OBS - Three Points Digital Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

TIGA POINTS | SEKOLAH PERNIAGAAN DIGITAL

Sekolah perniagaan digital baru Three Points, yang lahir di Barcelona, ​​memberi respons kepada senario ekonomi dan perniagaan semasa. Matlamat kami adalah untuk memastikan daya saing orang dan unjuran profesional mereka. Ini juga memenuhi keperluan syarikat, yang mencari profil disesuaikan dengan cara baru untuk bekerja, lebih banyak penyertaan dan cekap, dan mengubah permintaan pengguna.

Model latihan Tiga Poin menggabungkan pengetahuan dan kepakaran dari saudara-saudara Dídac dan Simón Lee, dua rujukan antarabangsa dalam dunia digital, dengan pengalaman terbaik dalam pendidikan tinggi Planeta Formación dan Universiti. Perkongsian ini membolehkan kita menawarkan program berkualiti tinggi, dengan penekanan yang kuat terhadap pengurusan dan kerjasama profesional, syarikat teknologi dan pelabur terkemuka.

-------------------------------------------------- -------------------------------------------------- --------------------------

Data anda akan dimasukkan dalam fail PELAJAR THREEPOINTS, SLU untuk menguruskan hubungan dengan anda Kami akan merawat data anda untuk memaklumkan kepada anda (melalui pos, telefon, tatap muka dan / atau telematik) mengenai produk dan / atau perkhidmatan kami melainkan anda membantah dengan menyemak kotak ini :

Anda bersetuju bahawa - walaupun selepas hubungan kami telah berakhir - THREEPOINTS PENDIDIKAN, SLU, menyampaikan maklumat anda kepada syarikat-syarikat Grupo Planeta yang berkaitan dengan www.planeta.es yang menjalankan aktiviti mereka dalam sektor penerbitan, latihan, kebudayaan, masa lapang, pengumpulan, tekstil dan insurans. peribadi, penggunaan dan perhiasan yang besar, untuk memaklumkan kepada anda (melalui pos, telefon, tatat muka dan / atau telematik) produk dan / atau perkhidmatan anda, melainkan jika anda membantah dengan memeriksa kotak ini:

Anda bersetuju bahawa PELAJAR THREEPOINTS, SLU menghantar kepada anda (melalui pos, telefon, tatat muka dan / atau telematik) maklumat syarikat yang menjalankan aktiviti mereka dalam sektor-sektor yang disebutkan dalam paragraf sebelumnya, melainkan jika anda membantah dengan memeriksa kotak ini:

Anda bersetuju bahawa PELAJAR THREEPOINTS, SLU menghantar kepada anda (melalui pos, telefon, tatat muka dan / atau telematik) maklumat syarikat yang mengembangkan aktiviti mereka dalam sektor telekomunikasi, entiti perbankan dan kewangan, perjalanan, teknologi dan undang-undang, melainkan menentang dengan memeriksa kotak ini:

Anda boleh menggunakan hak akses, pembatalan, pembetulan, penentangan dan pembatalan pada bila-bila masa persetujuan yang diberikan, melalui surat kepada PELAJAR THREEPOINTS, SLU, Av. Diagonal 662, 08034 Barcelona, ​​dengan menghantar e-mel kepada lopd @ threepoints.com

Lokasi

Sepanyol dalam talian

Alamat
Sepanyol dalam talian, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami