HTL - International School Of Hospitality Tourism & Languages

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Perniagaan, pelancongan, dan hospitaliti adalah penjana pekerjaan tertinggi tetapi mereka juga menuntut tenaga kerja yang berkualiti. Dengan ini, Sekolah Hospitality, Tourism and Language HTL International menawarkan satu siri program pengajian dalam Industri Perniagaan, Pelancongan dan Hospitaliti.

Antara objektif sekolah ialah:

  • Untuk menghasilkan penyelidikan berkualiti tinggi, menekankan keperluan masyarakat dan industri.
  • Untuk membangunkan dan menawarkan ijazah, ijazah sarjana muda, diploma dan program sijil secara bebas dan dengan kerjasama institusi / organisasi / industri nasional dan antarabangsa.
  • Untuk menawarkan program latihan keupayaan, program latihan di tempat kerja, program pembangunan keusahawanan dan program pembangunan pengurusan untuk pelbagai peringkat, secara bebas dan dengan kerjasama institusi / organisasi / industri nasional dan antarabangsa.

Semua program mereka telah dibangunkan dengan perundingan dengan pakar dari industri pelancongan, persatuan industri, dan ahli akademik. Semua ahli fakulti Sekolah adalah berkelayakan dan berpengalaman dalam beberapa bidang perniagaan, pemasaran dan bidang berkaitan pelancongan seperti pentadbiran perniagaan, pemasaran digital, pengurusan hotel, F

HTL bermatlamat untuk mewujudkan perpaduan pengetahuan, pengalaman praktikal dan relevan dengan sempurna untuk melengkapkan para pelajarnya dengan keyakinan dan kemahiran yang mereka perlukan untuk maju dalam dunia kerja. Bukan sahaja kemahiran pekerjaan yang tertanam dalam setiap kursus, tetapi karier yang menentukan 'karier' masa depan dan khidmat pekerjaan menawarkan bantuan dan nasihat, kursus dan peluang pengalaman kerja untuk membantu para pelajar CV keluar dari pek.

KEMUDAHAN

Sekolah ini mempunyai dua buah kampus: salah satunya terletak di pusat bandar Barcelona, satu lagi di pusat bandar Valencia.

ACCREDITATIONS / PARTNERSHIPS

Sekolah HTL Antarabangsa, Hospitaliti, Pelancongan dan Bahasa adalah institusi pendidikan swasta yang diiktiraf oleh Majlis Bandaraya Barcelona dan Lloret de Mar. Mereka berkerjasama dengan Universiti Girona, Universiti Eropah Miguel de Cervantes, Artesis Plantijn Antwerpen School. Mereka adalah institusi pendidikan yang berkolaborasi dengan persatuan hotel Lloret de Mar, Blanes, Tossa.

Sekolah ini diakreditasi oleh Instituto Cervantes, institusi bahasa Sepanyol untuk Orang Asing sebagai pusat pemeriksaan untuk peperiksaan SIELE. Pelan kajian mereka termasuk modul penyediaan bahasa Sepanyol untuk DELE ujian SIELE tentang mana-mana 5 peringkat yang ditawarkan dari A1 hingga C1.

GURU

Guru, tenaga pengajar, pakar, dan pembantu HTL mengikut Nilai Teras Institusi mereka.

Pembelajaran: mereka menyokong kejayaan pelajar, akses kepada pendidikan, penggunaan teknologi yang sesuai, pembangunan literasi, komunikasi, dan pertukaran idea-idea merentas disiplin dan lokasi, penerokaan dan pemakaian pemikiran baru dan mengejar pembelajaran sepanjang hayat.

Penemuan: melalui pencarian siasatan percuma mereka mempromosikan komuniti pembelajaran yang berkekalan.

Keterlibatan: mereka menghargai kerjasama yang berterusan dengan rakan-rakan mereka dalam pendidikan, dengan masyarakat di rantau mereka dan dengan rakan-rakan di seluruh dunia.

Pencapaian: mereka percaya kepada potensi pelajar mereka dan komited untuk mempromosikan kecemerlangan dan kejayaan pelajar, fakulti, kakitangan, dan alumni.

Kepelbagaian: mereka menghargai kepelbagaian manusia dalam semua dimensi dan komited untuk mengekalkan pembelajaran dan persekitaran kerja yang sama, beragam dan inklusif.

Sambutan: mereka meraikan pencapaian pelajar, fakulti, kakitangan, alumni dan komuniti mereka.

Kelestarian: mereka menyokong persekitaran mampan yang sihat melalui amalan operasi progresif dan promosi kesedaran alam sekitar.

Fasiliti SEKOLAH BARCELONA

Bandar Barcelona dibentangkan dalam gaya besar dan merupakan tempat yang sesuai untuk belajar. Dengan lokasi istimewa di antara pantai Mediterranean dan gunung bersalji, dan kemudahan yang tiada tandingan untuk pelancongan, sukan, dan aktiviti luaran, tidak hairanlah begitu banyak pelajar memilih untuk berpindah ke Barcelona. Terletak di pusat bandar membolehkan Sekolah HTL International menawarkan pelbagai kemudahan yang sangat baik untuk mewujudkan proses pendidikan yang difokuskan pada pembelajaran profesional yang diperibadikan.

Di HTL International School mereka mempunyai dua kampus besar: Barcelona dan Valencia. Di sekolah, para pelajar dapat menikmati bilik darjah besar, akses internet percuma, kemudahan pembelajaran dalam talian, makmal komputer untuk latihan peperiksaan, perpustakaan dan bilik kemahiran komunikasi. Di samping itu, sekolah Barcelona dikelilingi oleh sejumlah besar tempat bersiar-siar, restoran, kemudahan sukan, rangkaian pengangkutan, pantai bandar, muzium, teater dan jalan-jalan membeli-belah.


Fasiliti SEKOLAH VALENCIA

Valencia adalah bernilai hidup bukan sahaja kerana paella. Ini adalah bandar besar ketiga di Sepanyol dan destinasi utama untuk pelancongan kebudayaan dan rekreasi. Kampus kami terletak di pusat kota dataran, jadi anda boleh menggabungkan semua jenis pelancongan dengan pengajian anda.

Di HTL International School kami mempunyai dua kampus yang hebat: Barcelona dan Valencia. Di sekolah, pelajar dapat menikmati bilik darjah besar, akses internet percuma, kemudahan pembelajaran dalam talian, makmal komputer untuk latihan peperiksaan, perpustakaan dan bilik kemahiran komunikasi. Terima kasih kepada lokasinya, kampus Valencia dapat memberikan anda banyak peluang. Dari tarikan budaya ke hari-hari malas di pantai, yang boleh dicapai dengan bas terus dari sekolah.

Lokasi

Barcelona

Alamat
Carrer Diputación 282
08009 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Valencia

Alamat
Calle Cotanda 1
46002 Valencia, Komuniti Valencia, Sepanyol

Madrid

Alamat
Calle Santa Brígida 23
28004 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami