EU Business School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

EU Business School

Ditubuhkan pada tahun 1973, EU Business School (UE) adalah sebuah sekolah perniagaan yang bertauliah profesional, bertauliah tinggi dengan kampus di Barcelona, Geneva, Montreux, dan Munich. Kami menyediakan kelas-kelas kecil, dinamik dalam bahasa Inggeris, dengan yang terbaik dari kurikulum akademik Amerika Utara dan Eropah. Pendekatan pragmatik kami untuk pendidikan perniagaan menyediakan pelajar untuk kerjaya dalam dunia perniagaan yang berkembang pantas dan global sekarang ini.

138233_emailbanner_15july3.png

EU menawarkan program asas, sarjana, master, MBA dan doktoral, di kampus dan dalam talian dengan pentadbiran perniagaan, komunikasi, pengurusan pelancongan, hubungan antarabangsa, pengurusan sukan, pengurusan media digital, perniagaan antarabangsa, pemasaran, kewangan, perusahaan dan pengurusan sumber manusia, dalam kalangan yang lain.

  • MBA dalam talian UE berada di kedudukan tertinggi dalam kedudukan global dalam talian CEO Majalah
  • Disenaraikan sebagai 20 sekolah perniagaan teratas oleh majalah China Economic Review
  • Sekolah perniagaan keenam terbaik untuk pelajar perempuan mengikut majalah Capital
  • Peringkat di peringkat atas untuk program MBA global dan Eropah oleh Majalah CEO
  • Peringkat kelima dalam QS MBA Guide Return on Investment Report for uplift gaji di Eropah

Melalui rangkaian rakan kongsi akademik global kami, para pelajar dapat memperoleh ijazah yang diiktiraf negara di kampus EU dengan University of Roehampton di London, University of Derby di UK dan Universidad Católica de Murcia (UCAM) di Sepanyol. Perkongsian dengan Pace University di New York, University of California di Riverside, Fisher College di Boston dan Universiti Shinawatra di Bangkok menawarkan pelajar peluang untuk mendapatkan kelayakan kedua sambil belajar dalam persekitaran yang pelbagai dan memperkaya. Program Kumpulan EU diakreditasi oleh Majlis Akreditasi Sekolah dan Program Perniagaan (ACBSP) dan Perhimpunan Antarabangsa untuk Pendidikan Perniagaan Kolej (IACBE), yang diiktiraf oleh Majlis Akreditasi Pendidikan Tinggi (CHEA). Kami juga memegang Akreditasi Kualiti Antarabangsa (IQA) yang dianugerahkan oleh Persatuan Pembangunan Pengurusan Tengah dan Timur Eropah (CEEMAN). Kumpulan EU juga mendapat akreditasi oleh EduQua, label Swiss pertama yang ditujukan kepada pendidikan lanjut dewasa.

Kampus-kampus EU terletak di pantai Mediterranean, antara Alps Switzerland, dan di ibu negara ekonomi Jerman, menawarkan peluang kepada pelajar untuk hidup dalam empat persekitaran yang berbeza dan memperkaya. Pelajar boleh memindahkan antara kampus dan meneroka kepelbagaian Barcelona, Geneva, Montreux, dan Munich. Ini memberikan alasan yang baik untuk mempelajari bahasa dan bertemu dengan pelbagai orang sambil mengalami peluang berorientasikan perniagaan baru. Di samping itu, para pelajar boleh mengambil bahagian dalam pertukaran dengan institusi rakan kami di Amerika Syarikat, China, UK, Sepanyol, Thailand, Malaysia, Taiwan, Mexico, Brazil, Kazakhstan, Kanada, dan Rusia.

116213_Capture4.PNG

Lokasi

Barcelona

EU Business School

Telefon
+34 932 01 81 71

Geneva

EU Business School

Alamat
Rue Kléberg 6
1201 Geneva, Geneva, Switzerland
Telefon
+41 22 779 26 71

Montreux

EU Business School

Alamat
EU Business School
Villa Ormond - Rue du Lac 18
Clarens-Montreux

1815 Montreux, Vaud, Switzerland
Telefon
+41 21 964 84 64

Munich

EU Business School

Alamat
EU Business School
Theresienhöhe 28

80339 Munich, Bavaria, Jerman
Telefon
+49 89 55029595

Switzerland Online

Alamat
Switzerland Online, Switzerland

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami