OBS Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Perniagaan Online (OBS) ditubuhkan pada tahun 2007 sebagai 100% Sekolah perniagaan online pertama di Sepanyol. Ia adalah berdasarkan kepada persekitaran Planet Group, sebuah pemimpin dunia dalam menerbitkan kandungan untuk pasaran Hispanik dan pengetahuan yang penting dalam e - pembelajaran, dengan kerjasama dua rakan kongsi strategik:

University of Barcelona, ​​universiti awam utama dalam kedua-dua Catalunya dan Sepanyol dengan lebih 560 tahun sejarah. EAE Business School, keempat sekolah perniagaan yang paling terkenal di Sepanyol, menurut kedudukan yang diterbitkan oleh pasaran (Sepanyol Korporat Monitor Reputasi) pada tahun 2011.

Kami adalah 100% Sekolah perniagaan dalam talian, dengan guru-guru dalam perkhidmatan di seluruh dunia dan pemimpin dalam program-program inovatif yang lebih awal daripada persekitaran perniagaan yang berubah-ubah. Pada OBS kami komited untuk melatih pengurus dan pengurus perniagaan untuk memimpin syarikat dan institusi di bawah paradigma baru mampan dan inovatif. Melalui program-program MBA kami, kursus lepasan ijazah Sarjana dan kami menawarkan latihan profesional dan menyeluruh dalam semua bidang fungsian pengurusan, sentiasa dengan fleksibiliti kaedah dalam talian kami.

Lokasi

Barcelona

Alamat
OBS Business School
C/Aragó 55

08015 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Madrid

Alamat
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami