Baca keterangan rasmi

AACSB Accredited

IMF adalah rujukan kebangsaan dalam latihan untuk perniagaan dan individu; disahkan oleh lebih 90,000 orang pelajar yang terlatih. Latihan kami adalah berdasarkan kepelbagaian bidang dan kepakaran subjek yang kami mengajar.

Kualiti dan reputasi perkhidmatan kami adalah dijamin oleh entiti seperti Camilo José Cela University, ISO 9001 dan 14001, anced (Persatuan Kebangsaan Pusat Pendidikan Jarak Jauh) dan Persatuan untuk Advance Collegiate Schools of Business (AACSB).

Hari ini, di dalam katalog kami, kami mengajar mata pelajaran seperti Diperbaharui Pencegahan Risiko Tenaga Pekerjaan atau Sumber Manusia. Kami mempunyai kelayakan persendirian dan rasmi, yang kedua hasil daripada pakatan yang ditandatangani dengan Camilo Jose Cela University, yang membolehkan kami untuk menawarkan sekuriti dikawal selia oleh Kementerian Pendidikan Malaysia.

Pelajar mempunyai peluang untuk memilih mod yang anda ingin kursus dan syarikat anda boleh memilih untuk menggunakan bonus latihan pengurusan perkhidmatan kami untuk memproses kredit anda. Kami bergantung kepada satu pasukan profesional khusus di setiap kawasan untuk menyediakan tutorial dan bantuan pembelajaran kepada pelajar, memastikan pada setiap masa mendapatkan peribadi, pasukan penjagaan menyeluruh.

Antara alat kami mempunyai pekerjaan dan amalan kedua-dua pelanggan swasta dan syarikat-syarikat kita boleh mendapat manfaat sebagai tempat mesyuarat di pasaran buruh. Kami juga mempunyai satu platform inovatif untuk latihan dalam talian, dengan lebih daripada 250 kursus sendiri yang terdapat.

Kami telah membangunkan kerja adat untuk syarikat-syarikat seperti Acciona, Navantia, Adecco, Cintra, Iberdrola, EGMASA, Suara Galicia, Dan lain-lain Kami juga bekerjasama dengan majikan, rakan-rakan sosial dan pentadbiran awam untuk menggalakkan latihan percuma kepada golongan tertentu dan tidak bekerja.

Pendek kata, kita adalah sebuah organisasi yang utama matlamat adalah kepuasan pelanggan-pelanggan kami dan untuk itu kita baru sahaja menemui satu cara untuk mendapatkannya: berusaha, setiap hari, untuk memberikan yang terbaik.

Lihat

penglihatan MFI adalah untuk menjadi peneraju antarabangsa dalam pembelajaran jarak jauh dan dalam talian profesional dalam bidang teknikal.

Misi

Kami mahu berkembang dengan anda. Tujuannya adalah untuk memastikan tahap yang tinggi kepuasan pelanggan-pelanggan kami melalui perhatian peribadi dan kecemerlangan dalam kualiti perkhidmatan.

Objektif ini memerlukan penambahbaikan yang berterusan dalam sumber-sumber teknikal dan material, dan penglibatan maksimum semua latihan kakitangan untuk MFI adalah pengalaman yang berbeza.

Nilai

  • Membuat latihan siswazah ada, menyediakan latihan berkualiti pada harga yang kompetitif.
  • Memilih untuk teknologi baru untuk menambah nilai kepada latihan.
  • kedekatan fizikal kepada pelajar melalui rangkaian antarabangsa kami dengan pejabat-pejabat dan pusat-pusat yang berkaitan.
  • Personalized sistem mentor akademik. Bermotivasi pasukan yang sangat profesional.
  • komitmen dalaman kepada pasukan kami, mewujudkan polisi yang membenarkan pembangunan profesional berdasarkan kepercayaan, fleksibiliti dan keperluan diri.
Program diajar dalam:
Spanish (Spain)

Sekolah ini juga menawarkan:

Sarjana

IMF Business School

Ijazah Sarjana Pengurusan Sumber Manusia Instituto de Ciencias Empresariales IMF disokong oleh Persatuan Pusat Pengurusan Sumber Manusia (AEDIPE Centro), yang menyatukan ... [+]

Harga: 3,900 € Biasiswa 10% - 3,510 euroPembiayaan tanpa faedah dan diskaun untuk pembayaran tunai.Tempoh: 60 ECTSKaedah: OnlineKelayakan yang diperolehi: Ijazah Sarjana Muda dari Universidad Camilo José CelaJob and Internship Exchangekeperluan

ijazah universiti

persembahan

Institut de Ciencias Empresariales IMF , sebahagian daripada Institut Akademik IMF , dan Universiti Camilo José Cela melancarkan Ijazah Sarjana dalam Pengurusan Sumber Manusia (HR), yang misi utamanya ialah para pelajarnya dapat menguruskan bakat syarikat mereka. bentuk sejajar dengan objektif, melalui alat terkini dalam sektor ini.

Master ini, diajar dengan sokongan AEDIPE Centro, bertujuan untuk kedua-dua graduan universiti dari cawangan berkaitan yang ingin menumpukan kerjaya profesional mereka dalam bidang pengurusan personil, serta profesional berpengalaman yang ingin membuktikan pengetahuan mereka dengan mendapatkan Title Resmi.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sepenuh masa
Sambilan
5 months
Kampus
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
IMF Business School

Oleh kerana permintaan profesional yang berkelayakan dalam bidang ini, IMF Business School dan Deloitte telah mencipta Master ini, yang dibangunkan sebagai tawaran teknik ... [+]

Dalam tahun-tahun kebelakangan ini, serangan siber terhadap syarikat dan individu telah meningkat lebih dari 33% dan, menurut laporan oleh ONTSI (Balai Cerap Telekomunikasi dan Masyarakat Maklumat) dan INCIBE (Institut Keselamatan Siber Nasional), angka insiden keselamatan siber yang didaftarkan di syarikat Sepanyol meningkat sebanyak 200% dari tahun 2014 hingga 2015.

Penciptaan hampir satu juta pekerjaan yang berkaitan dengan Cybersecurity dijangka menjelang 2020, menurut satu laporan baru-baru ini dari Kesatuan Eropah. Cybersecurity telah menjadi salah satu risiko utama ekonomi global dan ini telah menyebabkan syarikat-syarikat untuk melabur lebih banyak dalam melindungi diri mereka daripada serangan siber dan mencegah kelemahan dalam sistem mereka.... [-]

Sepanyol Madrid
Sept. 2019
Sambilan
216 hours
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

IMF Business School

Memoria Académica IMF Business School 2015

Alamat lokasi
C/ Bernardino Obregón 25
Madrid, Community of Madrid, 28012 ES
Alamat lokasi
Valencia, Valencian Community, ES
Alamat lokasi
Seville, Andalusia, ES
Alamat lokasi
Bilbao, Basque Country, ES