Seeway - Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

haz lo que quieras

sesuai dengan diri sendiri

Di sini anda akan mencari ruang di mana profesional kerja terkenal berkongsi pengetahuan mereka membina pengalaman baru dengan anda. Semakin dekat dengan dunia sebenar melalui kerja praktikal dan kelas yang mengajar anda apa yang anda benar-benar perlu tahu untuk kerjaya anda. Banyak retorik dan proaktiviti sedikit. Seperti studio dan agensi di mana satu hari anda akan berfungsi.

tidak Seeway anda fikir ia merupakan suatu pihak. Di sekolah kami, kami bekerjasama dengan ketegasan, tetapi juga bebas, menggunakan kaedah alternatif latihan yang sesuai dengan gaya hidup anda, meletakkan kaki anda di atas tanah dan kreativiti anda melalui bumbung. Ia adalah menyentuh, hidup dan belajar profesion menjalankan projek-projek yang membolehkan anda untuk belajar pada setiap peringkat, dari mana mengkonsepsikan idea sehingga anda berkembang. Kami telah melakukannya sejak tahun 2001, jadi kami boleh menjamin ia berfungsi.

Di samping itu, kita bekerja beg, kumpulan kecil dan guru-guru yang mengikuti anda rapat dan membantu anda mendapatkan yang terbaik daripada anda, menolak diri anda perkara yang sama esok anda akan memerlukan pelanggan anda.especial

kajian peer-ulasan UNIVERSITI SAN JORGE

Sejak 2013 Seeway dikaitkan dengan University of San Jorge untuk memberikan tahap universiti yang dalam program Sarjana Muda, Ijazah Sarjana. Pengesahan kandungan dan metodologi oleh Universiti menyediakan jaminan tambahan, sinonim dengan kualiti dan kerapian akademik, untuk pembentukan Seeway dan membina hubungan antara kedua-dua organisasi yang menggalakkan pembangunan bersama.

JOB

Seeway bertanggungjawab untuk menyambung bakat dengan pasaran buruh melalui kerja beg eksklusif kami untuk pelajar dan alumni. Ruang di mana kita menyambung bakat dan kreativiti studio, agensi-agensi dan syarikat-syarikat pengeluaran perlu mengisi kekosongan jawatan dalam tenaga kerja mereka.students

ANDA PERTAMA

Beyond menjadi School of Graphic Design, Animation, Pemasaran Digital dan Fotografi, Seeway adalah konsep. Ia adalah kreativiti dan ketidakpatuhan. Idea dalam gerakan. Pemberontakan sedar. latihan luar yang mempunyai metodologi sendiri berdasarkan pembelajaran melalui pengalaman. Mengarahkan orang berbakat yang memilih jalan mereka dan menarik diri mereka sendiri.

Kita berada di pusat Barcelona. Kita sedut nafas yang kreatif di bandar ini. Estetika dan budaya visual memberi inspirasi kepada kita sentiasa. watak terbuka dan kosmopolitan adalah sebahagian daripada identiti kita. Dan ia menunjukkan dalam segala yang kita lakukan.

Jika anda berani, kami sedang menunggu.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Pau Clarís 115
08009 Barcelona, Catalonia, Sepanyol