Escuela Superior de Diseño de Aragón

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Sekolah Reka Bentuk dipindahkan pada tahun 2009 ke lokasi semasa di Avenida de María Zambrano nº 3, di tebing kiri Sungai Ebro.

Bangunan baru ini adalah karya arkitek Joaquin Sicilia dan merupakan sebahagian daripada kumpulan seni bina tiga jilid bebas yang menjadi tuan rumah Sekolah Seni, Sekolah Reka Bentuk dan Dewan Pelbagai Fungsi: auditorium, kafeteria, dewan pameran dan teras .

Ruang Sekolah Reka Bentuk Superior ditakrifkan di tingkat bawah ditambah tiga.

Yang pertama dari rumah ini adalah kawasan penerimaan tetamu, concierge, pejabat pengurusan, ketua kajian dan sekretariat, dua bengkel tertentu, studio fotografi dan makmal.

Bilik kelas teoretikal dan teoretikal diedarkan di sepanjang tiga tingkat serta pejabat jabatan, pejabat Erasmus, pejabat aktiviti kebudayaan, dewan pelajar, gudang dan bilik guru.

Bilik-bilik kelas dilengkapi dengan peralatan komputer, projektor, dan peralatan komputer yang canggih untuk pembangunan projek reka bentuk dan kerja penyelidikan.

Pusat ini juga mempunyai perpustakaan khusus yang kursus ini telah dimasukkan ke dalam rangkaian perpustakaan universiti dengan bahan reka bentuk khusus dan mengandungi lebih daripada 3000 jilid.

Sekolah ini mempunyai perkhidmatan rangkaian Wi-Fi dan kemudahan serat optik.

Lokasi

Zaragoza

Alamat
Avenida de María Zambrano nº 3.
50018 Zaragoza, Aragon, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami