Idep Barcelona

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Idep Barcelona adalah pusat pengajian yang diasaskan pada tahun 1981. Ia adalah institusi swasta yang mengajar Pengajian Tinggi, Sarjana, Pascasiswazah dan Kursus Profesional yang Lebih Tinggi di bidang kesan sosial yang besar seperti Reka Bentuk Grafik dan Digital, Fotografi dan Fesyen. Idep Barcelona Sekolah Tinggi Imej dan Rekabentuk dikaitkan dengan Universiti Abat Oliba sejak tahun 2005.

Perubahan sosial dan teknologi secara radikal telah mengubah dunia reka bentuk, komunikasi, fesyen dan imej; kedua-duanya berhubung dengan alat kerja dan saluran untuk menyebarkan mesej, serta dalam cara berfikir dan berkomunikasi.

Dalam senario baru ini, lebih banyak menuntut dan menimbulkan keperluan sendiri, tujuan utama Idep Barcelona adalah untuk melatih para profesional terbaik dalam persekitaran komunikasi Reka bentuk dan grafik dan audiovisual, Reka bentuk dan imej fesyen dan Fotografi dan penciptaan kontemporari. Generasi baru kreatif yang menyatukan, sebagai tambahan kepada pengetahuan teknikal yang diperlukan untuk menggunakan peralatan yang paling canggih, visi kontemporari mengenai trend konseptual yang baru. Dengan cara ini, kami memudahkan pemerbadanan mereka ke dalam pasaran buruh dalam keadaan terbaik.

Di Idep Barcelona , lebih dari 700 pelajar dilatih setiap tahun akademik di Lepasan Tinggi, Sarjana, Pascasiswazah dan Kursus Profesional. Setelah lebih dari 31 tahun sejarah, beribu-ribu pelajar telah melepasi bilik darjah sekolah yang kini menduduki jawatan yang prestisius dalam persekitaran profesional imej dan kreativiti.

Bakat kami Dapatkan Bakat Sendiri dari Idep Barcelona di Vimeo.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Idep Barcelona
Diagonal, 401

08008 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami