Baca keterangan rasmi

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

The Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER) didedikasikan untuk menjauhkan dan pendidikan kehadiran.

The Fundacion Universitaria Iberoamericana (Ibero-American University Foundation - FUNIBER) menggunakan sebagai rangka kerja kedua-dua dunia universiti dan latihan.


tujuan FUNIBER adalah untuk menyiarkan dan berkongsi pengetahuan Sepanyol dengan orang Ibero-Amerika. Sejak ditubuhkan pada tahun 1997 di Barcelona, ​​Sepanyol, FUNIBER telah berkembang secara berterusan untuk menjadi rangkaian akademik dan profesional seluruh dua puluh lima negara.

FUNIBER adalah sebuah institusi universiti saintifik dan penyiasatan yang mengikat universiti dan institusi profesional untuk menawarkan Pendidikan Global yang menghormati identiti tempatan. tiga paksi asas Koperasi FUNIBER adalah:

- Menggalakkan pewujudan program antara universiti (program antara universiti). FUNIBER menggalakkan program-program yang membolehkan akses kepada ijazah akademik dua bertajuk. Kajian adalah untuk Masters, tetapi terdapat program lepasan ijazah bersepadu di kalangan mereka. Dalam satu tangan, Diploma, Pengkhususan dan Kursus Pengembangan, antara lain, yang dalam jangka masa yang lebih singkat. Dalam kajian yang lain, berasaskan bilik darjah untuk Ijazah Doktor Falsafah.


- Untuk menyokong pembangunan dan aktiviti-aktiviti Projek Kerjasama Antarabangsa. FUNIBER menggalakkan kerjasama dan pembangunan ekonomi, yang adalah mengapa ia berfungsi dalam bidang latihan dan mengambil bahagian dalam aktiviti-aktiviti kerjasama dan pembangunan dengan pelbagai institusi yang bekerja dalam projek pembangunan dan / atau kerjasama antarabangsa.


- Penyelesaian kepada pendidikan yang ditempah khas dan pengurusan pengetahuan untuk perniagaan dan institusi. Dalam satu tangan, FUNIBER membangun dan bekerja dengan perniagaan, syarikat dan kumpulan perniagaan di peranan perundingan berorientasikan ke arah penjanaan program pendidikan khas. Pada yang lain, FUNIBER menyediakan perundingan dalam proses pengurusan pengetahuan, menyumbang inovasi dan penyelesaian yang pergi dari model pengurusan strategik pengetahuan kepada sistem berdasarkan tics Ilmu Corporative Portals.

kehadiran yang semakin meningkat dan global FUNIBER adalah disebabkan oleh model pengajaran yang menggalakkan kolaborasi dan kerjasama di kalangan negara-negara yang tiada pembentukan orang. Model ini adalah hasil daripada lebih daripada lapan tahun pengalaman jarak siswazah FUNIBER pengajaran separuh menghadiri dan bukan menghadiri projek antarabangsa maya kerjasama dan pembentukan dengan perusahaan. Ini menjamin model yang membekalkan hasil yang berkesan berhubung dengan pelaburan pengajaran yang diandaikan berbanding pulangan dalam pembentukan pengetahuan dan pembelajaran peribadi dan organisasi. Semua ini kerana model mendidik FUNIBER ini menjamin pembentukan global berkualiti tinggi.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Program Sarjana dalam Aktiviti Fizikal: Latihan dan Pengurusan Sukan bertujuan semua profesional yang berusaha untuk memperdalam pengetahuan mereka mengenai amalan dan ar ... [+]

Aktiviti fizikal adalah faktor yang sangat penting untuk mengekalkan kualiti kehidupan dan kesihatan orang dalam pelbagai peringkat kehidupan. Lebih-lebih lagi jika dianggap bahawa ia boleh berkhidmat untuk kedua-dua pencegahan dan untuk rawatan penyakit yang berkaitan dengan gaya hidup yang tidak aktif.

Untuk amalan aktiviti fizikal menjadi alat yang sangat berguna, kita mesti mengambil kira defisit yang besar dalam latihan khusus untuk jurulatih sukan dan pengurusan sukan, untuk mencapai perubahan ketara dalam jurulatih, institusi dan pertubuhan yang menyediakan ini perkhidmatan dan dengan itu mencapai keadaan kesihatan dan kebajikan yang diingini oleh seorang profesional di lapangan.... [-]

Sepanyol Barcelona
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
6 - 24 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Master dalam Pencegahan Risiko Pekerjaan menjadi instrumen yang optimum untuk pembangunan latihan dalam keselamatan dan kesihatan tahap tinggi, berkat pengalaman dan peng ... [+]

Tidak dapat dipertikaikan bahawa semua kerja melibatkan risiko tersirat bagi pekerja. Realiti ini telah menghasilkan satu keperluan perniagaan baru, yang memerlukan pematuhan dengan satu set tanggungjawab khusus yang semakin ketat oleh majikan.

Kewajipan ini didasarkan pada satu set peraturan dan peraturan tertentu yang bermula dari organisasi di peringkat tertinggi, dan secara beransur-ansur dimasukkan ke dalam setiap negara, secara berperingkat menyesuaikan diri ke peringkat tempatan.

Jika kita menambah permintaan sosial yang semakin luas ini, yang menuntut pengawalan dan kewaspadaan keadaan kesihatan dan keselamatan, kita dapat memahami kepentingan organisasi, apa pun ukurannya, untuk mengurus keselamatan dan kesihatan pekerjaan yang membolehkan mereka mengawal risiko mereka dan mematuhi undang-undang semasa.... [-]

Sepanyol Barcelona
Pendaftaran Terbuka
English
Sambilan
1 - 2 tahun
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Fundación Universitaria Iberoamericana (FUNIBER)

Sarjana dalam Seni Bina dan Projek Urbanisme bertujuan untuk para profesional yang mempunyai minat dalam menyertai dengan mengintegrasikan pembangunan, pentadbiran dan pe ... [+]

Kawasan Projek pada masa ini telah mengambil peranan yang kuat dalam pembangunan profesional eksekutif profesi yang paling bervariasi, kerana semua mengambil bahagian, dengan protagonisme yang berlainan, dalam pembangunan dan pelaksanaan sesuatu projek. Bidang Senibina dan Urbanisme secara keseluruhannya, adalah tanpa keraguan bahawa perkembangan dan penerapan sejarah yang lebih besar dari konsepnya sendiri, untuk ini keperluan untuk membangunkan program yang memenuhi tuntutan profesional semasa, khusus dalam projek Urban-Architectural. Disebabkan ini, Master dalam Projek Pembangunan Senibina dan Urbanisme, disusun di bawah skim latihan inovatif untuk kawasan ini, kerana ia tidak hanya selari dengan tiga bidang klasik dunia projek, seperti: Reka bentuk, Pengurusan dan Pengurusan , tetapi juga dalam pengertian transversal dengan lima paksi tematik berkaitan kawasan: - Analisis dan teori Senibina dan Urbanisme. - Projek pembangunan metodologi. - Pelaksanaan dan pengurusan projek. - Teknologi yang digunakan untuk projek Senibina dan Urbanisme. - Persekitaran dalam projek Senibina dan Urbanisme. - Membenarkan cara ini latihan yang sangat khusus di kawasan itu dari semua pendekatan yang diperlukan untuk prestasi profesional swasta yang betul dalam bidang swasta dan / atau di kawasan kerajaan. Akhir sekali, adalah penting untuk menunjukkan bahawa penggantian lima paksi tematik yang dinyatakan di atas, dengan tiga bidang klasik Projek, dan kombinasi teori dan amalan aplikasi segera membentuk satu program latihan yang memberi tumpuan kepada memperkukuh kapasiti, kemahiran dan pengetahuan untuk - Reka bentuk projek; - Menguruskan unjuran anda dari permulaan kepada refleksi post-mortem; dan, - Mengarahkan semua sumber manusia dan kolektif, dan sumber teknikal ke arah matlamat projek dan kepentingan mereka yang... [-]

Sepanyol Barcelona
Sept. 2020
Sambilan
21 - 2 bulan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu

¿Por qué estudiar en FUNIBER?

Opiniones sobre esperiencia FUNIBER:

Opiniones de alumnos FUNIBER-Colombia:

FUNIBER
Alamat
FUNIBER Barcelona Paseo García Faria 29
08005 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Website
Telefon
+34 902 11 47 99