IDESIE Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa belajar di IDESIE?

Latihan yang kami sediakan membolehkan pelajar bekerja di berbagai bidang sektor, dari sebuah studio senibina, kejuruteraan membangunkan projek yang berbeza dan mengarahkan pelaksanaan yang betul untuk mengambil bahagian dalam perintah tinggi sebuah syarikat perintis. IDESIE mempunyai sokongan dan kepercayaan kepada syarikat-syarikat yang paling penting dalam sektor bangunan dan kejuruteraan yang secara aktif menyertai latihan seperti L35 Arquitectos, C95 Creative, Siemens, Daikin atau LKS, antara lain yang Rakan kongsi IDESIE.

Sebagai pelajar IDESIE, anda boleh mengira semua kelebihan menjadi ahli Persatuan Pelajar IDESIE Business School . Tujuan Persatuan ini adalah untuk mewujudkan ikatan kerjasama yang kuat antara semua orang yang telah menjadi sebahagian daripada IDESIE. Pelajar yang telah terlatih secara akademik di IDESIE tetapi juga guru dan kakitangan sekolah. Persatuan Alumni dilahirkan dengan idea mempromosikan pembangunan kebudayaan, menyokong latihan dan penempatan pekerjaan dan kemajuan profesional para ahli.

Apa yang membuatkan kita berbeza

  • inovasi
  • Profil Profesional Baru
  • Keperluan Akademik
  • teknologi
  • Menghubungkan dengan Dunia Profesional
  • Pendekatan Praktikal
  • Perhatian peribadi
  • komitmen128616_rsz_miguelangel-miquelena-rc-4ydhrros-unsplash.jpg

100% pelajar kami bekerja

Salah satu halangan yang dihadapi oleh golongan muda untuk menyertai pasaran buruh ialah ketiadaan pengalaman bekerja.

Ciri utama yang membezakan program Waktu Penuh kami dan menjadikannya unik adalah gabungan Kerja dan Latihan. Pada masa yang sama mereka belajar, pelajar kami bekerja, mengambil bahagian dalam projek sebenar untuk pelanggan sebenar. Para pelajar mengamalkan pengetahuan yang diperoleh di bilik darjah dan meningkatkan prestasi profesional mereka.

Melalui kontrak pekerjaan yang dibayar, pelajar menyertai pasukan Pengembangan dan Inovasi IDESIE dan ditugaskan sebagai perunding junior untuk pembangunan projek-projek dalam skop program induk yang sedang dikerjakannya. Dengan metodologi perendaman profesional ini, mereka berpeluang memperoleh pengalaman yang diperlukan untuk menyertai jaminan pasaran tenaga kerja yang menanti mereka.

Bilangan pelajar yang kecil membolehkan perhatian peribadi, menggalakkan kerja berpasukan dan memperkaya rangkaian profesional, memperkuat hubungan pelajar dengan kontraktor potensial mereka.

Dan pada akhirnya, apa? Amalan

Kami mengambil berat bahawa program sepenuh masa tuan kami memberi peluang kepada pelajar kami untuk memasuki pasaran buruh. Setelah tuan selesai, selepas 10 bulan bekerja dengan kami, pelajar akan mengembangkan tempoh tambahan 6 bulan latihan dengan salah satu syarikat IDESIE Partner. Penggabungan itu akan dilakukan melalui proses pemilihan yang akan diurus oleh Mitra sendiri. Promosi selepas promosi kami mendapat pelajar kami untuk mencari pekerjaan pertama mereka.128617_rsz_javier-trueba-iqpr1xkf5f0-unsplash.jpg

Lokasi

Madrid

Alamat
Plaza de Carlos Trias Bertrán, 7, Planta 0, Oficina 2, 28020 Madrid, Spain
Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol