Instituto Séneca - Centro Internacional de Postgrado

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Pembentukan terbuka kepada dunia

Institut Seneca , Pusat Pengajian Siswazah Antarabangsa, yang berpusat di Madrid, dan kini dalam bidang latihan selama lebih dari 20 tahun, mereka bentuk dan mengembangkan satu siri program yang menanggapi keperluan pasaran profesional berkelayakan dalam bidang permintaan yang tinggi untuk pengkhususan tinggi dalam bidang Perhubungan Antarabangsa , Komunikasi , Logistik , dan Pengurusan .

Tawaran latihan Institut Seneca termasuk kursus teknikal , dengan akreditasi universiti , bertujuan untuk memperoleh atau mengemaskini pengetahuan komprehensif mengenai mata pelajaran, kepada Sarjana dengan ijazah universiti dan kredit ECTS , dibina di Kawasan Pendidikan Tinggi Eropah (EHEA), melalui Kursus Pakar dan Diploma Pakar .

112126_foto2.jpg

Lebih dari dua dekad yang mengesahkan kami, mereka memberi pertimbangan terhadap pencapaian yang diperolehi yang melindungi latihan pascasiswazah profesional lebih daripada 75 kerakyatan di lima benua, yang kami telah membantu mencapai matlamat profesional mereka, memudahkan alat untuk mendapatkannya, melalui pengetahuan dan kemahiran yang diperoleh dalam setiap subjek, serta amalan tempatan atau antarabangsa.

Kita mempunyai yang paling lengkap dalam setiap latihan dan kajian bahan-bahan kita sendiri program tindakan pembangunan, yang mewakili untuk pelajar ekonomi yang sebenar usaha, tumpuan kandungan semua aspek yang anda perlu untuk tahu tentang topik atau kawasan pengurusan.

Semua Kursus dan ijazah Sarjana boleh diikuti dalam versi pembelajaran yang dicampur atau secara keseluruhan dalam talian . Dalam kes pertama, Seneca Institute menyediakan sijil-sijil yang diperlukan untuk mendapatkan visa pelajar untuk pelajar yang tinggal di luar Sepanyol, dan dalam kes kedua, tunjuk ajar dan interaksi dengan pelajar dijaga. bahawa mereka merasa terintegrasi dan disokong untuk tempoh tindakan formatif.

Hubungi kami, dan kami boleh membimbing anda dalam latihan yang mengemas kini pengetahuan anda, yang memanjangkannya melalui pengkhususan atau yang membawa anda kepada pengiktirafan profesional.

112766_shutterstock_556870582.jpg

Lokasi

Madrid

Alamat
Calle de Velázquez, 86, 28006
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol