Universidad Católica San Antonio de Murcia

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Katolik San Antonio - UCAM, sebagai sebuah Universiti Katolik, dicirikan dengan menawarkan pelajar-pelajarnya suatu pembentukan yang terintegrasi, berdasarkan pengetahuan teori dan teknikal khusus untuk setiap darjat serta pembentukan manusia berlabuh dalam prinsip humanisme Kristian, untuk kerja ini Mereka mendedikasikan fakulti prestij yang diiktiraf dan satu pasukan tutor peribadi, yang memantau pelajar dari permulaan kajian mereka hingga akhir, dengan tujuan menyediakan alat yang meningkatkan prestasi mereka dan pada masa yang sama menguatkan pembentukan manusia mereka.

Matlamat kami adalah untuk melatih para profesional yang mampu mengubah masyarakat, meluruskan ketidaksamaan dan mempromosikan peningkatan yang membolehkan penciptaan dunia yang lebih adil, menghormati martabat manusia dari konsepsi kepada kematian semulajadi.

UCAM bertaruh dari penubuhannya untuk pengajaran dan penyelidikan yang berkualiti , membangun dan menerapkan metodologi pengajaran-pembelajaran yang aktif: kumpulan kecil, tunjuk ajar, kerja berpasukan, magang dalam semua peringkat, kerja akhir darjah, penggabungan teknologi baru, rangkaian WIFI di seluruh kampus, platform maya, stesen komputer yang banyak digunakan oleh pelajar ... semua ini telah membolehkan kami menyesuaikan diri dengan cepat ke Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah, tanpa trauma, oleh guru dan pelajar.

Dalam barisan ini, UCAM telah memperoleh Pengesahan oleh ANECA dan Kementerian 23 darjah dan juga menawarkan lebih daripada tiga puluh program Master dan Doktor doktor . Pada masa ini proses pelaksanaan darjah adalah realiti, lapan darjah telah memulakan proses dengan hasil yang menggembirakan. Inilah hasil kerja, usaha dan pelaksanaan tanggungjawab fakulti yang berkelayakan dan khusus, baik dalam tugas akademik dan penyelidikan, seperti yang disahkan oleh banyak doktor profesor dan sejumlah besar garis penyelidikan.

Satu lagi ciri pembezaan kami ialah pengantarabangsaan , aspek utama dalam dunia global, kami mempunyai perjanjian kerjasama di seluruh dunia, dengan universiti berprestij seperti Berkeley, Chicago, Bologna ... untuk latihan para pelajar kami dan pengkhususan guru kami .

Untuk ini penting untuk menunjukkan secara signifikan, usaha yang dibuat oleh Universiti Katolik San Antonio untuk meningkatkan data mengenai kemasukan buruh , yang kadarnya tinggi juga menghasilkan kerja juruteknik Perkhidmatan Orientasi dan Penyebaran Buruh.

Dari Universidad Católica San Antonio kami bekerja untuk dan bagi para pelajar, mereka adalah orang, dengan nama dan sejarah, keinginan kami adalah untuk menyumbang kepada kejayaan peribadi dan profesional semua orang yang mengambil bahagian dalam projek ini dari prinsip-prinsip di mana Institusi ini disokong .

Lokasi

Murcia

Alamat
San Antonio de Murcia
Campus de los Jerónimos,
Guadalupe

30107 Murcia, Wilayah Murcia, Sepanyol

Sepanyol dalam talian

Alamat
Sepanyol dalam talian, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami