The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Ostelea merupakan pusat universiti antarabangsa, yang dipunyai oleh Bahagian Latihan Grupo Planeta, Yang pakar dalam latihan profesional dalam sektor Hospitaliti dan Pelancongan dengan semangat untuk perkhidmatan yang baik dan wawasan budaya.

Misi Kolej adalah untuk menyumbang kepada pembangunan sosial, ekonomi dan budaya yang mampan industri dengan melatih eksekutif, profesional dan juruteknik dalam sektor ini. komitmennya untuk inovasi dan pembangunan hubungan antara syarikat membolehkan Ostelea untuk membawa penyelesaian baru kepada pasaran.

Bahagian Latihan Grupo Planeta-kanak, Planeta Formación y Universidades, Menguruskan projek-projek besar dalam kedua-dua sektor universiti (EAE Business School, OBS, VIU (Universidad Internacional de Valencia), UNIBA, ESdesign) dan bidang Latihan Profesional (CEAC, IFP, Deusto Formación dan Deusto Salud). Ia telah memutuskan untuk memohon semua pengetahuan yang terkumpul oleh bahagian ini kepada penciptaan sesuatu Kolej Universiti Hospitaliti Pelancongan, Ostelea.

Dalam program-program tertentu dijalankan di kampus Barcelona, ​​pelajar yang berjaya menyempurnakan kursus tuisyen mendapatkan kelayakan tiga dari Ostelea, EAE Business School, Sekolah perniagaan kedua utama Sepanyol, dan Universitat de Lleida. Di kampus Madrid, rakan kongsi akademik Ostelea adalah yang Universidad Juan Carlos I.

logosschools

Lokasi

Barcelona

Ostelea

Alamat
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Aragó, 28

08015 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Madrid

Alamat
The Ostelea - School of Tourism and Hospitality International
C/ Príncipe de Vergara, 108

28002 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol