membentuk program ini.Apa yang dipelajari... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Angka tinggi kemalangan pekerjaan dan bukan pekerjaan, dasar pencegahan yang dipromosikan oleh Kesatuan Eropah dan keperluan untuk melatih para profesional universiti seb ... [+]

pengenalan

Angka tinggi kemalangan pekerjaan dan bukan pekerjaan, dasar pencegahan yang dipromosikan oleh Kesatuan Eropah dan keperluan untuk melatih para profesional universiti sebagai juruteknik pencegahan dalam bahaya pekerjaan dan risiko yang sama, bertindak sebagai faktor yang benar yang menunjukkan bahawa tawaran daripada ijazah induk dalam bidang ini dituntut dengan desakan yang lebih besar dengan peredaran masa.

Mengapa belajar ijazah

Berikutan penerbitan RD 337/2010, yang mengubah RD 39/1997, yang meluluskan Peraturan Perkhidmatan Pencegahan; Adalah ditubuhkan bahawa latihan yang diperlukan untuk melaksanakan fungsi pencegahan risiko di peringkat yang lebih tinggi mestilah diakredit oleh Universiti.... [-]

Sepanyol Ferrol
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa, adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa , adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan yang dimiliki oleh bidang Sains Sosial dan Undang-Undang.

Master memerlukan penyempurnaan 60 kredit ECTS, praktikal teori. Kredit ini diedarkan seperti berikut: Modul Generik (16 kredit), Modul Khusus (26 kredit), Praktikum dan Tesis Master (18 kredit).

Modul Generik adalah biasa untuk semua pelajar yang terdaftar dan mempunyai watak bersemuka mandatori. Modul Khusus dan Praktikum berbeza bergantung pada keunikan setiap jadual perjalanan atau keistimewaan. The Practicum juga mempunyai watak tatap muka dan dibangunkan di pusat Pendidikan Menengah yang dibentuk dengan persetujuan dengan Xunta de Galicia.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa, adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa , adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan yang dimiliki oleh bidang Sains Sosial dan Undang-Undang.

Master memerlukan penyempurnaan 60 kredit ECTS, praktikal teori. Kredit ini diedarkan seperti berikut: Modul Generik (16 kredit), Modul Khusus (26 kredit), Praktikum dan Tesis Master (18 kredit).

Modul Generik adalah biasa untuk semua pelajar yang terdaftar dan mempunyai watak bersemuka mandatori. Modul Khusus dan Praktikum berbeza bergantung pada keunikan setiap jadual perjalanan atau keistimewaan. The Practicum juga mempunyai watak tatap muka dan dibangunkan di pusat Pendidikan Menengah yang dibentuk dengan persetujuan dengan Xunta de Galicia.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa, adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa , adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan yang dimiliki oleh bidang Sains Sosial dan Undang-Undang.

Master memerlukan penyempurnaan 60 kredit ECTS, praktikal teori. Kredit ini diedarkan seperti berikut: Modul Generik (16 kredit), Modul Khusus (26 kredit), Praktikum dan Tesis Master (18 kredit).

Modul Generik adalah biasa untuk semua pelajar yang terdaftar dan mempunyai watak bersemuka mandatori. Modul Khusus dan Praktikum berbeza bergantung pada keunikan setiap jadual perjalanan atau keistimewaan. The Practicum juga mempunyai watak tatap muka dan dibangunkan di pusat Pendidikan Menengah yang dibentuk dengan persetujuan dengan Xunta de Galicia.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa, adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa , adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan yang dimiliki oleh bidang Sains Sosial dan Undang-Undang.

Master memerlukan penyempurnaan 60 kredit ECTS, praktikal teori. Kredit ini diedarkan seperti berikut: Modul Generik (16 kredit), Modul Khusus (26 kredit), Praktikum dan Tesis Master (18 kredit).

Modul Generik adalah biasa untuk semua pelajar yang terdaftar dan mempunyai watak bersemuka mandatori. Modul Khusus dan Praktikum berbeza bergantung pada keunikan setiap jadual perjalanan atau keistimewaan. The Practicum juga mempunyai watak tatap muka dan dibangunkan di pusat Pendidikan Menengah yang dibentuk dengan persetujuan dengan Xunta de Galicia.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa, adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa , adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan yang dimiliki oleh bidang Sains Sosial dan Undang-Undang.

Master memerlukan penyempurnaan 60 kredit ECTS, praktikal teori. Kredit ini diedarkan seperti berikut: Modul Generik (16 kredit), Modul Khusus (26 kredit), Praktikum dan Tesis Master (18 kredit).

Modul Generik adalah biasa untuk semua pelajar yang terdaftar dan mempunyai watak bersemuka mandatori. Modul Khusus dan Praktikum berbeza bergantung pada keunikan setiap jadual perjalanan atau keistimewaan. The Practicum juga mempunyai watak tatap muka dan dibangunkan di pusat Pendidikan Menengah yang dibentuk dengan persetujuan dengan Xunta de Galicia.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa, adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa , adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan yang dimiliki oleh bidang Sains Sosial dan Undang-Undang.

Master memerlukan penyempurnaan 60 kredit ECTS, praktikal teori. Kredit ini diedarkan seperti berikut: Modul Generik (16 kredit), Modul Khusus (26 kredit), Praktikum dan Tesis Master (18 kredit).

Modul Generik adalah biasa untuk semua pelajar yang terdaftar dan mempunyai watak bersemuka mandatori. Modul Khusus dan Praktikum berbeza bergantung pada keunikan setiap jadual perjalanan atau keistimewaan. The Practicum juga mempunyai watak tatap muka dan dibangunkan di pusat Pendidikan Menengah yang dibentuk dengan persetujuan dengan Xunta de Galicia.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa, adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Universiti dalam Pengajaran Pendidikan Menengah Wajib dan Baccalaureate, Latihan Vokasional dan Pengajaran Bahasa , adalah gelaran Fakulti Sains Pendidikan yang dimiliki oleh bidang Sains Sosial dan Undang-Undang.

Master memerlukan penyempurnaan 60 kredit ECTS, praktikal teori. Kredit ini diedarkan seperti berikut: Modul Generik (16 kredit), Modul Khusus (26 kredit), Praktikum dan Tesis Master (18 kredit).

Modul Generik adalah biasa untuk semua pelajar yang terdaftar dan mempunyai watak bersemuka mandatori. Modul Khusus dan Praktikum berbeza bergantung pada keunikan setiap jadual perjalanan atau keistimewaan. The Practicum juga mempunyai watak tatap muka dan dibangunkan di pusat Pendidikan Menengah yang dibentuk dengan persetujuan dengan Xunta de Galicia.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Struktur Pengajian Subjek Wajib Sejarah Budaya Eropah dan Pemikiran Warisan Budaya dan Museologi Warisan Bibliografi Dokumentari dan Arkib ... [+]

Struktur Kajian

Subjek Wajib

Sejarah Budaya dan Pemikiran EropahWarisan Budaya dan MuseologiWarisan Bibliografi Dokumentari dan ArkibSistem Muzium, Arkib dan Perpustakaan SepanyolMetodologi Penyelidikan Kemanusiaan dan DokumentasiSeminar mengenai Trend Semasa di Muzium, Arkib dan Perpustakaan

Specialty di Muzium

Sejarah Muzium dan PengumpulanMuzium dan Teknologi BaruMuseografiOrganisasi dan Pengurusan MuziumDasar Kebudayaan dan PerundanganPemasaran Kebudayaan dan MaklumatMuzium Kesusasteraan dan RumahEtika dan Profesional DeontologiMuzium Wilayah dan Pelancongan Budaya: Tafsiran WarisanMuzium Alam dan MuziumMusealisasi Warisan ArkeologiMusealization of Marine Environment and Culture Fisheries... [-]
Sepanyol Ferrol
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Pengurusan, Pengurusan dan Inovasi Sekolah dan Institusi Pendidikan Sosial adalah cadangan ijazah sarjana dari Universiti A Coruña (UDC) yang meliputi kepe ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Pengurusan, Pengurusan dan Inovasi Sekolah dan Institusi Pendidikan Sosial adalah cadangan ijazah sarjana dari Universiti A Coruña (UDC) yang meliputi keperluan latihan baru yang diperoleh daripada transformasi pendidikan proses pelaksanaan LOMCE, serta dari keperluan untuk memupuk budaya profesional kritikal dan keusahawanan dalam bidang sosio-pendidikan, dari komitmen untuk peningkatan dalam tugas pengurusan pengurusan dan inovatif selaras dengan tuntutan organisasi dan sosial masyarakat majmuk dan kompleks.

Ia disusun dalam dua kepakaran: satu bertujuan untuk profesional latihan untuk sistem pendidikan yang dapat memenuhi keperluan yang ditetapkan oleh LOMCE, serta untuk melengkapi latihan profesional dalam bidang sosio-pendidikan yang telah melaksanakan atau sedang melaksanakan tugas-tugas pengurusan ; dengan objektif khusus dalam pengurusan, arahan dan inovasi tugas institusi pendidikan sosio-pendidikan, sambil meneruskan latihan akademik dan penyelidikan mereka.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Pengurusan dan Pengurusan Buruh boleh dianalisis dari pelbagai perspektif: undang-undang, teknikal, psikologi, sosiologi dan ekonomi, antara lain. Sifat multidisiplin yan ... [+]

pengenalan

Pengurusan dan Pengurusan Buruh boleh dianalisis dari pelbagai perspektif: undang-undang, teknikal, psikologi, sosiologi dan ekonomi, antara lain. Sifat multidisiplin yang jelas mengenai latihan ini menyiratkan artikulasi pengajian sarjana yang dicadangkan, dengan pelbagai jenis gelar pendaratan (Ijazah, Ijazah Sarjana Muda, Diploma dan Kejuruteraan) di kawasan yang sebahagian besarnya berasal dari cabang-cabang Sains Sosial dan Sains.

Ia bertujuan untuk memberi pendidikan yang terintegrasi kepada pelajar, secara progresif membangunkan kecekapan yang diperlukan, dan menyumbang set tingkah laku, fakulti analisis, membuat keputusan dan penghantaran maklumat, yang dianggap perlu untuk prestasi profesion yang cekap.... [-]

Sepanyol Ferrol
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Master dalam Pengurusan Projek Bersepadu bertujuan untuk profesional yang terlibat dalam pembinaan, teknologi baru dan sukan yang ingin memperoleh latihan pengurusan yang ... [+]

Mengapa belajar ijazah

Fungsi pengurusan adalah salah satu perspektif baru untuk masa depan, baik untuk sektor produktif dan sektor perkhidmatan. Penyediaan dan latihan pengurus yang mencukupi melalui teknik pengurusan projek dan pelaksanaannya, adalah faktor utama yang sedang berjalan, bergerak ke arah peningkatan daya saing syarikat dan kualiti produk dan perkhidmatan.

Pengurus Projek mesti mempromosikan dan mengarahkan projek itu dari perspektif global, melaksanakan proses permulaan, perancangan, pelaksanaan, pemantauan, dan penutupan keseluruhan projek. Oleh itu, ia mesti memimpin dan memimpin operasi ke arah mencapai skop projek, dalam masa, kos dan kualiti yang dipersetujui.

... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana ini merangkumi orientasi penyelidikan (lima kepakaran) dan orientasi profesional, dengan tempoh satu tahun (60 ECTS). Objektifnya adalah untuk memberi peng ... [+]

pengenalan

Sarjana dalam Penyelidikan Kimia dan Kimia Perindustrian mempunyai sifat interuniversity dan diajar oleh universiti-universiti Santiago de Compostela (USC, penyelaras), A Coruña (UDC) dan Vigo (UVI), dengan kerjasama Kolej Rasmi Kimia Rasmi Galicia .

Ijazah Sarjana ini merangkumi orientasi penyelidikan (lima kepakaran) dan orientasi profesional, dengan tempoh satu tahun (60 ECTS).

Objektifnya adalah untuk memberi pengetahuan kepada pelajarnya untuk mendapatkan asas yang kukuh dalam kimia canggih dan dalam teknik instrumental kimia dan biologi, yang membolehkan mereka mengarahkan diri ke arah penyelidikan atau ke arah profesionalisasi dalam topik yang berkaitan dengan sains kimia dan teknologi.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Master baru dalam Perancangan dan Pengurusan Destinasi dan Produk Pelancongan mempunyai fungsi melatih pelajar untuk penyelidikan pelancongan dan menjalankan tugas profes ... [+]

pengenalan

Pentingnya ekonomi dan sosial pelancongan di Galicia dan seluruh Sepanyol sangat penting, maka pembentukan sumber daya manusia menjadi tugas yang tidak dapat dielakkan untuk universiti-universiti awam

Pelancongan adalah sektor yang perlu dianalisis dari perspektif yang berbeza seperti sosiologi, geografi, ekonomi, perubatan, sains komputer, dan sebagainya. Sektor ini, yang sudah pasti salah satu yang paling penting dalam masyarakat kita, telah lama dilupakan oleh saintis, yang dirancang dan diuruskan oleh orang tanpa latihan khusus.

Ijazah yang dicadangkan adalah kesinambungan pendidikan tinggi bagi orang yang mempelajari ijazah semasa dalam Pelancongan dan untuk orang lain yang dilatih dalam bidang sains sosial dan sains secara amnya yang ingin bekerja atau menyelidik dalam sektor pelancongan.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
3 semester
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Struktur Subjek Mandatori Pengajian Fizik laser Laser Penggunaan kimia dan alam sekitar laser Laboratori asas-asas laser ... [+]

Struktur Kajian

Subjek Wajib

Fizik laserAplikasi kimia dan persekitaran laserMakmal asas-asas laserFundamental fotonikAplikasi industri laser

Subjek pilihan

Sensor fotonik industriBiophotonicsPencahayaan yang mampanMakmal NanophotonicsTeknologi Photonics dan aeroangkasaMakmal fotonik industriAplikasi Metrologi laserMagang di syarikat atau pusat ID

Tesis Sarjana

Tesis Sarjana [-]
Sepanyol Ferrol
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Objektif ijazah ini adalah untuk memberi latihan penyelidikan pasca siswazah. Kurikulum ini terdiri daripada 60 kredit Eropah dan dirancang untuk memperoleh ijazah dalam ... [+]

pengenalan

Objektif ijazah ini adalah untuk memberi latihan penyelidikan pasca siswazah. Kurikulum ini terdiri daripada 60 kredit Eropah dan dirancang untuk memperoleh ijazah dalam tahun akademik (dari bulan Oktober hingga Julai), walaupun ia juga dirancang agar anda dapat belajar separuh masa, menggabungkan kajian dengan kerja, dalam hal ini Jangka masa akan menjadi dua kursus.

Anda boleh memilih kepakaran "Psikologi kesihatan" atau "Campur tangan psikologi dalam konteks pendidikan", yang seterusnya, mempunyai kesinambungan di doktor masing-masing yang membolehkan mereka mengakses, yang membolehkan pelajar melanjutkan latihan mereka ke memperoleh gelaran doktor.

Kelas-kelas itu diajar oleh doktor fakulti pengajaran terakreditasi dan prestij penyelidikan, pada waktu petang untuk memudahkan kesesuaian dengan aktiviti kerja.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Struktur Pengajian Modul Biasa Wajib Kemasukan pendidikan dan amalan psikopedagogi Nasihat dan pembangunan profesional Motivasi dalam konteks pendidikan Strategi pembelaj ... [+]

Struktur Kajian

Modul Biasa Wajib

Inklusi pendidikan dan amalan psikopedagogiNasihat dan pembangunan profesionalMotivasi dalam konteks pendidikanStrategi pembelajaran dan pembelajaranKaedah penyelidikan berorientasikan ke arah inovasiKajian keperluan dan penilaian programDasar dan undang-undang sosio-pendidikanPsikopatologi Infanto-remaja

Kesukaran Khusus untuk pembelajaran dan perhatian kepada kepelbagaian

Keperluan khusus untuk sokongan pendidikan dan penyesuaian kurikulumSumber pendidikan untuk perhatian kepada kepelbagaianCampur tangan psikopedagogi dalam gangguan perkembanganCampur tangan psikopedagogi dalam kesulitan pembelajaranReka bentuk dan penafsiran ujian diagnostik

Sekolah Khusus dan orientasi sosio-buruh... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana dalam Rehabilitasi Senibina adalah kitaran tahunan kajian tahunan yang bertujuan untuk menawarkan latihan lanjutan dalam bidang pemeriksaan dan intervensi ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Rehabilitasi Senibina adalah kitaran tahunan kajian tahunan yang bertujuan untuk menawarkan latihan lanjutan dalam bidang pemeriksaan dan intervensi dalam warisan yang dibina.

Topik ini sangat menarik dalam rangka kerja sosioekonomi semasa, yang telah menyebabkan pengurangan drastik dalam pembinaan kerja-kerja baru. Bukti menunjukkan bahawa ini akan menjadi trend yang berterusan sekurang-kurangnya dalam jangka masa sederhana, walaupun sebahagiannya diimbangi oleh peningkatan permintaan untuk pemeriksaan teknikal dan tugas-tugas pemuliharaan, dan peningkatan kerja yang berkaitan dengan pembaharuan, pemulihan dan pemulihan bangunan, lebih banyak dalam selaras dengan penyelarasan Eropah Senibina dekad yang lalu.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana dalam Sastera, Budaya dan Kepelbagaian adalah ijazah rasmi, dengan 60 kredit dan bertahan satu tahun akademik. ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Sastera, Budaya dan Kepelbagaian adalah ijazah rasmi, dengan 60 kredit dan bertahan satu tahun akademik.

Ia diajarkan di Fakulti Filologi Universidade da Coruña , dalam dua semester: dalam modul wajib pertama diambil; pada yang kedua, modul pengkhususan dan projek tuan akhir.

Mengapa belajar ijazahIa menyediakan latihan dan pengemaskinian mengenai isu-isu yang berkaitan dengan kesusasteraan, budaya dan kepelbagaian dalam Hispanik atau Galicia dan Portugis.Ia menyediakan asas untuk memulakan aktiviti penyelidikan dan membolehkan akses kepada program PhD.Ia membolehkan pendaftaran penuh atau sebahagian, serta pengesahan mata pelajaran yang dikaji sebelum ini di bawah syarat-syarat yang ditetapkan oleh universiti yang bertanggungjawab.Pengajaran yang dicampur (240 jam waktu kelas). Ia diajar pada petang, pada hari Khamis dan Jumaat, di Fakulti Filologi UDC.Kakitangan pengajar yang berkelayakanProfesor tetamu prestij yang diiktiraf dan pakar dalam subjekSeminar bersekutu, dikaitkan dengan kumpulan cemerlang atau projek penyelidikanTuisyen individuApa yang dipelajari... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Tajuk kelayakan bagi amalan profesion yang dikawal oleh Arkitek, yang mesti diteruskan selepas Ijazah dalam Pengajian Senibina. ... [+]

pengenalan

Tajuk kelayakan bagi amalan profesion yang dikawal oleh Arkitek, yang mesti diteruskan selepas Ijazah dalam Pengajian Senibina.

Objektifnya adalah untuk melatih para profesional yang:

Mempunyai keupayaan untuk projek, menulis projek pembinaan dan, dengan cara yang lebih umum, menyiasat, membuat dan mengurus proses yang kompleks.Belajar tentang sejarah dan teori seni bina, serta seni, teknologi dan sains manusia yang berkaitan dengan hidup.Berhubung dengan perancangan bandar dan teknik perancangannya.Memahami hubungan antara orang dan bangunan dan persekitarannya.Menyelesaikan masalah konsep struktur, pembinaan dan teknologi yang berbeza yang dikaitkan dengan bangunan dengan cara yang menyediakan mereka dengan keadaan keselesaan dan perlindungan iklim.Memenuhi keperluan pengguna bangunan berdasarkan faktor belanjawan, peraturan dan keupayaan industri pembinaan.Mengapa belajar ijazah... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Struktur kajian Modul I Teori dan Metodologi Perancangan Lanskap Perancangan Landskap I ... [+]

Struktur kajian

Modul I

Teori dan MetodologiPerancangan LandskapReka Bentuk Landskap ITeknologi MaklumatVegetasi dan Bahan Tumbuhan IBengkelLandskap KebudayaanPengkhususan Subjek 1. Reka Bentuk Grafik LandskapPengkhususan Subjek 2. Sains Alam Sekitar Dipohon kepada LandskapSejarah Berkebun dan LanskapReka Bentuk Landskap IITanaman dan Bahan Tanaman IIRuang Awam BandarPenyepaduan Infrastruktur di LanskapBahan, Pembinaan dan KemudahanPengurusan LandskapTesis Sarjana

Latihan pelengkap 1

Reka Bentuk Grafik Landskap

Latihan pelengkap 2

Sains Alam Sekitar Digunakan untuk Landskap [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

SAISM adalah satu-satunya ijazah sarjana dalam Sistem Universiti Galicia yang menawarkan pengkhususan dalam penyelidikan pasaran dan analisis sosial lanjutan, termasuk an ... [+]

pengenalan

Memandangkan perlembagaannya sebagai disiplin yang berbeza dalam bidang sains sosial, Sosiologi mempunyai sifat penerapan yang bertujuan untuk membimbing pengambilan keputusan dalam syarikat, pentadbiran awam dan organisasi sektor ketiga.

Semua entiti ini menuntut penganalisis dan pakar dalam mendapatkan dan mengurus maklumat sosial yang membolehkan mereka memahami tingkah laku individu di kawasan yang berbeza, dari ekonomi ke politik, dari sosial ke budaya.

Sebabnya ialah maklumat ini penting bagi mereka kerana:

Syarikat perlu mengetahui corak tingkah laku sosial yang baru dan oleh itu, peluang perniagaan dan pasaran baru. Penyelidikan Pasaran menjadi aset syarikat yang mengelakkan perbelanjaan dan risiko dengan menunjuk potensi pasaran dan jualan. Ia adalah sumbangan pengetahuan yang meningkatkan jualan, menyumbang kepada produktiviti dan peningkatan hasil.Pentadbiran dan pengurus awam diwajibkan untuk memahami tuntutan sosial, kerana kestabilan dan kepercayaan rakyat dalam institusi bergantung pada respon mereka yang mencukupi.Entiti-entiti sektor ketiga (persatuan dan asas) menghendaki, bagi pihak mereka, pakar dalam mencari ruang masing-masing untuk membangunkan perpaduan teratur dalam konteks di mana kekurangan dari segi ekonomi secara eksponen meningkatkan nilai mereka.Mengapa belajar ijazah... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Objektif utama Master adalah latihan graduan khusus dalam bidang kecekapan tenaga, berusaha untuk menanggapi tuntutan yang akan terjadi di pasar buruh, sebagai hasil dari ... [+]

pengenalan

Sarjana ini adalah watak antarabangsa dan menawarkan kemungkinan mendapatkan gelar berganda dengan Institut Politeknik Bragança - Portugal.

Kajian boleh dilakukan dalam satu tahun akademik dan pengedaran mengikut kredit mengikut jenis subjek adalah seperti berikut:

30 ECTS - 5 Mata pelajaran wajib.24 ECTS - subjek elektif 8.6 ECTS - Magang dalam syarikat.12 ECTS - Projek Sarjana Akhir.Mengapa belajar ijazah

Objektif utama Master adalah latihan graduan khusus dalam bidang kecekapan tenaga, berusaha untuk menanggapi tuntutan yang akan terjadi di pasar buruh, sebagai hasil dari pengembangan kerangka pengawasan yang berhubungan dengan kecekapan tenaga bangunan.

Pada 13 Februari, Dekri Diraja 56/2016 diterbitkan, mengarahkan Arahan 2012/27 / EU Parlimen Eropah dan Majlis 25 Oktober 2012 mengenai kecekapan tenaga, berkenaan dengan audit tenaga, akreditasi penyedia perkhidmatan dan juruaudit tenaga, dan promosi kecekapan bekalan tenaga.... [-]

Sepanyol Ferrol
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Master dalam Jalan, Terusan dan Kejuruteraan Port menyediakan (bersama-sama dengan Ijazah Teknologi Kejuruteraan Awam) latihan fizikal matematik yang kukuh dan ketat di m ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Jalan, Terusan dan Pelabuhan adalah satu penyesuaian dan peningkatan kursus-kursus lepas dalam bidang Kejuruteraan Awam yang terakhir, disesuaikan dengan Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah. Master di Jalan, Saluran dan Kejuruteraan Port bersama-sama dengan Ijazah Teknologi Kejuruteraan Awam menggantikan ijazah sebelumnya dalam Kejuruteraan Awam, yang diajar di Sekolah Kejuruteraan Awam, sejak ditubuhkan di 1991 hingga sekarang.

Mengapa belajar ijazah

Master dalam Jalan, Terusan dan Kejuruteraan Port menyediakan (bersama-sama dengan Ijazah Teknologi Kejuruteraan Awam) latihan fizikal matematik yang kukuh dan ketat di mana latihan teknikal dan teknologi yang maju dalam pelbagai bidang Kejuruteraan disokong Awam... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana Kejuruteraan Komputer (MUEI) adalah ijazah sarjana universiti rasmi, dengan ciri profesional, yang memuncak proses penyesuaian tawaran Fakulti Pengkomputer ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana Kejuruteraan Komputer (MUEI) adalah ijazah sarjana universiti rasmi, dengan ciri profesional, yang memuncak proses penyesuaian tawaran Fakulti Pengkomputeran UDC (FIC) kepada EHEA dan yang memastikan pemerolehan semua kompetensi yang mesti mempunyai lepasan dalam Kejuruteraan Komputer, berikutan cadangan yang ditetapkan oleh kerangka kerja profesional.

Mengapa belajar ijazah

Secara asasnya kerana dua sebab:

Untuk mengembangkan, mengemas kini dan menyatukan pengetahuan komputer pelbagai disiplin dan khusus, baik dalam bidang pengurusan dan kawalan, dan dalam bidang teknologi komputer.Mempunyai peluang untuk mendapatkan hubungan yang rapat dengan realiti syarikat dan institusi terima kasih kepada sebilangan besar persidangan dan seminar yang diberikan oleh profesional yang cemerlang dan untuk menjalankan latihan dalam syarikat, yang akan membantu anda mengetahui masalah yang dihadapi dalam bidang profesional dan peranan seseorang yang mempunyai ijazah dalam Kejuruteraan Komputer boleh menawarkan dalam penyelesaiannya.Apa yang dipelajariKajian keperluan organisasi dan penentuan keperluan, bahasa dan model, pengesahan dan prototaip, sistem tertanam.Reka bentuk sistem maklumat.Pengkomputeran Awan: lapisan dan pembangunan aplikasi.Grafik komputer dan teknologi multimediaModel, teknik dan algoritma pengenalan maklumat. Web Semantik.Peranti, aplikasi mudah alih dan penggunaannya dalam syarikat.Kualiti, keselamatan dan audit komputer.Pengurusan projekSistem maklumat dalam syarikat, perancangan, struktur organisasi dan sistem maklumat.Senibina data untuk persekitaran analisis, Data Warehouse dan Data Mart, integrasi data dan perlombongan data.Struktur Kajian... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Gelaran Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Laut dan Laut menyediakan pengetahuan saintifik dan teknologi yang diperlukan untuk mengakses kedudukan tanggungjawab yang lebih ... [+]

pengenalan

Gelaran Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Laut dan Laut menyediakan pengetahuan saintifik dan teknologi yang diperlukan untuk mengakses kedudukan tanggungjawab yang lebih besar dalam industri marin, sebagai kesinambungan ijazah rasmi Senibina Tentera Laut, dalam Kejuruteraan Propulsion dan Perkhidmatan Kapal dan Laut dan Laut.

Ia adalah ijazah Sarjana rasmi dengan orientasi profesional dengan kompetensi yang ditetapkan dalam Perintah CIN / 354/2009 dan oleh itu layak untuk menjalankan profesion yang dikawal oleh Jurutera Laut dan Laut.

Ijazah induk membolehkan hubungan langsung dengan kumpulan dan program penyelidikan yang dibangunkan di Sekolah dan yang mempunyai kesinambungan mereka dalam bidang kedoktoran.... [-]

Sepanyol Ferrol
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
2 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah sarjana ini akan membolehkan anda untuk mencapai latihan yang diperlukan untuk pelaksanaan aktiviti profesional anda sendiri atau oleh orang lain dalam bidang Pera ... [+]

pengenalan

Ijazah sarjana ini akan membolehkan anda untuk mencapai latihan yang diperlukan untuk pelaksanaan aktiviti profesional anda sendiri atau oleh orang lain dalam bidang Perakaunan dan Audit Akaun.

Mengapa belajar ijazah

Kurikulum ini merangkumi subjek yang dirujuk dalam Resolusi 12 Jun 2012 Institut Perakaunan dan Pengauditan Akaun (ICAC), untuk tujuan pengesahannya sebagai fasa pertama ujian untuk akses kepada prasasti di Pejabat Pendaftaran Rasmi Juruaudit Akaun (ROAC) dan pelaksanaan sepenuhnya profesion juruaudit yang dikawal selia.

Struktur Kajian

Modul Audit dan Perakaunan

Asas AuditProsedur AuditLaporan AuditPerakaunan Superior IPerakaunan Superior II

Modul Latihan Pelengkap... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Universiti A Coruna membentangkan Ijazah Sarjana Perbankan dan Kewangan yang sah di seluruh wilayah Sepanyol. Program ini berstruktur dalam kursus akademik sebanyak 60 kr ... [+]

pengenalan

Universiti A Coruna membentangkan Ijazah Sarjana Perbankan dan Kewangan yang sah di seluruh wilayah Sepanyol. Program ini berstruktur dalam kursus akademik sebanyak 60 kredit ECTS, di mana semua subjek adalah empat bulanan.

Objektif umum Master dalam Perbankan dan Kewangan adalah menyediakan pendidikan akademik lanjutan dalam bidang kewangan yang membolehkan para pelajar menjadi profesional polyvalen masa depan dengan kelayakan teknikal dan kemahiran pengurusan yang tinggi.

Ia juga bertujuan agar mereka dapat menerapkan pengetahuan mereka terhadap amalan ini dengan semangat kritis dan kreatif dan melalui rangsangan budaya risiko dan inisiatif dalam idea dan pemikiran, mereka dapat menyesuaikan diri dengan masa depan dengan fleksibiliti kepada situasi baru; Keperluan ini tidak dapat dielakkan dalam persekitaran perniagaan hari ini, yang semakin rumit dan berubah.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana dalam Teknik Statistik dianjurkan oleh tiga universiti Galicia dan diajarkan secara langsung di fakulti Pengkomputeran (A Coruña), Matematik (Santiago de C ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Teknik Statistik dianjurkan oleh tiga universiti Galicia dan diajarkan secara langsung di fakulti Pengkomputeran (A Coruña), Matematik (Santiago de Compostela) dan Ekonomi dan Sains Perniagaan (Vigo). Sistem videoconference membolehkan bantuan untuk semua kelas dari Fakulti tunggal. Tempohnya adalah satu tahun setengah.

Ijazah sarjana ini, bermula pada tahun 2007, berasal dari Program Pascasarjana Rasmi dengan Anugerah Kualiti dalam pelajaran mereka yang membawa kepada tajuk doktor. Objektif latihannya bersamaan dengan cadangan terbaik persekitaran Eropah kita.

Mengapa belajar ijazahKajian statistik dianggap hari ini sebagai salah satu yang mempunyai harapan yang lebih baik untuk masa depan. Ini dibenarkan oleh keperluan berkembang banyak syarikat dan institusi awam untuk mendapatkan maklumat dari sejumlah besar data, yang mana penggunaan teknik statistik adalah penting.Ia adalah satu-satunya ijazah sarjana yang ada dalam Komuniti Berautonomi Galicia yang berorientasikan kepada Statistik dan kajian Penyelidikan Operasi.Ini adalah cara semulajadi untuk mengakses Program Doktor dalam Statistik dan Penyelidikan Operasi, yang dibezakan dengan Sebutharga ke Kecemerlangan oleh Kementerian Pendidikan. Program ini adalah satu-satunya yang ada di Komuniti Autonomi Galicia khusus untuk Statistik dan Penyelidikan Operasi.Apa yang dipelajari... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Kajian Struktur Modul 2. UDC Pengenalan kepada bahan-bahan kompleks Vicoelasticity bahan sifat Thermo-mekanikal bahan. Kaedah asas ... [+]

Struktur kajian

Modul 2. UDC

Pengenalan kepada bahan-bahan kompleks Vicoelasticity bahan hartanah Thermo-mekanikal bahan. Kaedah asas Termomechanics Bahan Properties. Kaedah Advanced analisis data statistik Permohonan untuk perlindungan alam sekitar rawatan haba dan analisis oleh laser keletihan Thermo-mekanikal

Modul 1. U Paris 7

Rheophysics cecair kompleks bahan berstruktur. Bahan Nano Fizikal-kimia polimer Statistik Polymer Fizik, teknik penyerakan cahaya. Microscopy Fizik lembut Matter, Antaramuka Mekanik media berterusan Waves akustik ... [-]
Sepanyol Ferrol
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Pengalaman luas dicapai oleh Universiti A Coruña dan Magdeburg dalam latihan Kejuruteraan Awam dan Kejuruteraan Air profesional dalam dekad yang lalu, telah memuncak dala ... [+]

Pengenalan

Pengalaman luas dicapai oleh Universiti A Coruña dan Magdeburg dalam latihan Kejuruteraan Awam dan Kejuruteraan Air profesional dalam dekad yang lalu, telah memuncak dalam pembangunan mesyuarat Ijazah Sarjana Bersama Antarabangsa keperluan Angkasa Eropah Superior pendidikan ditetapkan oleh Bologna Perjanjian.

Mengapa kajian

Pada masa ini terdapat keperluan yang semakin meningkat untuk profesional yang berkelayakan dalam bidang Kejuruteraan Alam Sekitar Air dan yang memiliki bukan sahaja kemahiran yang tinggi dalam bidang ini kepakaran tetapi kelayakan juga sendiri yang membolehkan mereka untuk membangunkan aktiviti profesional mereka dalam persekitaran antarabangsa.

Apa yang anda pelajari ... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Perindustrian menyediakan pengetahuan ilmiah dan teknologi yang diperlukan untuk mengakses kedudukan yang lebih bertanggungjawab dalam i ... [+]

pengenalan

Ijazah Sarjana dalam Kejuruteraan Perindustrian menyediakan pengetahuan ilmiah dan teknologi yang diperlukan untuk mengakses kedudukan yang lebih bertanggungjawab dalam industri, sebagai penerusan derajat derajat rasmi dalam kejuruteraan industri.

Ini adalah ijazah Sarjana rasmi dengan orientasi profesional dengan kompetensi yang ditetapkan dalam Perintah CIN / 311/2009 dan oleh itu layak untuk menjalankan profesion yang dikawal Jurutera Perindustrian.

Ijazah induk membolehkan hubungan langsung dengan kumpulan dan program penyelidikan yang dibangunkan di Sekolah dan yang mempunyai kesinambungan mereka dalam bidang kedoktoran.

Mengapa belajar ijazah

Kerjaya dengan masa depan ... Kami melatih profesional yang berkelayakan dan bersedia untuk mengakses kedudukan tanggungjawab dalam industri dengan banyak bidang tindakan.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
3 semester
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

Struktur kajian kredit Wajib Praktikum Perundangan. Peraturan dan Pengurusan Analisis Strategi dan Alam Sekitar ... [+]

Struktur kajian

kredit wajib

Praktikum Undang-undang. Peraturan dan Pengurusan Strategi analisis dan Alam Sekitar Sarjana Tesis

kimia

Analisis struktur dan Perancangan sintetik Frontiers dalam Kimia Tak Organik Kimia Fizikal Applied Penjelasan Mekanisme Reaction Bahan Kimia Fizikal Kimia penspesiesan dan Pengiraan Bioinorganik Kimia dan Biobahan Pemangkinan Cycles biogeokimia Bioorganic dan supramolecular Kimia Organik Kereaktifan dan Organometallic Kimia Kimia hijau

Sains persekitaran

Kaedah statistik untuk Data Alam Sekitar Ekologi dan Biomonitorization Kualiti air Kualiti tanah Kualiti udara sisa Sumber tenaga Pengurusan Kualiti Advanced Analisis Instrumental Pemantauan alam Sekitar Ekonomi alam Sekitar Akses dan Kemasukan ... [-]
Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

The Master menyediakan latihan akademik yang membolehkan pengkhususan yang, selepas mendapat tahap akses sains eksperimen atau kesihatan. ... [+]

Pengenalan

The Master menyediakan latihan akademik yang membolehkan pengkhususan yang, selepas mendapat tahap akses sains eksperimen atau kesihatan.

Dalam bidang sains, pelajar yang menyediakan Induk ini akan bersedia untuk bekerja di makmal penyelidikan yang memerlukan kemahiran selular, molekul atau genetik. Pelajar juga akan dapat terus pembawa penyelidik dan akses kepada Ph. program latihan darjah.

Dalam bidang profesional, Master membolehkan latihan pakar untuk jawatan yang canggih dalam sektor berbeza R & D: klinikal atau bio-industri, dan juga dalam pendidikan tinggi dan dalam pentadbiran awam.

Master ini juga berfungsi untuk latihan berterusan profesional dalam aktif, daripada sektor industri yang berbeza serta pendidikan dan pentadbiran awam.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ci ... [+]

Introducción

El Máster Universitario en Profesorado de Educación Secundaria Obligatoria y Bachillerato, Formación Profesional y Enseñanza de Idiomas, es un título de la Facultad de Ciencias de la Educación que pertenece al área de Ciencias Sociales y Jurídicas.

El Máster requiere la realización de 60 créditos ECTS, teórico-prácticos. Estos créditos se distribuyen de la siguiente manera: Módulo Genérico (16 créditos), Módulo Específico (26 créditos), Practicum y Trabajo de Fin de Máster (18 créditos).

El Módulo Genérico es común para todo el alumnado matriculado y tiene carácter presencial obligatorio. El Módulo Específico y el Prácticum son distintos en función de las peculiaridades de cada itinerario o especialidad. El Practicum también tiene un carácter presencial y se desarrolla en los centros de Educación Secundaria que se establezcan por convenio con la Xunta de Galicia.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Universidade da Coruña

The Master Inter-universiti di Advanced Pengajian Inggeris dan Penggunaannya (iMAES), yang dikendalikan oleh Universiti of A Coruña (UDC), Santiago de Compostela (USC) da ... [+]

Pengenalan

Yang Inter-universiti Sarjana Lanjutan Pengajian Inggeris dan Penggunaannya (iMAES), Yang dikendalikan oleh Universiti of A Coruña (UDC), Santiago de Compostela (USC) dan Vigo (UVigo), adalah suatu program bertauliah yang memenuhi piawaian yang tinggi kecemerlangan Sistem Eropah Pengajian Tinggi.

Kelas diadakan pada setiap tiga universiti menganjurkan, supaya pelajar boleh memilih lokasi dan jadual yang paling sesuai dengan keperluan dan kepentingan mereka.

The Master terdiri daripada kedua-dua latihan berasaskan kehadiran dan dalam talian, setiap kursus (3 ECTS) yang melibatkan 14 jam bilik darjah dan 7 jam dalam talian kursus. Secara keseluruhan, ia membangunkan program akademik 60 kredit lebih daripada satu tahun akademik.... [-]

Sepanyol A Coruña
Sept. 2019
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

UDC introduction

Alamat lokasi
Rúa da Maestranza, 9
A Coruña, Galicia, 15001 ES
Media Sosial
Alamat lokasi
Paseo de Ronda, 51
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Alamat lokasi
Avd. da Habana, 6-7
A Coruña, Galicia, 15011 ES
Alamat lokasi
Leopoldo Alas Clarín, 2
A Coruña, Galicia, 15008 ES
Alamat lokasi
Campus de Elviña
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Alamat lokasi
Campus da Zapateira
A Coruña, Galicia, 15071 ES
Alamat lokasi
Avd. Ernesto Che Guevara, 121.
Pazos, Liáns

A Coruña, Galicia, 15179 ES
Alamat lokasi
Campus de Oza
A Coruña, Galicia, 15006 ES
Alamat lokasi
Campus de Esteiro
Ferrol, Galicia, 15403 ES
Alamat lokasi
Avda. 19 de febrero, s/n.
Ferrol, Galicia, 15405 ES