HTSI School of Tourism and Hospitality Management Sant Ignasi

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Mengapa anda perlu memilih HTSI ?

Sekolah Pengurusan Pelancongan dan Perhotelan Sant Ignasi adalah pusat universiti Universiti Ramon Llull yang diintegrasikan ke Yayasan Xavier Swasta, sebuah yayasan yang ditubuhkan oleh Masyarakat Yesus dan dengan perwakilan di papan ESADE dan IQS. Komitmen kami adalah untuk melatih siswazah untuk integriti dan kesedaran mengenai tanggungjawab mereka untuk menyumbang kepada pembangunan manusia sektor pelancongan dan perhotelan, dalam konteks dialog antara budaya . Sekolah Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti Sant Ignasi menawarkan latihan akademik yang ketat dan panduan praktikal yang jelas untuk memudahkan pekerjaan pesat graduan universiti dalam sektor ini:

  • Latihan komprehensif individu, menggabungkan pengetahuan akademik dengan sumbangan nilai-nilai etika .
  • Fakulti antarabangsa berprestij di peringkat tertinggi.
  • Pengurusan pembelajaran berdasarkan kaedah pengajaran, menekankan kajian kes .
  • Hubungan berterusan dengan profesional dalam pelancongan dan perhotelan melalui lawatan, ceramah tetamu, dan persidangan.
  • Latihan wajib dan pilihan, supaya pelajar boleh menggunakan pengetahuan yang diperoleh di dalam bilik darjah dalam persekitaran kerja yang sebenar .
  • Pembangunan kemahiran pekerjaan dalam semua program universiti, untuk memudahkan pengambilan pelajar.
  • Pengantarabangsaan pelajar, dengan kemungkinan pertukaran akademik dan profesional di luar negara.
  • Perkhidmatan peribadi dan sokongan pelajar.

Misi

Sekolah Pengurusan Pelancongan dan Hospitaliti Sant Ignasi adalah universiti antarabangsa yang misinya adalah untuk mempromosikan pengajaran, penyelidikan, dan penyebaran pengetahuan dalam bidang kepemimpinan dan pengurusan perniagaan perhotelan dan pelancongan. Ia bertujuan menyumbang kepada latihan saintifik, sosial dan manusia bagi orang yang berwibawa profesional yang menyedari tanggungjawab mereka untuk bekerjasama dalam pembangunan pelancongan sebagai memanfaatkan fenomena global dan sebagai aktiviti khusus individu dan masyarakat. Inspirasi adalah humanisme Kristian , yang dilakukan dalam konteks dialog antara budaya .

Visi

Sekolah Pengajian Pelancongan dan Pengurusan Hospitaliti - Sant Ignasi menubuhkan sebuah universiti yang diiktiraf kerana kekukuhan intelektualnya , rasa kritis dan kecemerlangan akademik, dan dalam masa terdekat, membentuk sebahagian daripada kumpulan universiti dan pusat latihan yang berkaitan ke peringkat antarabangsa dengan kualiti dan nilai latihannya dan kepentingan sumbangan mereka kepada pengetahuan dan dialog dalam bidang pelancongan dan perhotelan, dan kemajuan dalam komitmen terhadap nilai teras yang mengilhami misi dan identiti mereka. HTSI ingin menawarkan latihan komprehensif, dicirikan oleh pendekatan komprehensif untuk pembangunan orang, untuk profesional yang sangat baik dan warganegara yang bertanggungjawab . Laluan pembelajaran mesti memberi tumpuan kepada pembelajaran dan pembangunan berpotensi penuh yang ditawarkan oleh Angkasa Tinggi Eropah baru. Dalam penyelidikan, HTSI membantu untuk mewujudkan pengetahuan yang relevan secara profesional dan sosial, supaya ia boleh digunakan dan tersebar luas. Di dunia global, dengan cabaran-cabaran ekonomi dan sosial yang utama, dan dalam konteks pluralisme sosial dan agama, HTSI telah menyatu menjadi ruang bebas di mana sesiapa boleh menyatakan dan membincangkan isu utama yang mempengaruhi pelancongan pada abad XXI . HTSI dikaitkan dengan kumpulan alumni dan terus berkembang dalam hubungannya dengan dunia perniagaan dan profesional untuk memupuk latihan pengetahuan dalam syarikat dan organisasi nasional dan antarabangsa yang ingin meningkatkan pengetahuan dan kemahiran mereka. HTSI juga bekerjasama untuk memperkuat hubungannya dengan jaringan Jesuit dan universiti berprestij lain dan juga meneruskan kerjasama dengan institusi di negara-negara membangun. Untuk membuat ini mungkin, HTSI mestilah pilihan yang menarik untuk kakitangan fakulti dan bukan mengajar, di mana semua orang boleh mengembangkan kerjaya akademik dan profesional mereka . Begitu juga, HTSI mesti dapat menggerakkan institusi dan syarikat dalam bidang pengaruhnya untuk mendapatkan sumber yang diperlukan untuk pertumbuhan dan pembangunan, terutama untuk program sokongan kajian dan projek penyelidikan.

Lokasi

Barcelona

Alamat
HTSI-Facultad de Turismo y Dirección Hotelera Sant Ignasi
C/ Marqués de Mulhacén 40-42. Campus ESADE. Edificio 2.

08034 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami