Baca keterangan rasmi

School page option 1

Semangat universiti

Panggilan untuk belajar dan mengubah dunia

Sebuah universiti melibatkan pengetahuan, penyelidikan, dan pemindahan pengetahuan. Walau bagaimanapun, kami berhasrat untuk lebih.
Kami adalah orang yang mendedikasikan masa dan usaha kami untuk belajar untuk mengubah dunia. Anda dapat melihat cita-cita ini dalam aktiviti UIC Barcelona. Ia berada dalam DNA kita.

Mempunyai pengalaman universiti yang selalu anda impikan

Menempatkan setiap pelajar di tengah-tengah segala sesuatu bermakna anda adalah protagonis di UIC Barcelona.

Inilah komitmen kami kepada anda, yang ditunjukkan oleh perhatian individu, kumpulan kelas kecil, badan pengajaran yang mesra, perkhidmatan sokongan, dan semua yang anda perlukan untuk meningkatkan kemahiran anda.

Membina jambatan kepada realiti profesional

Kami dihubungkan dengan masyarakat dan syarikat. Kelas-kelas yang diamalkan dan diajar oleh para profesional aktif. Mereka dilengkapi dengan program penempatan kerja. Untuk semua sebab ini, UIC Barcelona mempunyai salah satu daripada kadar pekerjaan yang paling baik dalam sistem universiti Catalan.

Di Barcelona dan berkaitan dengan dunia

Pelbagai budaya Barcelona menyediakan latar belakang bakat dan pengetahuan yang menyeluruh.
Kami juga mempunyai perjanjian antarabangsa dan pertukaran program dengan universiti di luar negara. Beberapa program ijazah kami diajar sebahagiannya dalam bahasa Inggeris; anda juga boleh mengambil program sarjana anda dalam bahasa ini.

Akreditasi

Universitat Internacional de Catalunya secara rasminya memulakan kegiatan akademiknya pada Oktober 1997. Undang-undang Organik 11/1983 tentang Pembaharuan Universiti (LRU) bersama dengan Parlemen Catalonia Law 26/1984, membentuk rangka kerja undang-undang yang sesuai untuk penubuhan sebuah universiti dengan keupayaan untuk memberi sijil ijazah rasmi. The Fundación Familiar Catalana (Yayasan Keluarga Catalan) mengambil tanggungjawab sepenuhnya untuk menjalankan projek akademik ini.

School page option 2

Sebab utama mengapa seorang pelajar patut mempertimbangkan untuk belajar di UIC Barcelona

 1. Pengalaman antarabangsa di salah satu bandar paling menarik di dunia: Barcelona
 2. Profesor dan profesional yang berkemahiran tinggi yang suka mengajar dengan pola pikir antarabangsa
 3. Peringkat Rasmi dan Latihan Praktikal
 4. Internships antarabangsa
 5. Kadar pekerjaan yang tinggi
 6. Cara yang optimum untuk meningkatkan kemahiran bahasa
 7. Latihan dan nasihat peribadi untuk semua program dan kepada semua pelajar
 8. Rangkaian dan kenalan
 9. Membangunkan kepimpinan dan kemahiran keusahawanan
 10. Teruskan pendidikan: Sarjana, pascasiswazah dan Ph.D. program

Perkhidmatan

Penginapan: Jika anda memerlukan penginapan semasa anda di universiti, anda akan dapat memohon kediaman pelajar, pangsapuri, dan bilik-bilik yang telah dirancang khusus untuk keperluan anda.

Sukan: Belajar di UIC Barcelona bermaksud berevolusi secara keseluruhan sebagai orang. Kami menggalakkan pelajar terlibat dalam aktiviti sukan dan fizikal. Universiti ini mempromosikan dan menganjurkan aktiviti sukan, pertandingan dan memberikan diskaun dan kelebihan lain kepada pelajar agar mereka dapat mengakses kemudahan dan organisasi lain di Barcelona.

Latihan dan kaunseling: Perkhidmatan kaunseling dan bimbingan yang direka untuk pelajar untuk mencapai cabaran peribadi dan profesional mereka.

Kehidupan seorang pelajar

Perkhidmatan Pelajar: membantu anda mencapai apa yang paling penting: matlamat peribadi anda.

Ia menganjurkan pelbagai aktiviti kebudayaan, sukan, sosial dan akademik yang luas. Perkhidmatan ini menyediakan maklumat dan panduan mengenai isu-isu akademik, pentadbiran dan kurikulum di universiti.

Perkhidmatan Pelajar UIC bertanggungjawab untuk memaklumkan dan memberi nasihat kepada pelajar universiti tentang cara menguruskan kertas kerja mereka dan juga isu-isu ekstrakurikuler yang lain.

Alumni: UIC Barcelona menyampaikan falsafah akademiknya kepada masyarakat melalui komuniti 12.000 graduan. Falsafah ini adalah kecemerlangan di tempat kerja, individu yang diletakkan di pusat segala-galanya, keinginan untuk berkhidmat dan pencarian berterusan untuk kebenaran.

Program diajar dalam:
 • English
 • Spanish (Spain)

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

International University of Catalonia

Ijazah Sarjana ini akan memberikan anda pengetahuan dan pengalaman yang anda perlukan untuk mempromosikan keusahawanan, dengan penekanan khusus terhadap pendanaan sebagai ... [+]

Ijazah Sarjana ini akan memberikan anda pengetahuan dan pengalaman yang anda perlukan untuk mempromosikan keusahawanan, dengan penekanan khusus terhadap pendanaan sebagai isu utama. Dalam konteks makroekonomi semasa, memandangkan kekurangan kredit sedia ada, industri modal teroka dan syarikat ekuiti persendirian semakin menjadi alternatif dana dalam hak mereka sendiri untuk syarikat.

Barcelona menonjol kerana ia mempunyai sejumlah besar entiti yang mengkhususkan diri dalam ekuiti swasta dan dalam kewangan korporat yang menyokong dan membiayai pembangunan syarikat-syarikat baru.

Dalam sesetengah bulatan Barcelona kini, dipersembahkan dengan cara yang sama bahawa Silicon Valley dibentangkan di Amerika Syarikat pada satu masa.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
10 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International University of Catalonia

Ijazah sarjana ini merupakan program pendidikan inovatif, antarabangsa dan pelbagai disiplin yang mengajar pelajar bagaimana untuk mengendalikan panggilan yang paling men ... [+]

Mengenai

Ijazah sarjana ini merupakan program pendidikan inovatif, antarabangsa dan pelbagai disiplin yang mengajar pelajar bagaimana untuk mengendalikan panggilan yang paling mendesak untuk membina bandar yang lebih berdaya tahan dan mampan melalui perancangan bandar dan reka bentuk, dan bagaimana untuk membendung model dan model tadbir urus yang mencukupi. Program satu tahun ini memberikan perspektif, kaedah, dan alat yang paling terkini untuk menangani ancaman perubahan iklim, bencana alam dan transformasi sosial dan teknikal yang diperlukan untuk meminimumkan kesan alam sekitar dari trend urbanisasi semasa semasa menangani Keadilan sosial.

Alasan untuk belajar ijazah sarjana iniProfesor antarabangsa dan perspektif pelbagai disiplin global: Ijazah sarjana ini telah dirangka dan disokong oleh Rangkaian Penyelidikan Ketahanan Bandar Antarabangsa, dan program ini diajar oleh profesor dari beberapa universiti dan pusat penyelidikan paling berprestij yang berurusan dengan daya tahan bandar di pelbagai bahagian dunia. Perspektif global dan pelbagai disiplin program (ia menangani aspek alam sekitar, sosial, ekonomi, perancangan dan aspek politik kajian bandar) membolehkan pelajar mempelajari dan memahami cabaran berdaya tahan di peringkat bandar, antarabangsa dan tempatan, berkat rangkaian penyelidikan yang padat dan rakan kongsi pengajaran yang terlibat dalam ijazah sarjana ini.Peluang pekerjaan yang meluas: Program ini disokong oleh yayasan, rangkaian, dan agensi yang paling berprestij yang berurusan sekarang dengan daya tahan bandar dan masyarakat. Ia termasuk tempoh penempatan tugas mandatori, yang menyediakan pelajar hubungan dan pengalaman kerja yang diperlukan untuk memastikan kerjaya yang berjaya dan antarabangsa. Senarai panjang bandar-bandar dari benua yang berbeza juga telah menjanjikan sokongan mereka kepada program tuan dalam bentuk peluang penempatan pekerjaan di unit ketahanan... [-]
Sepanyol Barcelona
Oktober 2019
English
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International University of Catalonia

Ijazah Sarjana dalam Seni Bina dan Reka Bentuk Pengurusan Perniagaan berusaha untuk memastikan bahawa anda dapat membawa nilai tersendiri kepada profesion anda melalui pe ... [+]

Di dalam bidang perniagaan dunia teknikal / kreatif, terdapat kekurangan profesional yang profesional dengan pengetahuan khusus untuk disiplin khusus mereka dan kemahiran untuk membangun dan mengurus syarikat dengan betul.

Ijazah Sarjana dalam Seni Bina dan Reka Bentuk Pengurusan Perniagaan berusaha untuk memastikan bahawa anda dapat membawa nilai tersendiri kepada profesion anda melalui pengetahuan perniagaan. Pengetahuan ini akan meningkatkan keupayaan anda untuk mengembangkan perniagaan anda dan meningkatkan peluang anda untuk menyertai syarikat terkemuka di sektor anda, yang memerlukan profesional dengan pengetahuan teknikal dan fikiran perniagaan yang serba guna, inovatif dan strategik.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
International University of Catalonia

Mulakan latihan anda sebagai pengurus kebudayaan dan letakkan diri anda dalam industri baru yang mencipta pekerjaan. Program Sarjana Sarjana UIC Barcelona dalam Pengurusa ... [+]

Tahun akademik 2017-2018: edisi ke-9

Mulakan latihan anda sebagai pengurus kebudayaan dan letakkan diri anda dalam industri baru yang mencipta pekerjaan. Program Sarjana Sarjana UIC Barcelona dalam Pengurusan Seni dan Kebudayaan mengambil pendekatan praktikal, antarabangsa untuk bidang ini.

Anda akan memperoleh pengetahuan mendalam dari perspektif keusahawanan mengenai proses kerja yang terlibat dalam produk dan perkhidmatan kebudayaan. Selain mata pelajaran dalam bidang utama, program ini juga termasuk subjek yang menggalakkan kepimpinan dan penggunaan teknologi baru.

Pelajar juga mempelajari tentang dinamika kerja dua jalan pengkhususan: seni visual dan warisan budaya, dan industri budaya kreatif. Matlamatnya ialah untuk memastikan anda memperoleh profil pelbagai guna, pelbagai disiplin supaya anda boleh bekerja dalam bidang kebudayaan, institusi dan projek budaya. Program tuan ini berkait rapat dengan kota Barcelona, ​​yang menawarkan panorama budaya kelas pertama dan banyak projek antarabangsa.... [-]

Sepanyol Barcelona
Permintaan Maklumat
English,Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

WE ARE UIC BARCELONA

International University of Catalonia - Barcelona

UIC Barcelona | International exchange students

Alamat lokasi
Barcelona campus Inmaculada, 22
Barcelona, Catalonia, 08017 ES
Media Sosial