Lens - Fotografía

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sejak penciptaannya pada bulan Januari 2011, Sekolah Seni Visual LENS telah menubuhkan dirinya sebagai sekolah termuda dan paling cepat berkembang di Sepanyol. Kejayaannya terletak pada komitmen terhadap kualiti program yang diajar, berdasarkan pengajaran, profesional dan kualiti manusia kakitangan pengajarnya.

LENS adalah projek latihan audiovisual yang inovatif yang menawarkan latihan yang berpatutan tanpa mengorbankan kualiti tertinggi. Dilahirkan sebagai sekolah fotografi, ia tidak lama lagi memperluaskan programnya untuk menjadi sebuah sekolah seni visual, difahami sebagai instrumen yang menggambarkan kreativiti untuk meningkatkan pengetahuan dunia di sekeliling kita, tanpa melepaskan cakrawala transformasi peribadi dan kolektif.

LENS Sekolah Seni Visual menawarkan kursus fotografi, kursus video, kursus reka bentuk dan bengkel hujung minggu mengenai mata pelajaran ini dan pada tahap yang berbeza: Permulaan, Pertengahan dan Lanjutan. Penguasaan alat-alat teknikal, pembelajaran cara memandang diri sendiri dan pencarian bahasa peribadi adalah tiga tonggak dari jalan yang terbuka untuk semua orang.

Kursus profesional membolehkan pelajar membangunkan kerjaya dengan mengambil kira realiti alam sekitar di tempat kerja dan alternatif yang sedia ada untuk profesional baru.

Master dalam Fotografi Penulis dan Projek Profesional adalah program latihan fotografi yang paling lengkap di lokasi kebangsaan.

Sistem pembelajaran adalah berdasarkan kepada kumpulan kecil dan perhatian peribadi. Keperluan dan keprihatinan para pelajar adalah titik permulaan untuk pembinaan warga kritis, sedar dan kreatif.

Datang ke LENS dan lihat bahawa semua ini adalah mungkin: kerana kami suka latihan dan kami bersemangat tentang seni visual.

Lokasi

Madrid

Alamat
Lens - Fotografía
Ronda de Toledo 16, Espacio 308-310

28005 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami