Fundesem Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah di Sekolah Kebangsaan Top 10

"Anda hanya boleh mencapai tanda 50 tahun jika anda berjaya 50 tahun."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Asal-usul Fundesem kembali ke 1965, apabila Sekolah diwujudkan untuk memenuhi permintaan untuk generasi baru profesional. Semenjak itu dan hingga kini, kami telah mempertahankan nilai usaha dan permintaan untuk kecemerlangan sebagai perkara penting untuk pencapaian keputusan yang ketara.

Setelah menyediakan lebih daripada 63,000 profesional untuk jawatan pengurusan, bersama-sama dengan keupayaan berterusan kami untuk inovasi dan peningkatan, telah menempatkan kami dalam 10 teratas dalam senarai nasional Sekolah Perniagaan.

Perkhidmatan panggilan yang tidak dapat dinafikan kepada masyarakat

Sekolah Perniagaan kami - FBS - merupakan sebahagian daripada asas nirlaba yang melibatkan lebih daripada 260 perniagaan dalam bekerja ke arah dan memberi ganjaran yang bagus dalam menjana pekerjaan.

Kami bekerjasama dengan latihan pekerjaan dan acara rangkaian untuk meningkatkan prospek pekerjaan lebih daripada 1,200 peserta pada acara ini setiap tahun.

Kami juga menganjurkan dan menaja pelbagai aktiviti sukan seperti Perlumbaan Wanita dan Dana Basket Sekolah Fundesem, yang mempunyai latihan dan penyertaan percuma untuk pasukan di kawasan yang dilucutkan secara sosial di bandar kami.

Sangat komited untuk sukan dan kanak-kanak

Lokasi

Alicante

Alamat
FBS Business School
Deportistas Hermanos Torres, 17, 03016 Alicante

Alicante, Komuniti Valencia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami