UE-IBM Tech & Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Dilahirkan setelah analisis mendalam mengenai profil yang dicari oleh syarikat hari ini dan apa yang akan mereka tuntut esok, Universidad Europea Postgraduate School dengan IBM dilancarkan pada tahun 2019 dengan tujuan untuk mendidik para profesional dengan latar belakang yang menggabungkan perniagaan dan teknologi. Ini mengenai penggunaan sepenuhnya potensi teknologi baru untuk memberi kesan positif terhadap hasil dan kecekapan perniagaan.

IBM, pemimpin global untuk menasihati syarikat dengan transformasi dan pembangunan digital, telah bergabung dengan Universidad Europea, sebuah institusi yang berkaitan dengan dunia perniagaan, untuk menawarkan sejumlah program ijazah pascasiswazah kepada mereka yang ingin mengambil langkah seterusnya dalam profesional dan peribadi mereka pembangunan.

Festive holiday office party in #WindowsUglySweater Softwear by @Windows

Universidad Europea Postgraduate School dengan IBM adalah sekolah perniagaan dan teknologi pertama yang berdedikasi di Sepanyol. Merupakan pelopor dalam hasratnya untuk mendidik para profesional dengan profil campuran yang dapat memanfaatkan dan menggunakan inovasi dan teknologi untuk mengembangkan perniagaan.

Kami menawarkan program pascasiswazah dan kursus pakar dalam bidang pengetahuan berikut: Pengurusan, Big Data & Analytics, Cloud & IT Security, Blockchain, dan Artificial Intelligence.

IBM mengambil bahagian secara aktif dalam menentukan kandungan program, pengajaran, dan mengarahkan setiap program pascasiswazah dengan Universidad Europea. Di samping itu, pelajar mendapat pengalaman yang unik berkat akses mereka ke alat dan teknologi sepanjang pengajian mereka dan sehingga enam bulan setelah tamat pengajian. Anda juga akan mengunjungi makmal IBM di Sepanyol dan di luar negara, dan mempunyai akses ke acara eksklusif, memastikan anda sentiasa berhubung dengan perkembangan perniagaan dan teknologi terkini.

Selain itu, anda akan mengusahakan kajian kes sebenar dalam persekitaran antarabangsa yang memfokuskan pada pertumbuhan anda sebagai profesional di dunia global. Anda akan menjadi sebahagian daripada komuniti profesional, pelajar, dan alumni yang dinamik, anda akan mendapat akses ke persidangan, pertemuan dengan pakar dan profesional dari IBM, dan syarikat terkemuka lain di sektor teknologi.

Manfaatkan sepenuhnya peluang untuk mengembangkan rangkaian profesional anda sendiri yang akan membantu mempercepat perkembangan kerjaya anda dan mengatasi cabaran baru.

Lokasi

Madrid

Alamat
Universidad Europea de Madrid (Campus de Alcobendas)
Av. de Fernando Alonso, 8, 28108 Alcobendas

Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami