Universidad Rey Juan Carlos

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universidad Rey Juan Carlos diasaskan pada tahun 1996 mempunyai lebih daripada 46,000 pelajar dan kira-kira 2,250 profesor. Di dalamnya, anda akan mendapat latihan yang berkualiti, melalui tawaran akademik yang luas dan cemerlang . Belajar di King Juan Carlos bermakna memasuki persekitaran pembelajaran yang ideal yang akan membantu anda mencapai matlamat anda, baik peribadi dan profesional, dalam masa yang paling menarik.

Universidad Rey Juan Carlos mempunyai kakitangan pengajar yang berkelayakan dalam pelbagai bidang pengetahuan, yang terlibat dalam pengajaran, penyelidikan, inovasi dan penyebaran. Ia mempunyai kemudahan dan peralatan semasa, supaya pelajar menerima latihan yang berkualiti dan sangat khusus, penting untuk mengakses pasaran buruh.

Keterangkapan, inovasi dan pengantarabangsaan adalah tiga tiang yang dipromosikan oleh Universidad Rey Juan Carlos , dan bukti bahawa ini telah dipertimbangkan dalam tiga mata sebagai Universiti 5-bintang pada tahun 2019, menurut Sistem Peringkat QS .

Universidad Rey Juan Carlos mempunyai pertukaran pekerjaan dengan 740 syarikat yang menyokong kebolehpasaran graduan. Di samping itu, lebih daripada 13,500 perjanjian kerjasama telah ditandatangani dengan syarikat dan entiti untuk menjalankan amalan luaran yang membantu perkembangan profesional pelajar. Bilangan pelajar yang membangunkan latihan di luar negara telah meningkat hampir 20%.

Lokasi

Madrid

Alamat
Paseo Artilleros s/n
28032 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami