Universidad Autonoma de Madrid

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Master dalam Tadbir Urus dan Hak Asasi Manusia Universiti Autonomi Madrid (UAM) dan Yayasan Santillana menawarkan latihan teori dan praktikal ketegasan akademik tertinggi mengenai hak asasi manusia dan institusi jaminan dan pelaksanaan nasional dan antarabangsa.

Baik di peringkat pengajaran dan penyelidikan, Master menggabungkan perspektif undang-undang, politik dan sosial, memberikan ruang untuk refleksi dan perbahasan mengenai cabaran semasa pemerintahan demokratik dan reformasi institusi yang diperlukan untuk mempertahankan hak asasi dalam ini masyarakat global.

Master dalam Tadbir Urus dan Hak Asasi Manusia menawarkan kepada pelajarnya latihan yang diperlukan untuk menjalankan kerjaya profesional yang berjaya baik di bidang badan awam dan organisasi swasta yang berorientasi pada pelaksanaan undang-undang, dasar awam dan kerjasama antarabangsa.

Sarjana dalam Tadbir Urus dan Hak Asasi Manusia adalah ijazah dari Universiti Autonomi Madrid (UAM).

Mengapa belajar di UAM?

Ia adalah universiti moden, yang berminat dengan latihan komprehensif para pelajarnya dan diiktiraf di peringkat antarabangsa, yang dirangka dalam kumpulan 200 universiti terbaik di dunia.

Dia prihatin terhadap alam sekitar dan bangga dengan kerjanya untuk mencapai kampus yang lestari.

Ia adalah rujukan universiti Sepanyol dari sudut penyelidikan dan di kampusnya terdapat pelbagai institusi penyelidikan universiti sendiri dan yang lain bekerjasama dengan Majlis Pengajian Ilmiah Tinggi. Merintis kerja solidariti dan kerjasama, bekerjasama dengan NGO, dll. Lulusan UAM mempunyai tahap kemasukan tenaga kerja yang tinggi, 90% daripada mereka yang mencari pekerjaan telah menemuinya, dan dalam masa rata-rata 4 setengah bulan. Ia mempunyai Forum Pekerjaan dan pada masa ini telah menjadi Forum Pekerjaan Universiti dengan lebih banyak syarikat dan institusi yang mengambil bahagian.

Ini adalah universiti keusahawanan dalam banyak aspek dan salah satu yang paling penting ialah mewujudkan perniagaan. Ia merupakan universiti perintis Sepanyol dalam hal ini, ia mempunyai Pusat Inisiatif Keusahawanan CIADE-UAM untuk membantu dalam mewujudkan syarikat dan sejak penubuhannya, ia telah mengambil bahagian dalam penubuhan lebih daripada 170 syarikat.

Ia mempunyai hubungan pertukaran antarabangsa dengan universiti terbaik di dunia, misalnya dalam program pertukaran ERASMUS dengan universiti di Eropah, lebih daripada 1000 pelajar dari Wilayah Autonomi menikmati penginapan akademik. Terdapat juga hubungan istimewa dengan pelbagai universiti Amerika Latin.

Merisaukan masyarakat yang menjadi miliknya, ia menjalin hubungan kolaborasi yang kuat dengan Dewan Bandaran, Institusi dan Syarikat, di mana ia telah menandatangani banyak perjanjian dan perjanjian kerjasama rangka kerja. Ia mempunyai banyak aktiviti budaya, termasuk kursus musim panas dan kemanusiaan kontemporari. Ia mempunyai pusingan konsert tertua dan paling berprestij yang dianjurkan oleh universiti, yang berlangsung setiap tahun di Auditorium Muzik Nasional.

Ia mempunyai banyak kemudahan sukan, termasuk kolam renang dalaman dan luaran. Organisasi Autonomi menganjurkan pelbagai pertandingan antara universiti dan pelajarnya adalah juara universiti dalam pelbagai bidang. UAM adalah sebahagian daripada program Atlet Tahap Tinggi yang dibiayai oleh Majlis Sukan Tinggi.

138631_rsz_1138558_portadamanosconlogoshd.pngUniversidad Autonoma de Madrid","author_url":"","source":""}" />

Lokasi

Madrid

Alamat
Facultad de Derecho de la UAM, Ciudad Universitaría de Cantoblanco C/ Kelsen, 1. Madrid, 28049
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami