Johan Cruyff Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Johan Cruyff Institute mendidik ahli sukan, sukan dan profesional perniagaan untuk menjadi pemimpin dalam Pengurusan Sukan.

Johan Cruyff Institute ialah campuran yang kuat profesor, kakitangan dan rakan-rakan yang berkongsi semangat untuk mendidik generasi akan datang pemimpin dalam perniagaan sukan itu untuk faedah semua atlet, rakan sukan, organisasi dan pelajar sendiri.

Menurut Johan Cruyff: "Wawasan saya untuk pengurusan sukan adalah agak mudah. Saya rasa orang yang ghairah untuk sukan adalah yang terbaik untuk memimpin organisasi sukan ". Pada Johan Cruyff Institute kita tahu bahawa semangat untuk sukan juga mendorong pendidikan dan pembangunan. Pelajar-pelajar kita, dari atlet elit untuk sukan dan profesional perniagaan, mempunyai satu matlamat yang sama: untuk menjadi generasi pemimpin dalam pengurusan sukan.

Cara kita membawa visi ini ke dalam tindakan adalah berdasarkan kepada akal, pragmatisme, gerak hati dan keyakinan. Kami percaya cabaran paling baik yang dihadapi bersama-sama, dengan semangat pasukan, yang bertujuan untuk menjadi berpengetahuan dan memberi inspirasi kepada orang lain untuk kepentingan bersama.

Lebih daripada 6,000 pelajar di seluruh dunia telah mengalami dalam talian kami, tapak dan program pembelajaran kampus dalam Pengurusan Sukan, Sukan Pemasaran, Penajaan, Coaching dan Bola Sepak Perniagaan. Mereka adalah generasi akan datang pemimpin bersedia untuk menguruskan organisasi sukan di seluruh dunia.

Lokasi

Barcelona

Johan Cruyff Institute

Alamat
Johan Cruyff Institute
C/Pomaret 8

08017 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Telefon
+34 934 18 78 68

Amsterdam

Alamat
Johan Cruyff Institute Amsterdam
Laan der Hesperiden 118

NL-1076 DX Amsterdam, Belanda Utara, Belanda

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami