Instituto de Empresa, IE Business School - Executive Education

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Diiktiraf sebagai salah satu sekolah perniagaan terulung dunia, IE Business School mempunyai kampus bandar di Madrid dan fakulti 400 kuat dan badan pelajar dari lebih dari 65 buah negara di program tuan, doktor, dan pendidikan eksekutifnya. Pelajar Sekolah Perniagaan IE menggunakan kaedah pembelajaran dalam talian yang inovatif dan prasyarat dan menikmati faedah rangkaian komuniti Sekolah Perniagaan IE, yang terdiri daripada 35,000 alumni yang memegang jawatan pengurusan di 85 negara.

Pendekatan IE yang unik untuk pendidikan perniagaan, didorong oleh fokusnya pada semangat keusahawanan, dan ditambah pula dengan dedikasinya kepada dunia perniagaan pada umumnya telah menjadikan IE menjadi pusat pendidikan antarabangsa.

Misi

IE Business School melatih para pemimpin yang menggalakkan inovasi dan perubahan dalam organisasi perniagaan, gaya keusahawanan pengurusan yang menghasilkan pekerjaan, kekayaan kolektif dan kesejahteraan sosial.

Pengiktirafan

Sekolah Perniagaan IE diiktiraf oleh akhbar dan institusi antarabangsa yang menganggap IE sebuah sekolah perniagaan antarabangsa yang terkemuka.

Lokasi

Madrid

Alamat
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami

Akreditasi