ESIC Business & Marketing School

Pengenalan

Baca keterangan rasmi

ESIC adalah sekolah perniagaan terkemuka di Sepanyol, dengan pengalaman lebih daripada lima puluh tahun pengalaman perniagaan dan pemasaran profesional latihan. Kami berusaha untuk memberi insentif, menggalakkan, dan mengekalkan hubungan langsung dengan persekitaran perniagaan untuk memberi anda latihan akademik praktikal yang menumpukan kepada keperluan pasaran buruh. Kami menawarkan latihan dengan nilai, untuk berjaya sebagai profesional yang berkelayakan dengan arahan dan pengetahuan yang sangat baik mengenai trend terkini.

ESIC adalah sekolah perniagaan pertama yang akan diasaskan di Sepanyol, daripada keperluan untuk perniagaan profesional untuk menyelesaikan pendidikan mereka di kawasan pemasaran. Hari ini, ESIC dianggap sebagai sebuah syarikat latihan dan sekolah pemasaran terkemuka, yang terkenal di peringkat kebangsaan dan antarabangsa sebagai salah satu sekolah latihan terbaik di kawasan ini. Dengan lebih daripada 50,000 alumni, ESIC merupakan pusat rujukan untuk syarikat dan profesional.


Ia mempunyai sepuluh kampus di seluruh Sepanyol dan dua lagi di Brazil, yang memberikan sekolah perniagaan ini sebagai pelaksanaan wilayah negara terbesar.

ESIC juga dikaitkan dengan Universiti Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge dan Rovira i Virgili di Madrid, Valencia, Zaragoza dan Tarragona masing-masing, dan Kampus Curitiba diiktiraf sebagai pusat rasmi oleh Kementerian Pendidikan di Brazil.


ESIC memfokuskan aktivitinya ke lima bidang/>

Pengajian Siswazah
ESIC menyampaikan Ijazah Lanjutan, Derajat Rasmi dan gabungan kedua dalam Pemasaran, Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran, Perniagaan Antarabangsa, Komunikasi, Pengiklanan dan Perhubungan Awam, Pentadbiran Perniagaan dan Perniagaan Digital. Semua kerjaya ini praktikal dan berorientasikan pekerjaan.

Pengajian Siswazah
Tawaran latihan ini berdasarkan kepada MBA, Sarjana Universiti, Sarjana Mentadbir (dalam bidang fungsional syarikat) dan Program Tinggi yang memberi tumpuan kepada profesional latihan untuk dapat memimpin cabaran perniagaan.

Pendidikan Eksekutif
Di dalam Kawasan Pendidikan Eksekutif, kami menawarkan pelbagai program terbuka dan latihan yang disesuaikan untuk syarikat.

Sekolah Bahasa ESIC
Sekolah Bahasa ESIC adalah pusat latihan dan pusat peperiksaan Cambridge yang bertauliah. Ia menawarkan kursus Bahasa Inggeris, Jerman, Perancis dan Cina dengan guru berpengalaman dan memberi anda peluang untuk mengesahkan pengetahuan ini. Tawaran latihannya termasuk kumpulan terbuka, sekolah, profesional dan syarikat di semua peringkatnya.
Selain itu, ia menawarkan kursus dalam bahasa Sepanyol sebagai bahasa asing: bahasa Sepanyol umum, persediaan ujian rasmi, peperiksaan masuk universiti, perniagaan Sepanyol, program pendek dan perjalanan belajar.

Editorial ESIC
Ini mewakili unjuran ESIC dalam dunia penerbitan, di mana ia menyumbang kepada penyelidikan dan artikel popular dalam bidang kemahiran ekonomi, perniagaan, pemasaran dan pengurusan. Kami berhasrat untuk menawarkan buku, manual, dan penerbitan untuk pelajar dan profesional, dari beberapa pengarang terkenal yang mengambil pandangan mendalam ke semua bidang yang berkaitan dengan syarikat dan perniagaan.

PERINGATAN


ESIC secara sistematik muncul dalam ranking antarabangsa yang paling terkenal dalam pendidikan perniagaan. Ini memberikan pengiktirafan luaran dan objektif kualiti latihan Sekolah sepanjang 50 tahun yang lalu./>
Kedudukan terkini dalam kedudukan:

Bloomberg Business Week ranking Sekolah Perniagaan Terbaik 2017.
MBA Antarabangsa ESIC (IMBA) muncul dalam kedudukan ke-27 di kalangan MBA Antarabangsa.

QS Return on Investment 2015./>
MBA ESIC menonjol di antara 46 program MBA di Eropah dalam ranking ini; mereka muncul dalam kedudukan teratas dalam dua daripada enam kategori, 'pekerjaan dalam tempoh 3 bulan tamat pengajian' dan 'tempoh bayaran balik terpendek'. Mereka juga muncul dalam senarai 15 besar dalam kebanyakan kategori, dan pertama di Sepanyol di semua kawasan kecuali dua di mana ia muncul kedua dan ketiga. Butiran kategori utama berikut:

  • Bekerja dalam tempoh 3 bulan dari tamat pengajian, kedudukan 1,
  • Tempoh bayaran balik paling singkat, kedudukan 1,
  • Pulangan 10 tahun ke atas Pelaburan, kedudukan 8,
  • Pulangan Pelaburan 20 tahun, kedudukan 8,
  • Meningkatkan keusahawanan, kedudukan 11,
  • Gaji naik, kedudukan 15.

Sekolah Perniagaan QS Global 250 2017./>
ESIC menduduki ranking dalam 250 Sekolah Perniagaan teratas di dunia dan yang lebih penting lagi ialah salah satu daripada tujuh sekolah perniagaan "Keahlian Tertinggi" di Eropah.


QS Global 100 EMBA Ranking 2017.
EMBA ESIC muncul dalam ranking 100 EMBA teratas di dunia, menduduki kedudukan ke-29 di Eropah.


U-Multirank 2017/18.
ESIC berada di kedudukan ke-29 di antara 492 institusi pengajian tinggi untuk Pengajian Perniagaan Siswazah di dunia.


Penyair
Perniagaan ESIC


Kedudukan B-Sekolah Global Belia Diperbadankan 2017.
ESIC disenaraikan dalam 100 MBA di dunia, dan yang lebih penting dalam 50 teratas untuk Pemasaran (Master of Marketing Management, MIM), Kewangan (Master of Finance, MDF), dan untuk MBA Eksekutif (EMBA).


Amerika Economia MBA Global 2017.
MBA ESIC muncul ke-18 dalam ranking 49 program terbaik untuk pelajar Amerika Latin.


Kedudukan Pengembangan CNN dari program MBA antarabangsa teratas 2017.
MBA dari ESIC dimasukkan ke dalam elit 77 program antarabangsa, menduduki tempat ke-52 dalam ranking ini.


Bakat Merco
ESIC diiktiraf sebagai Sekolah Perniagaan ke-2 di Sepanyol dengan kapasiti terbesar untuk menarik dan mengekalkan bakat, dan sebagai 51 di kalangan 100 syarikat yang paling berbakat pertama di negara kita.
Kedudukan ESIC ke-7 sebagai salah satu syarikat paling berbakat di Sepanyol dengan kurang daripada 1,000 pekerja.


El Mundo 2017 peringkat program siswazah.
Sarjana Pemasaran ESIC, Sarjana Pengiklanan dan Perhubungan Awam, Sarjana Sumber Manusia dan Pembangunan Organisasi, dan Sarjana dalam Perdagangan Antarabangsa

Lokasi

Madrid

Alamat
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Komuniti Madrid, Sepanyol

Barcelona

Alamat
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Sepanyol

Valencia

Alamat
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Komuniti Valencia, Sepanyol

Seville

Alamat
Edificio de la Prensa
Avda. de Carlos III, s/n
Isla de la Cartuja

41092 Seville, Andalusia, Sepanyol

Zaragoza

Alamat
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Sepanyol

Marbella

Alamat
C/ Severo Ochoa, 49
Parque Tecnológico de Andalucía
Campanillas

29590 Marbella, Andalusia, Sepanyol

A Coruña

Alamat
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Sepanyol

Pamplona

Alamat
Avda. de Anaitasuna, 31
Mutilva (Navarra)

31192 Pamplona, Navarre, Sepanyol

Bilbao

Alamat
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Negara Basque, Sepanyol

Granada

Alamat
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Sepanyol

Vigo

Alamat
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Sepanyol

Sepanyol dalam talian

Alamat
Sepanyol dalam talian, Sepanyol