Baca keterangan rasmi

Sekolah di Sekolah Kebangsaan Top 10

"Anda hanya boleh mencapai tanda 50 tahun jika anda berjaya 50 tahun."

98128_pexels-photo-1249158.jpeg

Asal-usul Fundesem kembali ke 1965, apabila Sekolah diwujudkan untuk memenuhi permintaan untuk generasi baru profesional. Semenjak itu dan hingga kini, kami telah mempertahankan nilai usaha dan permintaan untuk kecemerlangan sebagai perkara penting untuk pencapaian keputusan yang ketara.

Setelah menyediakan lebih daripada 63,000 profesional untuk jawatan pengurusan, bersama-sama dengan keupayaan berterusan kami untuk inovasi dan peningkatan, telah menempatkan kami dalam 10 teratas dalam senarai nasional Sekolah Perniagaan.

Perkhidmatan panggilan yang tidak dapat dinafikan kepada masyarakat

Sekolah Perniagaan kami - FBS - merupakan sebahagian daripada asas nirlaba yang melibatkan lebih daripada 260 perniagaan dalam bekerja ke arah dan memberi ganjaran yang bagus dalam menjana pekerjaan.

Kami bekerjasama dengan latihan pekerjaan dan acara rangkaian untuk meningkatkan prospek pekerjaan lebih daripada 1,200 peserta pada acara ini setiap tahun.

Kami juga menganjurkan dan menaja pelbagai aktiviti sukan seperti Perlumbaan Wanita dan Dana Basket Sekolah Fundesem, yang mempunyai latihan dan penyertaan percuma untuk pasukan di kawasan yang dilucutkan secara sosial di bandar kami.

Sangat komited untuk sukan dan kanak-kanak

Program diajar dalam:
  • English
  • Spanish (Spain)

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Fundesem Business School

Master of Business Tax Advice (MAFE) menyediakan pengetahuan teknikal dan kemahiran yang penting untuk amalan profesion peguam perniagaan atau penasihat cukai. ... [+]

Kelayakan berdasarkan keperluan, ketekalan dan amalan

Master of Business Tax Advice (MAFE) menyediakan pengetahuan teknikal dan kemahiran yang penting untuk amalan profesion peguam perniagaan atau penasihat cukai.

Selepas tamat pengajian, pelajar akan dilatih sepenuhnya untuk membangunkan kerja profesional mereka dalam menasihati syarikat besar dan sederhana, dalam firma khusus dalam bidang perniagaan dan cukai atau dalam syarikat perundingan atau pengauditan.

MAFE adalah tuan moden dan terkini dalam segala hal yang berkaitan dengan cabaran fiskal baru yang ditangani, misalnya, dalam dunia digital.

metodologi

Metodologi pengajaran Undang-undang Sekolah menanggapi keperluan untuk menyediakan latihan praktikal dan digunakan untuk pelajar yang mahukan ijazah sarjana dalam undang-undang yang ketat, menuntut dan menyesuaikan diri dengan realiti syarikat atau Mahkamah.... [-]

Sepanyol Alicante
Fundesem Business School

Sarjana Amalan Undang-Undang untuk Peguam (MJA) menyediakan dan melatih untuk menjadi pakar profesional dalam profesion undang-undang. Dengan bantuan ahli profesional dan ... [+]

Ijazah induk yang direka untuk profesional undang-undang yang mahu menjadi peguam terbaik. Bukan sahaja pengetahuan dalam undang-undang sudah cukup.

Sarjana Amalan Undang-Undang untuk Peguam (MJA) menyediakan dan melatih untuk menjadi pakar profesional dalam profesion undang-undang. Dengan bantuan ahli profesional dan melalui metodologi kes itu, pengetahuan, kemahiran dan kemampuan yang diperlukan untuk amalan profesion undang-undang diperolehi.

Ijazah sarjana ini terdiri daripada profesor yang mempunyai pengalaman luas dalam amalan profesion dan merupakan sebahagian daripada firma dan firma undang-undang terbaik.

Latihan ini terutama bertujuan untuk ahli-ahli baru atau mereka yang akan bertanding dalam seketika. Di samping itu, pengetahuan dan teknik untuk profesion profesion, membolehkan untuk membangunkan kemahiran profesional yang diperlukan dan sangat dituntut oleh firma besar dalam bidang perundangan.... [-]

Sepanyol Alicante
Fundesem Business School

Master dalam Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital (MMDI) adalah salah satu tuan pertama dari keistimewaan ini yang telah di Sepanyol. Lebih daripada 600 pelajar tela ... [+]

Salah seorang tuan yang paling berprestij di Sepanyol

Master dalam Pemasaran dan Strategi Komunikasi Digital (MMDI) adalah salah satu Sarjana pertama dalam kepakaran ini yang telah di Sepanyol. Melalui bilik darjah kami telah melepasi lebih daripada 600 pelajar yang kini menduduki jawatan tanggungjawab dalam syarikat.

Apa yang menjadikan Fundesem MMDI berbeza dari program lain yang serupa ialah:

Pengemaskinian silibus dan fakulti pengajar yang berterusan. Master ini, lebih daripada yang lain, memerlukan hubungan terus dengan realiti syarikat.Keusahawanan yang sangat tinggi. Hampir 100% pelajar MMDI mendapati kerja selepas tamat pengajian. Terdapat promosi di mana 100% kebolehpasaran telah dicapai setelah mengambil program utama ini di pasaran.Tahap subjek yang tinggi. Perbezaan antara tuan dan kursus adalah tepat kemungkinan dapat menganalisis secara mendalam setiap alat dan subjek.Latihan berterusan Dalam Fundesem kita sedar bahawa bidang pengetahuan ini sentiasa berkembang, jadi kami menyediakan kepada alumni MMDI latihan berterusan (yang kami panggil sebagai tuan pasca) untuk mengemaskini dan mengitar semula aliran baru yang timbul dalam disiplin ini. Kelas-kelas ini adalah percuma dan eksklusif untuk pelajar MMDI.Banyak aktiviti di luar kelas. Ini membolehkan pemahaman yang lebih mendalam tentang mata pelajaran.Dan visi syarikat secara menyeluruh. Apa yang menjadikan pelajar MMDI Fundesem bukan sahaja pakar dalam persekitaran digital, tetapi mereka dapat melihat syarikat itu secara keseluruhan.... [-]
Sepanyol Alicante
Oktober 2019
Sepanyol
Sepenuh masa
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

Experiencia FBS Episodio 1_Primer día de clase, buen viaje a todos

Open Day en Fundesem - InformaciónTV | FBS