Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa belajar Pemasaran di IM

Sekiranya anda belajar Pemasaran Digital, dalam IM, anda akan melipatgandakan latihan profesional anda

20 sebab untuk memilih IM:

Kualitatif, Pedagogi, Buruh, Ekonomi, Teknikal

ULASAN KUALITATIF

I. Belajar di Sekolah Perniagaan Digital terbesar di dunia. Lebih daripada 150 profesor yang mengajar kelas dari pusat kami, tersebar di seluruh Sepanyol, Ireland, Mexico, Kosta Rika, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia, dan lain-lain; lebih daripada 40 program khusus dalam Pemasaran Digital, lebih daripada 7000 pelajar dari 26 negara yang berbeza, dan sebuah rumah penerbitan yang mempunyai lebih daripada 14 buku yang diterbitkan.

II. Ijazah Double. Pelajar, apabila program latihan selesai, akan memperoleh Diploma yang diakui oleh Universiti Abat Oliba dan, pada tahap profesional, oleh IM. Institut Pemasaran Antarabangsa.

III. Kami mempunyai Pensijilan ISO 9001: 2008 dalam pengurusan kualiti, kami mematuhi Piawaian UNE 66181 yang mengiktiraf kualiti latihan dalam talian kami.

IV. Bersekutu dan diakui oleh Universiti Abat Oliba, Cenfotec University of Costa Rica, dan kami adalah sebahagian daripada FEDE (Persekutuan Eropah Sekolah), ANCED (Persatuan Kebangsaan eLearning dan Pusat Pembelajaran Jarak Jauh) dan Adigital (Persatuan Ekonomi Sepanyol) Digital), antara lain.

HASIL PEDAGOGIK

V. Pedagogi yang Berkesan: Kami melarikan diri dari maklumat pengisi, kami berkesan. Kedua-dua dalam nota, sebagai guru.

Kebebasan untuk menganjurkan seperti yang anda mahu, belajar mengikut perintah yang anda mahu dan hantar apabila anda mahu.

VI. Kakitangan pengajar Proses carian guru adalah sengit dan menuntut. Kami mempunyai profesional Pemasaran Digital hebat yang menikmati memindahkan pengalaman mereka. Guru-guru kita membuat kita hebat.

VII. Sokongan penuh guru: Anda akan mempunyai semua guru sepanjang latihan, bukan sahaja semasa anda mempelajari subjek anda.

VIII. Pusat Sokongan Integral: Kami mahu banyak duta besar IM yang berjaya di dunia. Kami akan melakukan segala-galanya dalam kuasa kami untuk memudahkan anda untuk menjadi satu. Kami tidak meletakkan halangan

IX. Modal pengajian. Kami mempunyai tiga modaliti mengikut keperluan pelajar: eLearning (100% dalam talian), eLearning Blended (bersemuka dan dalam talian) dan Summer School, kursus intensif pada bulan Jun dan Julai.

X. Kami menyediakan 3 jenis kelas yang berlainan:

 1. Kelas *:
  kelas dinamik yang direka untuk mengaplikasikan pengetahuan teori ke bidang yang paling praktikal.
 2. Kelas maya:
  Kelas dalam talian memberi tumpuan kepada menyelesaikan keraguan pelajar secara praktikal
 3. Kelas master bertatap muka:
  persidangan penceramah yang berkelayakan untuk mempublikasikan perkembangan terbaru dalam pemasaran digital, yang mana pelajar boleh hadir di Barcelona, ​​atau melihat ditangguhkan melalui kampus maya kami.

REASON LABOR

XI. Kerja dan Pelatih Lebih daripada 40% pelajar yang melakukan latihan magang akan diupah oleh syarikat.

XII. Sambungan dengan sektor: sektor memerlukan pekerja dan pelajar memerlukan kerja. Kami bertindak sebagai penyambung untuk memuaskan bekalan dan permintaan.

XIII. Perjanjian dengan syarikat digital besar seperti Ebay dan pada masa ini, dalam proses kerjasama dengan Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, dan lain-lain ... Selain itu, kami dilampirkan ke Kementerian Pekerjaan Sepanyol dalam projek Strategi Keusahawanan dan Belia.

XIV. Dalam Latihan Syarikat. Nasihat khusus untuk syarikat, kami membantu jabatan HR untuk memilih latihan terbaik sesuai dengan keperluan pekerja syarikat anda

ULASAN EKONOMI

XV Pendemokrasian latihan. Di IM, kita mahu semua orang dapat mempelajari pemasaran digital pada tahap yang tinggi, itulah sebabnya kami menyesuaikan harga semua program latihan kami, yang paling kompetitif di pasaran.

XVI. Pembiayaan Percuma. Di IM, kami menawarkan anda kemungkinan untuk membiayai latihan anda dengan kami secara PERCUMA, tanpa sebarang faedah, atau, jika anda mahukan lebih banyak ansuran atau membahagikannya dengan tepat pada masanya, anda boleh melakukannya dengan Banc Sabadell, dengan faedah 0%.

XVII. Latihan Bonus untuk semua pekerja melalui Yayasan Tripartit. Jika syarikat anda mempunyai kredit yang mencukupi, latihan kami adalah 100%.

XVIII. Kad Antarabangsa ISIC. Semua pelajar kami mempunyai Kad Pengenalan Antarabangsa Pelajar, dengan diskaun dan kelebihan eksklusif (muzium, elektronik, kedai, perjalanan, dll.) Di lebih daripada 120 negara.

RASMI TEKNIKAL

XIX Kemudahan Kesemua bilik darjah kami mempunyai komputer bagi setiap pelajar HP generasi terkini **, papan putih digital, ruang luas dan moden, dan rangkaian wifi fiber optik (300 Gb) prestasi tinggi dengan peralatan Aruba, yang paling maju pasaran.

XX. Platform pendidikan Kampus maya kami adalah khusus untuk kami dan keperluan para pelajar kami. Ia adalah salah satu yang paling lengkap dan berguna yang wujud. Terdapat 24 jam sehari untuk semua pelajar, dengan guru peribadi dan tutor yang akan menemani anda semasa latihan anda.

(*) Modal ini hanya untuk pelajar tatap muka

(**) Peralatan yang terdapat di ibu pejabat Barcelona. Selebihnya pejabat, untuk berunding.

APA YANG MENANGKAN AS?

Menawarkan latihan terbaik dalam Pemasaran Digital dan menjadikannya tersedia untuk semua orang . Pemasaran digital tidak boleh menjadi milik beberapa syarikat.

Oleh itu, setiap tahun kami menjana lebih banyak pekerjaan dan menyediakan lebih banyak profesional untuk mengintegrasikan ke dalam pasaran buruh . Terlepas dari asal usul para pelajar, dengan peluang yang sama untuk semua orang .

Kami mendidik, memberi inspirasi dan bekerjasama dengan komuniti pelajar, alumni, profesor dan profesional sektor yang memupuk rangkaian yang meriah dan aktif. Sistem relasi untuk menyokong satu sama lain dalam persekitaran digital rumit.

DALAM IM, ANDA AKAN MENCARI

 • Menghormati orang, institusi dan apa yang mereka nyatakan.
 • Pertahanan tingkah laku beretika, integriti dan kebebasan pemikiran.
 • Model pembelajaran terbuka , menggabungkan kaedah formal dan tidak formal untuk penggunaan teknologi baru dan kemungkinan mereka.
 • Pengembangan pasaran buruh, menghubungkan pelajar dan syarikat. Kemasukan profil dalam pasaran buruh.
 • Kualiti dalam proses, perkhidmatan dan kerjaya penyertaan kerjasama dalam tindakan kami.
 • Pendemokrasian latihan
 • Cercanía untuk membawa jarak dan yang dalam talian menjadi sesuatu yang dekat dan biasa.
 • Implikasinya: matlamat kami adalah sama dengan pelajar, bahawa profesional terbaik dalam Pemasaran Digital keluar dari Institut.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Carrer del Comte d'Urgell,
143 Planta 5.

08036 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Madrid

Alamat
Calle María de Molina, Nª 54
planta 5

28006 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami