Baca keterangan rasmi

Misi kami adalah untuk menyumbang kepada pembangunan sosial, ekonomi dan budaya industri yang berterusan, melalui latihan pengurus, profesional dalam sektor ini. Kami komited untuk inovasi dan menggalakkan hubungan antara syarikat-syarikat di sektor ini dan Ostelea untuk memelihara pasaran untuk penyelesaian baru.

Kami menyediakan tuan-tuan di kawasan latihan pelancongan utama seperti: Pengurusan Hotel, Pelancongan

Pelajar kami adalah pusat aktiviti, kepada mereka kami menyampaikan ilmu yang sesuai dan praktikal, terima kasih, kepada fakulti profesor kami yang menggabungkan aktiviti pengajaran mereka dengan kedudukan tanggungjawab di syarikat utama sektor pelancongan. Ostelea mengembangkan aktivitinya di dua kampus: Barcelona dan Madrid. Dua kantung istimewa yang membolehkan kami menyatukan pengetahuan akademik dengan pengetahuan praktikal tentang pengurusan entiti awam dan swasta terbaik yang mengetuai Eropah dan dunia sektor pelancongan dan industri perhotelan.

Ostelea telah diiktiraf oleh persatuan utama sektor pelancongan dan latihan. Kami adalah sebahagian daripada OMT (Organisasi Pelancongan Sedunia) dan kami adalah salah satu ahli Rangkaian Pengetahuan, yang paling penting dalam sektor ini. Ostelea juga telah dijemput untuk menyertai CHRIE (Majlis Hotel, Restoran, dan Pendidikan Institusi) , rangkaian antarabangsa pusat pelancongan universiti utama (yang berpangkalan di Amerika Syarikat) dan hanya dua orang ahli di Sepanyol. Ostelea juga memutuskan untuk menyertai PRME pada tahun 2015, kempen Pertubuhan Bangsa-Bangsa Bersatu untuk mempromosikan pendidikan yang bertanggungjawab dalam pengurusan. Di samping itu, kami adalah ahli aktif AEPT (Persatuan Pelancongan Sepanyol), AEDH (Persatuan Sepanyol Pengarah Hotel), EARTH (Persatuan Pelancongan dan Hospitaliti yang Bertanggungjawab Eropah) dan ATLAS (Persatuan Pelancongan dan Pendidikan dan Penyelidikan Riadah). Di Ostelea kami mengekalkan hubungan yang erat dengan ekosistem perniagaan, kami percaya bahawa ia adalah asas program akademik kami dan aktiviti berkaitan kami. Perhubungan yang mantap yang kami simpan dengan dunia perniagaan nasional dan antarabangsa membolehkan kami memperoleh visi istimewa dari syarikat-syarikat sektor Pelancongan dan Perhotelan. Pada masa ini, seratus syarikat seperti Hilton, American Express, Barceló Viajes, Lonely Planet dan Turijobs adalah sebahagian daripada rangkaian kami. Rangkaian pengetahuan perniagaan ini juga memperkuatnya kerana Rangkaian Global kami dari Universiti Antarabangsa Mitra, lebih dari tiga puluh universiti dan pusat latihan pelancongan di seluruh dunia dengan mana kami berkongsi pertukaran pengetahuan, fakulti dan pelajar secara berterusan. Di Kampus Barcelona, ​​Ostelea adalah pusat yang melekat pada University of Lleida, universiti keempat terbaik di Sepanyol dalam pengajaran dan dengan orientasi antarabangsa yang jelas, yang memberikan rasmi kepada program-program yang berlainan di sekolah. Di Kampus Madrid, Ostelea mempunyai Universiti Rey Juan Carlos untuk rasmi dalam beberapa programnya. Kedua-dua kampus ini juga mempunyai salah satu rakan kongsi utama dalam sektor latihan antarabangsa: EAE Business School . Perkongsian eksklusif ini membolehkan kami mempunyai kelebihan daya saing yang relevan, kerana kami adalah satu-satunya pusat latihan dalam sektor yang menggabungkan pembelajaran pelancongan dengan pembangunan pengetahuan dan kecekapan utama dunia pengurusan. EAE telah melatih lebih daripada 70,000 pengurus yang kini memimpin syarikat-syarikat penting dan telah diiktiraf sebagai salah satu sekolah perniagaan terkemuka di Sepanyol dalam kedudukan nasional dan antarabangsa yang berbeza.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol
Alamat lokasi
C/ Príncipe de Vergara, 108
Madrid, Community of Madrid, 28002 ES
Media Sosial
Alamat lokasi
C/ Aragó, 28
Barcelona, Catalonia, 08015 ES
Alamat lokasi
Spain Online, ES