Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Institut Penyelidikan Universiti Ortega y Gasset , IUIOG, adalah pusat kecemerlangan dalam pengajian pascasiswazah yang dilampirkan di Complutense University of Madrid . E specializado selama lebih daripada 30 tahun dalam pembangunan dan penyampaian kedoktoran dan sarjana berkualiti tinggi dalam bidang Sains Sosial, Kemanusiaan dan Sains Kesihatan, program-program yang mempunyai pengiktirafan rasmi dan juga oleh kedudukan prestij. Beberapa programnya adalah antara yang terbaik di Sepanyol dalam kepakaran mereka dan model pengajaran mereka mempromosikan kualiti pengajaran dan unjuran pelajar.

foto Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Pengalaman lulusan

foto Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Komuniti FOM

Ia adalah ruang maya dan tempat pertemuan untuk guru dan pelajar. Melalui ruang budaya dan akademik ini, para pelajar dapat mengakses agenda aktiviti budaya yang banyak yang dianjurkan oleh Yayasan Ortega - Marañón, sebuah institusi unjuran antarabangsa yang hebat yang mengurus dan menjadi tuan rumah Institut Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset , Institut Kemanusiaan dan Gregorio Marañón Sains Kesihatan dan Program Antarabangsa.

Begitu juga, Komuniti FOM menawarkan maklumat terperinci mengenai keseluruhan tawaran latihan IUIOG dengan pelbagai jenis kursus. Juga terkandung melalui forum, penerbitan dan aktiviti kolektif yang menghubungkan pelajar ke rangkaian siswazah yang melibatkan pelajar dari lebih dari 22 negara.

Lokasi

Madrid

Instituto Universitario de Investigación Ortega y Gasset

Alamat
Instituto Universitario Ortega y Gasset
c/ Fortuny, 53 -

28010 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol
Telefon
+34 917 00 41 00

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami