UADIN Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

kami

"Penggunaan teknologi baru dan inovasi dalam pembelajaran adalah asas latihan kami"

UADIN - Kompetensi Universiti Digital

Di UADIN, Universiti untuk Kecekapan Digital , cadangan latihan yang berbeza telah dikembangkan dengan mana Kompetensi Digital akan dilatih, latihan khusus dalam bidang yang menyediakan pelajar untuk menghadapi cabaran transformasi digital: pemasaran digital, e-dagang , perniagaan digital, teknologi, dan bentuk komunikasi baru dan luar talian, dengan pelanggan. Di setiap kawasan kecekapan, Kemahiran yang berlainan dalam ekosistem digital telah dikenal pasti, kompetensi khusus dan yang berkaitan; dan, di samping itu, tiga tahap latihan telah digambarkan bahawa menarik garis am dan berterusan berkenaan dengan pemerolehan kecekapan: Sarjana, Sarjana Eksekutif dan Profesional Kerjaya .

UADIN mempunyai latihan peringkat universiti dengan akreditasi dalam semua programnya oleh Universiti Rey Juan Carlos dan yang dijalankan di bawah pelbagai bentuk metodologi kami, sama ada darjah dan bertujuan untuk mengeluarkan diploma atau sijil universiti.

objektif:

 • Bahawa pelajar memperoleh kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk bekerja di syarikat-perusahaan Digital Age .
 • Bahawa peserta mengetahui dan menggabungkan Budaya Digital ke pekerjaan mereka.
 • Bahawa pelajar tahu dan menguasai teknologi baru yang baru untuk menggabungkan mereka ke dalam perniagaan dan projek inovatif yang dijalankan di syarikat.
 • Para peserta mengembangkan kemahiran digital mereka , yang akan membolehkan mereka menjadi lebih produktif dan efisien.

Dengan UADIN , pelajar akan memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk mereka bentuk dan menjalankan projek perniagaan mereka dalam Ekonomi Digital dari perspektif global, akan mengetahui ciri-ciri utama teknologi baru muncul, penting untuk bekerja dalam Zaman Digital , kami akan memberi kunci dan perkakas yang diperlukan untuk memulakan perniagaan dalam talian anda sendiri.

Latihan ini direka untuk profesional yang ingin mengitar semula ke dalam dunia perniagaan digital, usahawan yang ingin memulakan permulaan mereka sendiri dan orang yang bekerja atau yang mencari pekerjaan dan ingin menjadi profesional Internet melalui alat dalam talian yang berbeza.

Persekitaran digital baru membimbing syarikat dan institusi untuk memikirkan semula strategi mereka dan menyesuaikan diri dengan persekitaran digital baru . Pada masa kini penting untuk mengetahui dan melihat rangkaian. Untuk ini, alat baru mesti dikuasai.

Kami tidak menyesuaikan diri dengan digital, kami telah dilahirkan dan dibesarkan dengan Internet.

 • Buat dan uruskan rancangan
 • Posisi dalam enjin carian produk / perkhidmatan anda dan mengoptimumkan pengalaman pengguna dalam kedua-dua versi web dan mudah alih.
 • Buat kempen pengiklanan digital yang menguntungkan dan berkesan:
 • Reka bentuk dan uruskan perancangan media dan ketahui metrik untuk menilai hasilnya.
 • Manfaatkan potensi penuh rangkaian sosial melalui kandungan organik dan bayaran untuk menjana pertunangan.
 • Membangunkan strategi omnichannel di syarikat yang termasuk pelancaran projek Ecommerce .

Dengan UADIN anda boleh membuat latihan perniagaan digital anda menjadi kenyataan, disertai oleh para profesional Internet terbaik. Cari dan pilih antara program latihan kami.

Kami mendasarkan latihan kami di sekitar empat paksi asas

inovasi

Kami menggabungkan trend terkini dan inovasi dalam setiap bidang pengetahuan.

Kami sedar bahawa kehadiran teknologi inovatif dalam persekitaran pendidikan tidak menjamin inovasi. Ini mesti difahami sebagai perubahan yang dihasilkan dalam konsep pengajaran dan dalam projek pendidikan; dengan cara berfikir dan mempraktikkannya.

teknologi

Teknologi baru menawarkan kemungkinan besar untuk penyeragaman produk dan penyesuaian kepada keperluan pendidikan individu, dan juga sebagai alternatif yang jelas kepada desentralisasi dari segi mengurangkan masa dengan menangani sejumlah besar keperluan.

Cara baru membina pengetahuan, memihak kepada kerja kolaboratif dan pembelajaran kendiri.

Roh Penggiat

Sokongan untuk individu, di dalam dan di luar organisasi, adalah sebahagian daripada misi pengasas kami. Oleh itu, semua pelajar mengambil bahagian dalam kelebihan menjadi sebahagian daripada rangkaian rakan kongsi yang luas dalam persekitaran perniagaan.

Syarikat-syarikat dan organisasi-organisasi adalah UADIN raison d'être.

Pada masa ini, pengurus dan ahli perniagaan menjadi sebahagian daripada jawatankuasa penganjurnya. Oleh itu, ia adalah organisasi dan, khususnya, orang yang membuatnya, penerima misi kami.

Pasukan Manusia

Guru-guru kami menjadi mentor, membimbing dan membantu pelajar pada setiap masa dan menjadi sebahagian aktif dalam proses pembelajaran.

Ini adalah mengenai menangani cabaran baru untuk sistem pendidikan, dan ia adalah dari model latihan yang tidak langsung, di mana pengetahuan biasanya jatuh kepada satu-satunya guru atau guru dalam bilik darjah, kepada model yang lebih terbuka dan fleksibel, di mana maklumat dan pengalaman banyak guru dikongsi dan dipupuk di kalangan guru dan pelajar.

Pasukan manusia yang hebat, komuniti pembelajaran.

Idea dan pengalaman pertukaran melalui pembelajaran

Dari UADIN kepada syarikat

Kami tahu bagaimana untuk mewujudkan dan mengekalkan ikatan nilai tambah hebat antara dunia perniagaan dan akademia, untuk menjadikan organisasi dan syarikat memperbaiki dasar pengurusan mereka, menjadi lebih berdaya saing dan, pada masa yang sama, bertanggungjawab secara sosial.

UADIN menawarkan syarikat dan individu model pembelajaran maju dan penyelesaian yang berkesan kepada keperluan latihan yang semakin meningkat, ruang untuk pertemuan pengurus, profesional dan usahawan yang ingin bertukar idea dan pengalaman melalui pembelajaran.

Kejayaan UADIN terletak pada metodologi pembelajaran praktikal dan relevan dan komuniti pelajar yang semakin meningkat bersedia menghadapi cabaran semasa dan syarikat utama pada masa akan datang.

metodologi

Model TIA - Transformasi Maklumat dalam Pembelajaran

Ia adalah model pembelajaran berdasarkan model kajian terbaik dan paling kontras.

 1. Guru profesional yang pakar dalam Latihan Terbuka.
 2. Mengulas ringkasan teks .
 3. Sorotan dan garis bawah
 4. Peraturan mnemonik: kata kunci dan imej mental untuk mengaitkan konsep.
 5. Berlatih dengan peperiksaan subjek.
 6. Alat untuk pengedaran kajian.
 7. Lembaran kajian: kita menghidupkan hafalan menjadi proses yang menyeronokkan.
 8. Kajian intercalar dengan sumber, webinar, masterclass dan pil kajian pelengkap .
 9. Komuniti pembelajaran

Komitmen pelajar

Untuk menerima diploma akademik yang bersesuaian dan menyertai Jabatan Penempatan Pelajar, adalah prasyarat bahawa penyiapan program itu sekurang-kurangnya 90% dari tempoh program.

Pelajar juga mesti lulus peperiksaan dan kes-kes yang dibangkitkan oleh fakulti serta memperoleh penilaian positif penyertaan mereka dalam kelas pada peringkat individu dan kumpulan.

Kursus dan tuan rumah dalam talian kami memenuhi semua parameter permintaan, keputusan dan pengiktirafan yang mana program latihan kami dicirikan.

Fakulti kami terdiri daripada para profesional yang menduduki jawatan tanggungjawab di syarikat-syarikat utama, dengan itu menyediakan latihan praktikal yang disesuaikan dengan keperluan perniagaan semasa.

Komuniti pembelajaran

Platform latihan dalam talian kami yang kuat membolehkan pelajar menyusun dan mengedarkan masa belajar mereka mengikut keperluan, tabiat dan citarasa mereka. Di samping itu, metodologi ini membolehkan penghapusan halangan fizikal atau geografi yang memungkinkan untuk menerima latihan yang berkualiti untuk semua orang yang, disebabkan lokasi dan sebab-sebab kewujudan, tidak dapat mengaksesnya. Persekitaran maya ini disediakan dengan sumber pendidikan yang memudahkan pemahaman kandungan, menggalakkan penyertaan, pertukaran idea dan membina persekitaran kumpulan yang sangat diperlukan untuk memperkayakan dan menikmati pembelajaran.

Metodologi kami membolehkan pelajar mengikuti latihan dari rumah atau tempat kerja mereka, mengekalkan hubungan tetap dengan tutor guru setiap modul dan menggunakan perkhidmatan chat, forum, mel, dll. Untuk komunikasi langsung dan segera.

Format latihan

Sistem pendidikan di Sepanyol telah mengalami banyak perubahan dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Ketibaan Pelan Bologna dan pembaharuan pendidikan yang berterusan dalam tempoh yang singkat telah menyebabkan kekeliruan terkenal bagi kedua-dua pelajar dan guru, yang telah dipaksa untuk menyesuaikan diri dengan proses yang sentiasa berubah. Di sisi lain, krisis ekonomi dan kekurangan pekerjaan telah menyebabkan peningkatan dalam tawaran pengajian, menenggelamkan kita dalam tajuk tajuk dan meningkatkan lagi keraguan kita.

Apakah perbezaan di antara tuan sendiri dan tuan sarjana rasmi? Dan antara tuan sendiri dan tuan yang membolehkannya? Apakah kursus pascasiswazah, kursus pakar atau pakar universiti yang sama?

Lokasi

Sepanyol dalam talian

Alamat
Sepanyol dalam talian, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Program-program

Sekolah ini juga menawarkan: