Baca keterangan rasmi

Mengapa belajar Pemasaran di IM

Sekiranya anda belajar Pemasaran Digital, dalam IM, anda akan melipatgandakan latihan profesional anda

20 sebab untuk memilih IM:

Kualitatif, Pedagogi, Buruh, Ekonomi, Teknikal

ULASAN KUALITATIF

I. Belajar di Sekolah Perniagaan Digital terbesar di dunia. Lebih daripada 150 profesor yang mengajar kelas dari pusat kami, tersebar di seluruh Sepanyol, Ireland, Mexico, Kosta Rika, Guatemala, Nicaragua, Honduras, Colombia, dan lain-lain; lebih daripada 40 program khusus dalam Pemasaran Digital, lebih daripada 7000 pelajar dari 26 negara yang berbeza, dan sebuah rumah penerbitan yang mempunyai lebih daripada 14 buku yang diterbitkan.

II. Ijazah Double. Pelajar, apabila program latihan selesai, akan memperoleh Diploma yang diakui oleh Universiti Abat Oliba dan, pada tahap profesional, oleh IM. Institut Pemasaran Antarabangsa.

III. Kami mempunyai Pensijilan ISO 9001: 2008 dalam pengurusan kualiti, kami mematuhi Piawaian UNE 66181 yang mengiktiraf kualiti latihan dalam talian kami.

IV. Bersekutu dan diakui oleh Universiti Abat Oliba, Cenfotec University of Costa Rica, dan kami adalah sebahagian daripada FEDE (Persekutuan Eropah Sekolah), ANCED (Persatuan Kebangsaan eLearning dan Pusat Pembelajaran Jarak Jauh) dan Adigital (Persatuan Ekonomi Sepanyol) Digital), antara lain.

HASIL PEDAGOGIK

V. Pedagogi yang Berkesan: Kami melarikan diri dari maklumat pengisi, kami berkesan. Kedua-dua dalam nota, sebagai guru.

Kebebasan untuk menganjurkan seperti yang anda mahu, belajar mengikut perintah yang anda mahu dan hantar apabila anda mahu.

VI. Kakitangan pengajar Proses carian guru adalah sengit dan menuntut. Kami mempunyai profesional Pemasaran Digital hebat yang menikmati memindahkan pengalaman mereka. Guru-guru kita membuat kita hebat.

VII. Sokongan penuh guru: Anda akan mempunyai semua guru sepanjang latihan, bukan sahaja semasa anda mempelajari subjek anda.

VIII. Pusat Sokongan Integral: Kami mahu banyak duta besar IM yang berjaya di dunia. Kami akan melakukan segala-galanya dalam kuasa kami untuk memudahkan anda untuk menjadi satu. Kami tidak meletakkan halangan

IX. Modal pengajian. Kami mempunyai tiga modaliti mengikut keperluan pelajar: eLearning (100% dalam talian), eLearning Blended (bersemuka dan dalam talian) dan Summer School, kursus intensif pada bulan Jun dan Julai.

X. Kami menyediakan 3 jenis kelas yang berlainan:

 1. Kelas *:
  kelas dinamik yang direka untuk mengaplikasikan pengetahuan teori ke bidang yang paling praktikal.
 2. Kelas maya:
  Kelas dalam talian memberi tumpuan kepada menyelesaikan keraguan pelajar secara praktikal
 3. Kelas master bertatap muka:
  persidangan penceramah yang berkelayakan untuk mempublikasikan perkembangan terbaru dalam pemasaran digital, yang mana pelajar boleh hadir di Barcelona, ​​atau melihat ditangguhkan melalui kampus maya kami.

REASON LABOR

XI. Kerja dan Pelatih Lebih daripada 40% pelajar yang melakukan latihan magang akan diupah oleh syarikat.

XII. Sambungan dengan sektor: sektor memerlukan pekerja dan pelajar memerlukan kerja. Kami bertindak sebagai penyambung untuk memuaskan bekalan dan permintaan.

XIII. Perjanjian dengan syarikat digital besar seperti Ebay dan pada masa ini, dalam proses kerjasama dengan Google, LinkedIn, Twitter, Facebook, dan lain-lain ... Selain itu, kami dilampirkan ke Kementerian Pekerjaan Sepanyol dalam projek Strategi Keusahawanan dan Belia.

XIV. Dalam Latihan Syarikat. Nasihat khusus untuk syarikat, kami membantu jabatan HR untuk memilih latihan terbaik sesuai dengan keperluan pekerja syarikat anda

ULASAN EKONOMI

XV Pendemokrasian latihan. Di IM, kita mahu semua orang dapat mempelajari pemasaran digital pada tahap yang tinggi, itulah sebabnya kami menyesuaikan harga semua program latihan kami, yang paling kompetitif di pasaran.

XVI. Pembiayaan Percuma. Di IM, kami menawarkan anda kemungkinan untuk membiayai latihan anda dengan kami secara PERCUMA, tanpa sebarang faedah, atau, jika anda mahukan lebih banyak ansuran atau membahagikannya dengan tepat pada masanya, anda boleh melakukannya dengan Banc Sabadell, dengan faedah 0%.

XVII. Latihan Bonus untuk semua pekerja melalui Yayasan Tripartit. Jika syarikat anda mempunyai kredit yang mencukupi, latihan kami adalah 100%.

XVIII. Kad Antarabangsa ISIC. Semua pelajar kami mempunyai Kad Pengenalan Antarabangsa Pelajar, dengan diskaun dan kelebihan eksklusif (muzium, elektronik, kedai, perjalanan, dll.) Di lebih daripada 120 negara.

RASMI TEKNIKAL

XIX Kemudahan Kesemua bilik darjah kami mempunyai komputer bagi setiap pelajar HP generasi terkini **, papan putih digital, ruang luas dan moden, dan rangkaian wifi fiber optik (300 Gb) prestasi tinggi dengan peralatan Aruba, yang paling maju pasaran.

XX. Platform pendidikan Kampus maya kami adalah khusus untuk kami dan keperluan para pelajar kami. Ia adalah salah satu yang paling lengkap dan berguna yang wujud. Terdapat 24 jam sehari untuk semua pelajar, dengan guru peribadi dan tutor yang akan menemani anda semasa latihan anda.

(*) Modal ini hanya untuk pelajar tatap muka

(**) Peralatan yang terdapat di ibu pejabat Barcelona. Selebihnya pejabat, untuk berunding.

APA YANG MENANGKAN AS?

Menawarkan latihan terbaik dalam Pemasaran Digital dan menjadikannya tersedia untuk semua orang . Pemasaran digital tidak boleh menjadi milik beberapa syarikat.

Oleh itu, setiap tahun kami menjana lebih banyak pekerjaan dan menyediakan lebih banyak profesional untuk mengintegrasikan ke dalam pasaran buruh . Terlepas dari asal usul para pelajar, dengan peluang yang sama untuk semua orang .

Kami mendidik, memberi inspirasi dan bekerjasama dengan komuniti pelajar, alumni, profesor dan profesional sektor yang memupuk rangkaian yang meriah dan aktif. Sistem relasi untuk menyokong satu sama lain dalam persekitaran digital rumit.

DALAM IM, ANDA AKAN MENCARI

 • Menghormati orang, institusi dan apa yang mereka nyatakan.
 • Pertahanan tingkah laku beretika, integriti dan kebebasan pemikiran.
 • Model pembelajaran terbuka , menggabungkan kaedah formal dan tidak formal untuk penggunaan teknologi baru dan kemungkinan mereka.
 • Pengembangan pasaran buruh, menghubungkan pelajar dan syarikat. Kemasukan profil dalam pasaran buruh.
 • Kualiti dalam proses, perkhidmatan dan kerjaya penyertaan kerjasama dalam tindakan kami.
 • Pendemokrasian latihan
 • Cercanía untuk membawa jarak dan yang dalam talian menjadi sesuatu yang dekat dan biasa.
 • Implikasinya: matlamat kami adalah sama dengan pelajar, bahawa profesional terbaik dalam Pemasaran Digital keluar dari Institut.
Program diajar dalam:
 • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:


Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Menjadi profesional berkelayakan untuk bekerja dalam Pemasaran Digital. Dapatkan kehadiran dalam RRSS menguasai alat asas. ... [+]

Master dalam Pemasaran Digital timbul daripada keperluan pasaran 2.0 yang permintaannya memerlukan profesional yang berkelayakan tinggi dalam semua bidang pemasaran digital

Mengapa Master Profesional dalam Pemasaran Digital dan Rangkaian Sosial?

Pemasaran Digital timbul sebagai tindak balas terhadap keperluan Pasaran 2.0 dan memerlukan penggabungan para profesional yang berkelayakan tinggi di semua bidangnya. Disiplin ini menggabungkan strategi Pemasaran Tradisional dengan kaedah-kaedah baru yang mampu memanfaatkan kekhasan medium digital dan menjangka masa depan.

Latihan ini akan menyediakan anda dengan metodologi penyelidikan, proses kreatif dan alat teknikal yang kuat untuk melaksanakan kempen Pemasaran Digital secara berkesan, rancangan strategik untuk Media Sosial dan tindakan dalam pelbagai saluran digital yang menjamin keuntungan yang tinggi untuk syarikat anda.... [-]

Sepanyol Barcelona Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sambilan
14 bulan
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Program pengkhususan pemasaran digital yang paling lengkap dan praktikal yang wujud sehingga kini. Ini termasuk semua disiplin pemasaran dalam talian yang anda perlukan u ... [+]

Mengapa program ini?

Dunia digital tidak lagi satu pilihan tetapi satu keperluan. Syarikat-syarikat, yang sehingga baru-baru adalah dgn malu-malu digital, berubah menjadi struktur yang pendigitalan adalah satu realiti yang mendalam dan kompleks (komunikasi, logistik, pemasaran, jualan, sumber manusia, dan lain-lain). Itulah apabila permintaan henti-henti untuk profesional terlatih timbul untuk memenuhi permintaan pasaran baru.

Master Global dalam Pengurusan Digital menawarkan semua yang anda perlukan untuk bergerak dengan lancar dalam persekitaran dalam talian, mempamerkan kerjaya profesional anda dengan keadaan latihan yang tidak dapat dipertanggungjawabkan.

Hari ini, ia adalah fi c paling speci dan tawaran lengkap dalam Pemasaran Digital di seluruh dunia Sepanyol. Kami telah melakukan yang terbaik untuk membawa kandungan yang dikemas kini dan peluang untuk mendapatkan lebih awal daripada pesaing anda.... [-]

Sepanyol Barcelona Madrid
Sept. 2019
Spanish (Spain)
Sepenuh masa
2 tahun
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Membina perniagaan dalam talian dari awal, menjaga setiap butiran. Buatkan projek E-Commerce anda dan gunakan alat Pemasaran Digital untuk memberi insentif kepada jualan ... [+]

Tahun demi tahun perolehan dalam sektor jualan dalam talian berkembang. Pasaran buruh memerlukan lebih ramai profesional yang mampu membuat, mengurus dan memantau E-Commerce dengan berkesan.

Kenapa Master Profesional dalam Pemasaran Digital

Perolehan dalam sektor jualan dalam talian meningkat setiap tahun dan pasaran tenaga kerja memerlukan profesional yang mampu membuat, mengurus dan memantau E-Commerce dengan berkesan.

Master Profesional dalam Pemasaran Digital

objektif

Menjadi ahli dalam Pemasaran Digital dengan alat yang hebat untuk E-Commerce

Bekerja sebagai pakar dalam bidang Pemasaran Dalam Talian dan E-Perdagangan.Menguasai semua bidang Pemasaran Dalam Talian daripada strategi komunikasi untuk analisis terperinci mengenai hasil dalam pelan tindakan.Memimpin projek e-dagang, dengan cekap mengurus dan meningkatkan jualan perniagaan.Siapakah?Kepada orang yang ingin membuat kedai online mereka sendiri dan mempunyai sumber yang diperlukan untuk mengurusnya dengan jayanya.Kepada semua orang yang bekerja di bidang Pemasaran Digital dan yang memerlukan pengetahuan dan alat yang diperlukan dalam sektor dalam talian semasa.Profesional dari mana-mana bidang syarikat yang berminat untuk berkembang dan memahami perubahan penting yang menyebabkan Internet dalam strategi Pemasaran dan E-Perdagangan.program... [-]
Sepanyol Barcelona Madrid
Sept. 2019
Sepanyol
Sambilan
14 bulan
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Instituto Internacional de Marketing - Digital Business School

Dengan program eksekutif ini akan memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk meningkatkan perniagaan anda dalam persekitaran digital. ... [+]

Mengapa program ini?

Terdapat sejumlah besar dan pelbagai alat digital yang anda boleh gunakan untuk memberi manfaat kepada perniagaan anda. Persoalannya, adakah anda tahu? Dan yang paling penting, adakah anda tahu bagaimana untuk mengambil kesempatan?

Dengan program eksekutif ini akan memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk meningkatkan perniagaan anda dalam persekitaran digital. Anda akan dapati praktikal, melintang dan memberi tumpuan kepada keputusan mencapai, latihan di mana anda akan belajar untuk mengeksploitasi kemungkinan sumber digital utama berdasarkan matlamat perniagaan anda.

objektif"Anda akan belajar untuk memanfaatkan peralatan digital manfaat utama perniagaan anda"Biasakan diri anda dengan alat yang paling penting untuk tayangan digital perniagaan.Tahu kemungkinan alat ini.Mengetahui bagaimana untuk membuat sebahagian besar sumber-sumber digital yang berbeza untuk mempromosikan perniagaan online anda.Memperoleh wawasan strategik untuk menyelaraskan pasukan berkesan dan mencapai matlamat korporat.Yang kepadanya ia dialamatkan?... [-]
Sepanyol Barcelona Madrid
Permintaan Maklumat
Spanish (Spain)
Sepenuh masa
8 bulan
Online
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu