IE Law School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengenai IE University

Dunia berubah seperti sebelumnya, dan di Universiti IE kita sudah bersedia, kita berhubung, dan kita terus maju. Kami memimpin perubahan kerana apa pun keadaannya, ketahanan, keghairahan dan semangat kita mendorong kita untuk menyesuaikan diri dan mendorong had - yang paling utama kita sendiri.

Tidak kira di mana sahaja anda berada di dunia, kami terus menyesuaikan program kami dengan keperluan anda, untuk menawarkan perjalanan pembelajaran interaktif dan pengalaman transformasi yang tiada tandingan. Program kami menyesuaikan diri dengan kehidupan dan keperluan anda: sambung ke kelas dari mana-mana peranti, ambil bahagian dalam kumpulan video bersemuka secara dalam talian dengan rakan sekelas dari seluruh dunia, bekerjasama untuk membina penyelesaian untuk cabaran dunia nyata di forum dan simulasi langsung . Di IE, kami berhubung tidak kira keadaan memerlukan.

Semua program kami bermula pada tahun 2020 disesuaikan agar anda dapat mengikuti kelas dan mendapat pengalaman berkualiti tinggi yang sama, di mana sahaja anda berada dan apa yang anda perlukan. Jangan biarkan pendidikan anda ditangguhkan dan mulakan bab seterusnya dalam hidup anda.

Pengajaran dan pembelajaran di IE adalah cair - pengalaman pendidikan unik yang menggabungkan pelbagai persekitaran fizikal dan digital dengan lancar untuk menyediakan perjalanan pembelajaran yang sangat interaktif kepada pelajar kami. Dengan pengalaman lebih dari 20 tahun, kami melengkapkan individu dengan mindset dan alat yang mereka perlukan untuk memberi kesan yang berkekalan melalui metodologi pengajaran unik kami, teknologi inovatif dan fakulti bertaraf dunia yang pelbagai.

Tidak kira di mana anda berada dalam kerjaya profesional atau di dunia, tawaran akademik kami sesuai dengan keperluan khusus anda: Sepenuh Masa, untuk pengalaman yang sangat mendalam atau Separuh Masa untuk belajar semasa anda meneruskan kerjaya profesional anda. Pilih pilihan yang sesuai dengan keperluan peribadi, profesional dan pendidikan anda.

IE Law School

Di IE Law School kami berkomitmen kuat untuk mempersiapkan anda untuk bekerja, berkembang dan membina penyelesaian untuk dunia global dan digital yang kompleks.

Kami memerlukan profesional undang-undang yang bersedia untuk menangani cabaran global dan kami yakin persekitaran baru ini memerlukan pendidikan undang-undang global. IE Law School memberi anda pengetahuan dan kemahiran untuk menavigasi persekitaran dinamik dan antarabangsa ini, dan merangkumi topik utama pelbagai disiplin termasuk politik, falsafah, ekonomi dan kemanusiaan. Pendidikan undang-undang yang melampaui batas kini lebih penting daripada sebelumnya, kerana penyelesaian atau perspektif tempatan tidak mencukupi. Pemahaman yang mendalam mengenai undang-undang perbandingan akan membolehkan anda menguasai sistem perundangan yang berbeza dan akan memberi anda minda undang-undang global yang unik dan kreatif.

Kami menyedari peluang yang ada di depan untuk memanfaatkan kekuatan teknologi untuk meningkatkan pendidikan hukum, praktik hukum, dan sistem hukum, dan kami berkomitmen untuk melakukan penyelidikan dan pengajaran di persimpangan undang-undang dan teknologi. Di IE Law School , anda akan meneroka implikasi di bidang teknologi dan undang-undang: dari Kecerdasan Buatan dan Privasi Data hingga isu-isu yang berkaitan dengan Keselamatan Siber dan Kontrak Pintar.

Melatih peguam global memerlukan kepakaran dan inovasi dalam pendidikan undang-undang global. Fakulti antarabangsa dan pelbagai kami yang bertaraf dunia, dengan latar belakang akademik dan profesional menggunakan metodologi pengajaran inovatif dan pengetahuan industri perundangan, dan mereka adalah kombinasi sempurna untuk memperkasakan anda dan membolehkan anda meningkatkan pandangan profesional anda.

Lokasi

Madrid

Alamat
C/ María de Molina, 11 28006
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Segovia

Alamat
C/ Cardenal Zúñiga, 12 40003
Segovia, Castile dan León, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami