Instituto Universitario de Posgrado (IUP)

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Alicante, Universiti Autonomi Barcelona dan Universiti Carlos III Madrid bersama-sama dengan Santillana Formación dicipta pada tahun 2001 Instituto Universitario de Posgrado (IUP) untuk pembangunan program pascasiswazah dalam talian yang bertujuan untuk profesional.

Sejak penubuhannya, IUP telah menjadi sekolah perniagaan utama untuk latihan pascasiswazah dalam talian dalam bahasa Sepanyol.

Kami pemimpin

  • Untuk tahap guru dan profesional.
  • Untuk tahap kepuasan pelajar kami.
  • Untuk perkhidmatan peribadi dan rangkaian hubungan antarabangsa di setiap sarjana.
  • Untuk profil profesional pelajar kami dari lebih daripada 40 buah negara.
  • Untuk kualiti tuan.
  • Untuk metodologi dan pelaburan dalam teknologi

Fleksibiliti yang hebat


Kualiti tinggi para sarjana IUP membolehkan profesional mengemas kini pengetahuan dan kemajuan mereka secara berkesan dalam karier mereka. Di samping itu, fleksibiliti yang besar, kaedah metodologi dalam talian, memudahkan penyelarasan kajian dengan kehidupan profesional dan peribadi.

Dengan watak antarabangsa


Institut Universiti Pascasarjana mempunyai kerjaya antarabangsa dan para pelajarnya berasal dari lebih daripada 47 buah negara, yang secara signifikan memperkayakan pembelajaran dan pengetahuan tentang realiti profesional yang pelbagai. Di samping itu, ia mempunyai pejabat di 12 negara Amerika Latin.

Titisan tiga oleh profesional yang terbaik


Di dalam IUP pelajar belajar daripada profesional terbaik dari universiti dan dunia perniagaan, memperoleh ijazah tiga berprestij dari University of Alicante, Universiti Autonomi Barcelona dan Carlos III University of Madrid.

Kandungan sarjana IUP sentiasa dikemas kini dan dirancang khusus untuk belajar melalui Internet melalui metodologi mereka sendiri, dengan banyak kes praktikal dan situasi yang mesti dihadapi oleh pelajar dalam kehidupan profesional mereka.

Latihan lepasan ijazah yang direka untuk organisasi


Untuk menanggapi keperluan strategik dan organisasi syarikat, IUP, melalui bahagian Pembangunan Korporat, merancang dan menyampaikan projek-projek khusus untuk syarikat, dibingkai dalam pembangunan profesional dan bakat dasar.

Lokasi

Madrid

Alamat
Instituto Universitario de Posgrado
C\ Torrelaguna 60

28043 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami