PC Carrier

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami adalah Sekolah Rasmi Teknologi Maklumat dan Komunikasi (ICT) sejak 1987. Katalog kami meliputi kursus yang paling diminta oleh syarikat, di bawah penerapan tiga sistem latihan untuk dipilih oleh pelajar kami:

  • Latihan kumpulan (bersemuka atau telepresen)
  • Latihan peribadi (disesuaikan dengan pelajar)
  • Latihan INCOMPANY (disesuaikan dengan syarikat)

Guru, profesor dan tutor kami mempunyai ijazah yang sesuai dan persediaan yang disahkan oleh syarikat-syarikat yang memiliki perisian yang mana kami mempunyai perjanjian kerjasama sebagai Rakan Kongsi. Kursus kami dalam banyak kes diselesaikan dengan modul latihan yang boleh dibayar atau tidak bergantung pada jenis kursus diikuti dan tempoh mereka dan perjanjian dengan syarikat kami.

Semua kursus kami yang dirancang dan diaudit dari ibu pejabat kami di A Coruña mematuhi piawaian ISO 9001: 2008 untuk menjamin kecemerlangan proses latihan dan kualiti model latihan terbuka kami, dengan cara segerak (kelas maya kumpulan) dan asynchronous (tutorial individu mengenai kandungan).

Kami menyediakan pelajar kami dengan modul khusus supaya mereka boleh mendapatkan Sijil sebagai profesional yang berkaitan dengan teknologi maklumat dan komunikasi yang berlainan: Cisco Systems, Oracle, Microsoft, Linux, SAP, Adobe, Savia Amadeus, dan sebagainya.

Permintaan pelajar dan melakukan panggilan untuk pemeriksaan dalam ICT tertentu dan dengan mengatasinya, kami mendaftarkannya dalam Daftar Pengenalan Antarabangsa (IDE) yang mengiktirafnya secara global dalam teknologi ini sebelum mana-mana badan awam atau swasta. Pelajar dari sana boleh diakreditasi sebagai Juruteknik Rasmi syarikat, menggunakan logo rasmi jenama dan mendapatkan faedah-faedah pengedaran perisian dan bahan-bahan yang telah ditandakan untuk profesionalnya.

Lokasi

A Coruña

Alamat
Rua Enrique Dequidt Hevia,10
15005 A Coruña, Galicia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami