UCAM Universidad Católica San Antonio de Murcia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

UCAM (Universidad Católica de Murcia) adalah sebuah universiti swasta yang ditubuhkan pada tahun 1996 dengan misi yang jelas: untuk melatih pelajar dengan pengetahuan dan kemahiran untuk berkhidmat kepada masyarakat, untuk menyumbang kepada perkembangan ilmu pengetahuan melalui penyelidikan sebagai sebahagian daripada perkembangan manusia dan umat manusia serta mengambil bahagian dalam misi evangelis Gereja Katolik dalam bidang pendidikan dan budaya.

Orang Kepada Orang, Muka ke Hadapan

Pelajar UCAM boleh bergantung pada perhatian yang disesuaikan dengan keperluan mereka. Kakitangan di UCAM menghargai hubungan peribadi dalam konteks pembelajaran, sebab itulah setiap pelajar diberi tutor peribadi dan kelas dengan sebilangan kecil rakan sekelas. Kepelbagaian program akademik yang ditawarkan, selalu menyesuaikan diri dengan keperluan sebenar masyarakat dan diakui oleh Kawasan Pengajian Tinggi Eropah, mencerminkan garis panduan utama ini: setiap pelajar adalah alasan bagi UCAM untuk terus berusaha untuk mencapai kesempurnaan.

as

Pembelajaran dalam Tindakan

Universidad Católica San Antonio de Murcia memberi kuasa kepada pelajar untuk membangunkan kemahiran dunia mereka sendiri. Sekolah kampus = "ass infralt =" astronomi, makmal, dan studio bersama-sama dengan subjek praktikal yang ditawarkan akan mendapat pelajar bersedia untuk meletakkan pengetahuan yang mereka perolehi. Setiap pelajar berhenti = "untuk melengkapkan latihan di institusi awam atau swasta di mana mereka akan mempunyai satu keping keahlian masa depan mereka. UCAM menyediakan lebih daripada 90 kumpulan penyelidikan yang bekerja rapat dengan perusahaan seperti alt = "sebagai Coca-Cola, Danone, Vodafone atau Siemens.

Lebih daripada pengetahuan, Nilai

Sebagai institusi Katolik yang berkomitmen untuk Gereja, UCAM lebih banyak daripada memberikan pendidikan berkualiti tinggi. Penyebaran nilai adalah tonggak universiti ini dan inilah yang memberi perbezaan kepada masa depan pelajar kita: mereka bukan sahaja akan menjadi profesional yang hebat tetapi mereka juga akan mengembangkan etika dan empati peribadi yang kuat. Pembentukan UCAM adalah integral, komprehensif dan memberikan peluang yang luas untuk pengembangan peribadi melalui peluang sukarela, kongres, seminar, projek penyelidikan dan perkhidmatan keagamaan.

5131_como-ir-llegar-universidad-catolica-san-antonio-murcia-ucam.jpg

Terbuka dan Global

Dengan adanya kerjaya antarabangsa yang kuat, para pelajar UCAM mempunyai peluang untuk membangunkan perspektif global mereka melalui program bersama, kerjasama dan pertukaran perjanjian dengan lebih daripada 400 universiti di seluruh dunia, termasuk UC Berkeley, Stanford, Università di Bologna, Universiti Nasional Singapura (NUS ), Universiti Teknologi Nanyang (NTU) dan PUC - Rio Grande do Sul. Pejabat UCAM di China, Indonesia, Vietnam, UAE, Colombia, Mexico, Ecuador, Perú, Turki bekerja sama untuk membangunkan strategi antarabangsa universiti.

The Elite of Sport

Selamat datang ke Universiti Sukan di Sepanyol. Mengikuti model Anglo-Saxon, sukan adalah sebahagian daripada DNA UCAM, yang baru saja dipuji sebagai Juara Kejohanan Antara Universiti Sepanyol untuk tahun kedua berturut-turut, dengan 76 pingat (50 emas). UCAM boleh membanggakan atlet teratasnya termasuk pemenang pingat Olimpik Mireia Belmonte dan David Cal dan Juara Dunia seperti Melanie Costa. 21 pasukan gabungan yang ditaja dan dikendalikan oleh UCAM termasuk UCAM Murcia CB, sebuah pasukan bola keranjang profesional yang bertanding dalam ACB Liga Endesa. Kemudahan sukan ini diketuai oleh Pusat Sukan UCAM, sebuah gim berteknologi tinggi yang dapat diakses oleh universiti dan komuniti setempat.

cv

Murcia, gaya hidup anda, gaya hidup anda

Kampus UCAM de Los Jeronimos terletak di Murcia, ibukota rantau Southeastern Sepanyol, di mana cuaca Mediterranean menyertai keindahan alam pantai Costa Cálida , dengan pegunungan dan padang Huerta de Europa . Warisan budaya Sepanyol, yang terkenal dengan flamenco, tapas, dan pesta, dicerminkan oleh penduduk Murcia: bersahabat, hangat, bersemangat dan ramah. Sebagai rantau midsize (1.5 juta penduduk), Murcia penuh dengan dinamika artistik dan sosial sambil menawarkan kos hidup yang berpatutan, persekitaran yang selamat, dan infrastruktur moden.

Lokasi

Murcia

Alamat
UCAM Universidad Católica
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Nº 135 Guadalupe
+34 968 278 883
enquiries@ucam.edu

30107 Murcia, Wilayah Murcia, Sepanyol

Sepanyol dalam talian

Alamat
Sepanyol dalam talian, Sepanyol

Madrid

Alamat
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami