University College of Hotel Management and Culinary Arts StPOL

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

Universiti Kolej Pengurusan Hotel dan Seni Kulinari StPOL

Sejak ditubuhkan, StPOL sentiasa mempunyai idea yang sangat jelas: persekitaran yang ideal untuk latihan hotel adalah Universiti Hotel-Sekolah, merintis trend ini di Eropah. Oleh itu pada tahun 1966 program latihan telah diwujudkan, dibentuk oleh sekolah hotel dengan sebuah restoran di mana pelajar hospitaliti universiti boleh melakukan amalan mereka dengan segera dengan pelanggan sebenar di bawah pengawasan dan penilaian langsung kakitangan pengajar profesional.

Salah satu daripada mottos kami dimajukan: "belajar dengan berbuat", mungkin yang paling sesuai dengan falsafah dan konsep hotel-sekolah di mana tiada apa yang diambil untuk diberikan sehingga ia telah diamalkan sebanyak yang diperlukan dalam persekitaran kerja yang sebenar dan disahkan oleh kriteria profesional.

EUHT StPOL juga merupakan sekolah pertama di Sepanyol untuk mewujudkan satu program dan metodologi latihan spesifik amalan teori dalam pengurusan perhotelan pada masa rancangan latihan di Sepanyol tidak dapat membezakan perhotelan di kawasan pelancongan.

Kemudian, seperti sekarang, ia berada di barisan hadapan, bukan sahaja dalam bentuk tetapi juga di pangkalan dan pelbagai generasi eksekutif dan pengurus hotel, chef dengan bintang Michelin, sommelier, ketua perkhidmatan ... dan sebagainya, yang mempunyai Hotel- Escuela de Sant Pol de Mar dalam kurikulum mereka, yang membolehkan EUHT StPOL terus berinovasi dan membuka jalan baru dalam bidang 'latihan.

Misi
Misi EUHT StPOL adalah untuk melatih ketua-ketua jabatan dan pengurus umum hotel dan restoran dari masa depan, tanpa mengira lokasi mereka. Visi EUHT StPOL adalah untuk terus menjadi sekolah perintis di Eropah dan penanda aras dalam sektor yang mempunyai model latihan kualiti yang penting di mana teori, amalan dan penyelidikan melengkapi antara satu sama lain melalui formula Hotel-Sekolah:


"Dia memberitahunya dan dia terlupa;
dia melihat dan percaya;
dia melakukannya dan difahami "

Confucius, 554-479 bc.

Tindakan strategik EUHT StPOL didasarkan pada nilai identifikasi, panduan tindakan, dan ciri-ciri bersyarat. Siri nilai identitinya termasuk kualiti perkhidmatan, perhatian peribadi melalui tunjuk ajar dan metodologi pengajaran yang memotivasi para pelajar untuk meningkatkan keupayaan diri mereka.

Pengetahuan dan pengalaman sektor yang mendalam telah menetapkan EUHT StPOL sebagai tanda aras bagi pelajar, profesional, dan syarikat selama lebih dari 45 tahun. Kesemua ini tidak mungkin berlaku jika sekolah itu tidak tetap setia kepada prinsip-prinsip pelaburan berterusan dalam penyelidikan, analisis, dan kajian kes dan kecenderungan baru yang bertujuan untuk program pengkhususan yang paling sesuai dengan keperluan pelajar dan pasarannya .Lokasi

Barcelona

Alamat
Carretera N-II s/n Km 664
Sant Pol de Mar

08395 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Biasiswa Keystone

Terokai pilihan yang ditawarkan oleh biasiswa kami