IEBS - Escuela de Negocios de la Innovación y los Emprendedores

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Selamat datang ke sekolah perniagaan kami, IEBS IEBS, Pusat Pengajian Inovasi Perniagaan dan Keusahawanan, lahir semasa krisis dunia dengan tujuan menyediakan satu alternatif sebenar kepada tradisional alternatif model pengajaran. Terima kasih kepada sokongan pelbagai institusi mencadangkan model pendidikan baru berdasarkan nilai-nilai yang kukuh yang membentuk orang yang lebih bertanggungjawab untuk mengarahkan projek dengan semangat keusahawanan dari Inovasi, Etika dan Kelestarian.

Inovatif konsep Business School Kami melatih profesional mampu inovasi terkemuka dan keusahawanan, orang yang menambah nilai kepada syarikat mereka, pekerja mereka dan kepada masyarakat secara umum, melalui cara baru menjalankan perniagaan.

Mengenai Dalam IEBS memilih untuk pembentukan di mana: Penggunaan teknologi baru dan inovasi dalam pembelajaran adalah asas latihan. Penggunaan kajian kes dan simulasi adalah tulang belakang pendidikan, menyediakan pelajar untuk menghadapi dunia sebenar. Dalam kelas formal pembelajaran digabungkan dengan pembelajaran tidak formal pengajaran Internet anda bagaimana untuk belajar dan memupuk pembelajaran kolaboratif. trend terkini dan inovasi dimasukkan ke dalam setiap bidang ilmu. Guru-guru kami menjadi mentor anda, membimbing dan membantu pelajar pada setiap masa dan menjadi bahagian yang aktif dalam proses latihan pelajar. Pelajar mengambil bahagian, menyuarakan pendapat mereka dan belajar untuk menganalisis dan membuat keputusan sendiri. Misi dan Visi Kami mahu menjadi sekolah yang berbeza perniagaan yang memberi tumpuan kepada latihan berasaskan Inovasi dan Keusahawanan Misi kami adalah untuk melatih bakal usahawan, usahawan dan eksekutif korporat untuk membawa perubahan dan transformasi dalam organisasi mereka melalui Inovasi, Keusahawanan, Etika dan Kelestarian.

Dalam penglihatan kami, kami mahu menjadi sekolah yang berbeza perniagaan yang memberi tumpuan kepada latihan berasaskan Inovasi dan Keusahawanan. Matlamat kami adalah untuk menyampaikan kepada pelajar kemampuan untuk berinovasi dan berjanji untuk menyokong projek-projek mereka dari awal hingga akhir.

Nilai-nilai kami Inovasi, Keusahawanan, Etika dan Kelestarian IEBS menganggotai empat tiang yang kami percaya harus menyokong pengurusan korporat di dekad akan datang: Inovasi: kami adalah profesional yang komited dan syarikat-syarikat inovatif yang membawa faedah yang lebih kepada masyarakat . Keusahawanan: menyokong usahawan dan inovasi adalah sebahagian daripada misi penubuhan kami. Oleh itu, semua pelajar program Master dan Usahawan boleh mengambil bahagian dalam kampus di mana sokongan dan pembiayaan untuk projek-projek yang terbaik disediakan. Etika: kami komited untuk sebuah dunia di mana nilai-nilai tradisional amanah, kejujuran dan Manfaat Bersama pulih . Sustainability: kami percaya dalam perniagaan jangka panjang yang memberi manfaat kepada syarikat, pekerja dan masyarakat serta menjadi mampan dengan alam sekitar . Tanggungjawab sosial IEBS bertindak mengikut prinsip-prinsip dan nilai-nilai kita dan memohon kepada pihak pengurusan Pusat Pengajian Perniagaan.

IEBS berikut falsafah pembangunan yang mampan dengan menggantikan penggunaan kertas dengan format elektronik dengan menggabungkan "e-Reader" atau e-book. Pelajar boleh memuat turun kandungan secara langsung ke peranti ini. IEBS menawarkan kerjasama biasiswa penuh dalam program Master dalam usaha untuk menggalakkan keusahawanan dan inovasi, terutamanya di negara-negara membangun di Amerika Latin. IEBS memperuntukkan sebahagian daripada keuntungannya kepada kerjasama dan pembangunan pendidikan di negara-negara membangun.

Lokasi

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami