Instituto Superior De Estudios Psicológicos ISEP

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Pengajian Psikologi Tinggi , ISEP, adalah institusi pendidikan tinggi dan intervensi klinikal Eropah swasta dalam bidang psikologi klinikal, neurosains, psychopedagogy dan terapi pertuturan yang ditubuhkan pada 1984 yang telah melatih lebih daripada 25,000 profesional dan merawat lebih daripada 20,000 pesakit di klinik mereka. ISEP ditubuhkan sebagai institusi bebas dengan dimensi antarabangsa yang jelas dan semangat praktikal dan sosial.

Ia adalah pusat latihan yang paling penting untuk ahli psikologi, pendidik dan ahli terapi pertuturan di Sepanyol dan dengan jumlah pelajar terbesar yang berpangkalan di Barcelona dan delegasi di Madrid, dan Valencia.

Institut membahagikan kegiatannya ke dalam latihan, intervensi dan penyebaran:

- ISEP PENDIDIKAN , program latihan sarjana dan pasca siswazah.

Latihan ISEP menawarkan profesional dalam bidang psikologi, pendidikan dan kesihatan yang berkualiti tinggi dan program latihan terkini yang membolehkan mereka memperoleh pengkhususan dalam bidang tertentu dan memperoleh kecekapan profesional yang cemerlang dalam menjalankan disiplin masing-masing.

- EDITORIAL ISEP , penerbitan khusus untuk profesional

Editorial ISEP menerbitkan teks khusus untuk profesional dalam bidang pendidikan dan klinikal. Rumah penerbitan dicirikan oleh nilai praktikal karya-karya: karya-karya ini bersedia untuk merangkumi topik-topik yang baru atau kurang menghadiri dan menyediakan alat-alat untuk amalan profesional dan pengurusan kes.

- ISEP CLÍNIC , pejabat intervensi klinikal pelbagai disiplin

ISEP Clínic adalah rangkaian kabinet multidisiplin khusus dalam penilaian, penilaian dan rawatan masalah yang berkaitan dengan psikologi, pembelajaran dan kesihatan. Prinsip yang mengawal prestasinya adalah perhatian peribadi semua pesakitnya.

40 Petunjuk psikologi yang akan mengubah cara anda melihat dunia dan orang-orang di sekeliling anda

Antoni Bolinches: Cara memihak kepada kejayaan profesional psikologi

Hukum Mirror | Alat Pertumbuhan Peribadi Anda | Pengetahuan diri

Lokasi

Barcelona

Alamat
C/ Berlín 9, bajos
08014 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Madrid

Alamat
C/ Raimundo Lulio 3, 4º planta
28010 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Valencia

Alamat
Av. Tres Forques, 2
46018 Valencia, Komuniti Valencia, Sepanyol

Online

Alamat
Av. Tres Forques, 2
46018 Culiacán, Sinaloa, Mexico

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami