Immune Technology Institute

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Kami Memanfaatkan Teknologi Melalui Pendidikan

Immune Technology Institute adalah komuniti pengetahuan yang hidup di mana teknologi dan idea adalah mesin pertumbuhan. Kami mempromosikan sistem pengajaran yang unik di mana pembelajaran diperoleh dengan menyelesaikan cabaran sebenar dalam dunia profesional, berganding bahu dengan syarikat terkemuka di sektor teknologi.

Bersedia untuk pekerjaan masa depan

IMMUNE dilahirkan untuk melatih profesional dan usahawan terbaik dalam bidang teknologi. Tidak seperti sekolah tradisional, program kami dikembangkan bersama dengan syarikat dan sentiasa dikemas kini. Anda akan mendapat yang terbaru untuk mengembangkan karier anda dengan visi masa depan.

Memaksimumkan bakat syarikat anda

Kami bekerjasama dengan organisasi terkemuka untuk meningkatkan bakat mereka. Jadilah rakan IMMUNE dan berhubung dengan profesional di sektor teknologi.

artificial intelligence, brain, think

falsafah

Immune Technology Institute menawarkan ekosistem pembelajaran yang unik. Kami mempersiapkan pelajar kami untuk menghadapi cabaran hari ini dan esok, memberikan mereka pengetahuan dan kemahiran untuk membina penyelesaian yang melampaui konvensional.

"Tujuan kami adalah melampaui kerangka pendidikan formal saat ini. Kami menciptakan persekitaran inovatif yang mempromosikan jaringan antara syarikat dan calon untuk membangun penyelesaian berani yang melampaui konvensional."
Juan Riva. Pengasas dan Ketua Pegawai Eksekutif Immune Technology Institute

Apa yang menentukan kita

Integriti

Kami percaya bahawa integriti adalah prinsip penting untuk memastikan penggunaan teknologi yang positif, dengan mengambil kira kesan terhadap cara hidup manusia dan etika.

Keberanian

Di IMMUNE, kami memupuk kemampuan untuk menghadapi cabaran dengan penuh semangat dan mencadangkan penyelesaian yang tidak biasa.

Mendengar

Kami mendengarkan di dalam dan di luar komuniti kami untuk mengetahui penemuan, tren dan perkembangan baru dan memasukkannya ke dalam program akademik IMMUNE.

Keperibadian

Di IMMUNE kami berkomitmen untuk memaksimumkan potensi setiap orang dan organisasi, meningkatkan kekuatan, minat dan aspirasi mereka.

motivasi

Kami mempromosikan rasa ingin tahu yang tidak terhad, sikap proaktif dan ketidaksesuaian. Kami mahu pelajar kami mempercayai naluri mereka untuk berusaha mencari penyelesaian pintar.

social media, digitization, faces

Metodologi Unik

Kes untuk diselesaikan

Kami berkembang dari "kajian kes" tradisional menjadi "kes yang harus diselesaikan" di mana pelajar belajar dengan menyelesaikan kes yang tidak diselesaikan yang disumbangkan oleh syarikat.

Belajar dengan melakukan

Pengetahuan diperoleh secara semula jadi melalui metodologi pembelajaran praktikal 100% yang menyatukan pengetahuan teori utama.

Pembelajaran Rakan Sebaya

Kejayaan profesional berakar pada kolaborasi, keterbukaan, interaksi dan komuniti, yang semuanya tercermin dalam setiap langkah proses pembelajaran.

Sains manusia dan kemahiran Insaniah

Semua program memperuntukkan 20% untuk Pembangunan Kemanusiaan dan Kemahiran Insaniah untuk memperluas pemahaman kita tentang dunia melalui prisma antara disiplin.

Pembelajaran berterusan

Transformasi adalah satu-satunya pemalar dalam teknologi. Inilah sebabnya mengapa kami sentiasa mengemas kini program kami dan terus mengikuti inovasi terkini dan aplikasinya.

Penilaian Inovatif

Kami memberi pelajar maklumat terperinci mengenai prestasi, kemahiran dan kecekapan utama mereka untuk kejayaan profesional mereka.

Tuan Cukup

Program ini merangkumi aspek penting untuk menyediakan visi global mengenai teknologi dan menyelidiki bidang yang paling relevan, melatih profesional yang menonjol di pasaran masa kini.

motivasi

Kami mempromosikan motivasi sebagai mesin pembelajaran, membawa ke kelas dinamik pembelajaran lincah. Kami mendorong rasa ingin tahu yang tidak terhad, sikap proaktif dan ketidaksesuaian.

KESALAHAN di Media

"Institut pendidikan teknologi IMMUNE dibuka di Madrid. Di dalamnya pelajar belajar secara praktikal melalui projek yang dicadangkan oleh syarikat"

Ekonomi Digital ED

"Juan Riva; Ketua Pegawai Eksekutif & Pengasas IMMUNE: Kami bercita-cita untuk menjadi pusat kecemerlangan di Eropah"

pakar ekonomi


" Immune Technology Institute : Mencari 50 bakat teknologi terbaik di Sepanyol"

SebabnyaLokasi

Madrid

Alamat
Paseo de la Castellana,89
28046 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami