UNISPORT MANAGEMENT SCHOOL

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Unisport, sektor sukan sekolah perniagaan.

Unisport adalah sekolah perniagaan untuk sektor sukan. Di sini pengurusan perniagaan, sukan dan banyak minat bercampur.

Dengan pengalaman lebih dari 25 tahun dalam melatih pengurus sukan, guru kami adalah profesional terkemuka di sektor ini, membentuk pasukan pengajaran dengan pemikiran terbuka dan kolaboratif, serta visi antarabangsa yang jelas.

Kami berminat dengan sukan ini. Kami melatih profesional mampu inovasi terkemuka dan keusahawanan, orang yang menambah nilai kepada organisasi mereka, pekerja mereka dan pelanggan mereka dalam keperluan sentiasa berkembang dan dengan jelas professionalization.

Ia mendorong kita lihat bagaimana, tahun demi tahun, pelajar-pelajar kita mendapat muktamad pautan sukan masa depan profesional mereka, dan kita boleh terus mengekalkan hubungan dengan mereka selepas tamat pengajian, mencari sinergi yang membolehkan kita untuk bergerak ke hadapan bersama-sama lagi.

Dalam Unisport kami menggunakan teknologi baru untuk membawa keluar yang terbaik dalam diri anda, ketat dan mencabar, tetapi dengan fleksibiliti latihan dalam talian yang disediakan, semua dalam persekitaran kerjasama yang tunggal. Di mana sahaja anda berada, anda akan Unisport.

Adakah anda menyewa?

Misi, Visi dan Nilai

Misi inilah yang menentukan sebab kita menjadi, tujuan kita dan tujuan asas yang harus dicapai sebelum kumpulan minat yang berbeza yang mengelilingi kita:

pengurus kereta api dan profesional dalam sektor sukan, di bawah kriteria yang ketat kualiti, inovasi, semangat keusahawanan dan visi antarabangsa jelas.

Visi kami adalah imej yang kita ada daripada UNISPORT jangka panjang, kita mahu menjadi atau kekal lebih tinggi:

sukan antarabangsa terkemuka penciptaan nilai yang berorientasikan pasaran untuk sukan dan masyarakat, dan terutamanya untuk pelajar-pelajar kita dan kumpulan latihan pekerja kami.

nilai-nilai kita adalah jiwa kami. Di latar belakang adalah cara kami untuk melakukan sesuatu, apa yang kita percaya dan apa yang kita mencetak dalam semua tindakan kita:

Usaha, kerapian, keusahawanan, kemampanan, penambahbaikan yang berterusan, penglihatan antarabangsa dan peluang yang sama.

antarabangsa

Sukan dan tidak mempunyai sempadan. Teknologi, televisyen, pelancongan internet, penajaan, peristiwa, sukan ... hanyalah sebahagian daripada faktor-faktor yang telah menyumbang kepada globalisasi sukan dalam dekad yang lalu.

Kelab dan liga tidak lagi bersaing hanya di peringkat kebangsaan: Pada bulan Februari 2013, sebagai contoh, kelab-kelab Inglés Premier League bersetuju untuk topi kenaikan gaji template masing-masing untuk 3 tahun berikutnya. Memandangkan kelab belian yg baru jadi oleh jutawan asing langkah ini bertujuan untuk mengurangkan ancaman peningkatan gaji. Tidak syak lagi keputusan ini, yang diambil di London, akan mempunyai kesan ke atas kelab-kelab bola sepak di seluruh Eropah.

Pada masa yang lain, model yang diimport dari negara-negara lain seperti kes gimnasium Perniagaan Kos Rendah, anda boleh menggoncang seluruh industri.

Ini hanya beberapa contoh realiti yang mana-mana pengurus sukan tidak boleh mengabaikan.

Dalam Unisport kami ahli-ahli NASSM (Persatuan Amerika Utara untuk Pengurusan Sukan) dan EASM (Persatuan Eropah untuk Pengurusan Sukan) dan cuba untuk mengikuti segala-galanya yang berlaku dalam pasaran sukan global, menganalisis implikasi mungkin daya saing sektor di Sepanyol.

Semua pelajar kita melanggan majalah seperti Sukan Perniagaan Antarabangsa, menggalakkan refleksi mengenai isu-isu yang paling relevan dan wawasan global industri sukan.

Pandangan ini mempunyai eksponen yang paling besar di penginapan teknikal di luar negara, pelajar-pelajar kita mempunyai peluang untuk belajar sistem sukan lain daripada Sepanyol, melawat kemudahan sukan unik atau menghadiri acara dan mesyuarat dengan orang-peringkat tertinggi.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Av. Ernest Lluch 32, TCM2 Planta 3, Mataró
08302 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami