Baca keterangan rasmi

ESIC adalah sekolah perniagaan terkemuka di Sepanyol, dengan pengalaman lebih daripada lima puluh tahun pengalaman perniagaan dan pemasaran profesional latihan. Kami berusaha untuk memberi insentif, menggalakkan, dan mengekalkan hubungan langsung dengan persekitaran perniagaan untuk memberi anda latihan akademik praktikal yang menumpukan kepada keperluan pasaran buruh. Kami menawarkan latihan dengan nilai, untuk berjaya sebagai profesional yang berkelayakan dengan arahan dan pengetahuan yang sangat baik mengenai trend terkini.

ESIC adalah sekolah perniagaan pertama yang akan diasaskan di Sepanyol, daripada keperluan untuk perniagaan profesional untuk menyelesaikan pendidikan mereka di kawasan pemasaran. Hari ini, ESIC dianggap sebagai sebuah syarikat latihan dan sekolah pemasaran terkemuka, yang terkenal di peringkat kebangsaan dan antarabangsa sebagai salah satu sekolah latihan terbaik di kawasan ini. Dengan lebih daripada 50,000 alumni, ESIC merupakan pusat rujukan untuk syarikat dan profesional.


Ia mempunyai sepuluh kampus di seluruh Sepanyol dan dua lagi di Brazil, yang memberikan sekolah perniagaan ini sebagai pelaksanaan wilayah negara terbesar.

ESIC juga dikaitkan dengan Universiti Rey Juan Carlos, Miguel Hernández, San Jorge dan Rovira i Virgili di Madrid, Valencia, Zaragoza dan Tarragona masing-masing, dan Kampus Curitiba diiktiraf sebagai pusat rasmi oleh Kementerian Pendidikan di Brazil.


ESIC memfokuskan aktivitinya ke lima bidang/>

Pengajian Siswazah
ESIC menyampaikan Ijazah Lanjutan, Derajat Rasmi dan gabungan kedua dalam Pemasaran, Pengurusan Perniagaan dan Pentadbiran, Perniagaan Antarabangsa, Komunikasi, Pengiklanan dan Perhubungan Awam, Pentadbiran Perniagaan dan Perniagaan Digital. Semua kerjaya ini praktikal dan berorientasikan pekerjaan.

Pengajian Siswazah
Tawaran latihan ini berdasarkan kepada MBA, Sarjana Universiti, Sarjana Mentadbir (dalam bidang fungsional syarikat) dan Program Tinggi yang memberi tumpuan kepada profesional latihan untuk dapat memimpin cabaran perniagaan.

Pendidikan Eksekutif
Di dalam Kawasan Pendidikan Eksekutif, kami menawarkan pelbagai program terbuka dan latihan yang disesuaikan untuk syarikat.

Sekolah Bahasa ESIC
Sekolah Bahasa ESIC adalah pusat latihan dan pusat peperiksaan Cambridge yang bertauliah. Ia menawarkan kursus Bahasa Inggeris, Jerman, Perancis dan Cina dengan guru berpengalaman dan memberi anda peluang untuk mengesahkan pengetahuan ini. Tawaran latihannya termasuk kumpulan terbuka, sekolah, profesional dan syarikat di semua peringkatnya.
Selain itu, ia menawarkan kursus dalam bahasa Sepanyol sebagai bahasa asing: bahasa Sepanyol umum, persediaan ujian rasmi, peperiksaan masuk universiti, perniagaan Sepanyol, program pendek dan perjalanan belajar.

Editorial ESIC
Ini mewakili unjuran ESIC dalam dunia penerbitan, di mana ia menyumbang kepada penyelidikan dan artikel popular dalam bidang kemahiran ekonomi, perniagaan, pemasaran dan pengurusan. Kami berhasrat untuk menawarkan buku, manual, dan penerbitan untuk pelajar dan profesional, dari beberapa pengarang terkenal yang mengambil pandangan mendalam ke semua bidang yang berkaitan dengan syarikat dan perniagaan.

PERINGATAN


ESIC secara sistematik muncul dalam ranking antarabangsa yang paling terkenal dalam pendidikan perniagaan. Ini memberikan pengiktirafan luaran dan objektif kualiti latihan Sekolah sepanjang 50 tahun yang lalu./>
Kedudukan terkini dalam kedudukan:

Bloomberg Business Week ranking Sekolah Perniagaan Terbaik 2017.
MBA Antarabangsa ESIC (IMBA) muncul dalam kedudukan ke-27 di kalangan MBA Antarabangsa.

QS Return on Investment 2015./>
MBA ESIC menonjol di antara 46 program MBA di Eropah dalam ranking ini; mereka muncul dalam kedudukan teratas dalam dua daripada enam kategori, 'pekerjaan dalam tempoh 3 bulan tamat pengajian' dan 'tempoh bayaran balik terpendek'. Mereka juga muncul dalam senarai 15 besar dalam kebanyakan kategori, dan pertama di Sepanyol di semua kawasan kecuali dua di mana ia muncul kedua dan ketiga. Butiran kategori utama berikut:

  • Bekerja dalam tempoh 3 bulan dari tamat pengajian, kedudukan 1,
  • Tempoh bayaran balik paling singkat, kedudukan 1,
  • Pulangan 10 tahun ke atas Pelaburan, kedudukan 8,
  • Pulangan Pelaburan 20 tahun, kedudukan 8,
  • Meningkatkan keusahawanan, kedudukan 11,
  • Gaji naik, kedudukan 15.

Sekolah Perniagaan QS Global 250 2017./>
ESIC menduduki ranking dalam 250 Sekolah Perniagaan teratas di dunia dan yang lebih penting lagi ialah salah satu daripada tujuh sekolah perniagaan "Keahlian Tertinggi" di Eropah.


QS Global 100 EMBA Ranking 2017.
EMBA ESIC muncul dalam ranking 100 EMBA teratas di dunia, menduduki kedudukan ke-29 di Eropah.


U-Multirank 2017/18.
ESIC berada di kedudukan ke-29 di antara 492 institusi pengajian tinggi untuk Pengajian Perniagaan Siswazah di dunia.


Penyair
Perniagaan ESIC


Kedudukan B-Sekolah Global Belia Diperbadankan 2017.
ESIC disenaraikan dalam 100 MBA di dunia, dan yang lebih penting dalam 50 teratas untuk Pemasaran (Master of Marketing Management, MIM), Kewangan (Master of Finance, MDF), dan untuk MBA Eksekutif (EMBA).


Amerika Economia MBA Global 2017.
MBA ESIC muncul ke-18 dalam ranking 49 program terbaik untuk pelajar Amerika Latin.


Kedudukan Pengembangan CNN dari program MBA antarabangsa teratas 2017.
MBA dari ESIC dimasukkan ke dalam elit 77 program antarabangsa, menduduki tempat ke-52 dalam ranking ini.


Bakat Merco
ESIC diiktiraf sebagai Sekolah Perniagaan ke-2 di Sepanyol dengan kapasiti terbesar untuk menarik dan mengekalkan bakat, dan sebagai 51 di kalangan 100 syarikat yang paling berbakat pertama di negara kita.
Kedudukan ESIC ke-7 sebagai salah satu syarikat paling berbakat di Sepanyol dengan kurang daripada 1,000 pekerja.


El Mundo 2017 peringkat program siswazah.
Sarjana Pemasaran ESIC, Sarjana Pengiklanan dan Perhubungan Awam, Sarjana Sumber Manusia dan Pembangunan Organisasi, dan Sarjana dalam Perdagangan Antarabangsa
Program diajar dalam:
  • English
  • Sepanyol

Sekolah ini juga menawarkan:

Kursus Eksekutif

ESIC Business & Marketing School

Sarjana dalam Komunikasi dan Teknologi Baru muncul untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk profesional yang berkelayakan dalam bidang-bidang di bawah-diter ... [+]

Sarjana dalam Komunikasi dan Teknologi Baru muncul untuk memenuhi permintaan yang semakin meningkat untuk profesional yang berkelayakan di bawah ini - tempat diterokai dan menawarkan peluang kerjaya yang baru dan menarik.

objektif

kajian berorientasikan dicadangkan tajuk bertindak balas kepada keperluan dirasai oleh masyarakat dan perniagaan, dan menjadikan permintaan yang semakin meningkat untuk profesional dalam bidang Komunikasi dan New Technologies.

Syarikat dan institusi menyampaikan banyak mesej, sama ada secara sukarela atau tidak. Dan ia adalah tepat dalam penyampaian kepada orang -unida manusia-faktor di mana perbezaan sebenar antara kejayaan atau kegagalan dalam hubungan perniagaan dengan pelakon lain yang terlibat dalam aktiviti mereka.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

Marketing Sarjana Fesyen Antarabangsa dan Mewah (MM ... [+]

Marketing Sarjana Fesyen Antarabangsa dan Mewah (MM

ciriYang bertujuan untuk semua mereka yang ingin menjalankan kerjaya dalam industri fesyen dan mewah antarabangsa.Masters diajar pada hujung minggu petang Jumaat dan pagi Sabtu dari bulan Oktober hingga bulan Julai.Termasuk Masterclass diajar oleh pakar-pakar industri fesyen dan kemewahan.perbezaan faktor-faktorTITLE RASMI: Tajuk Sendiri Rey Juan Carlos University.Pekerjaan: Kemungkinan latihan dalam syarikat-syarikat.METODOLOGI: master termasuk mata pelajaran baru seperti inovasi, pemasaran pengalaman, pemasaran digital, tingkah laku pengguna, penjenamaan, koleksi membentangkan di pertunjukan fesyen, fesyen dan undang-undang, dan lain-lain, yang diajar oleh guru dan pensyarah dari sekolah perniagaan, universiti dan pakar-pakar industri, dengan bantuan kaedah kes itu. Di samping itu, keupayaan untuk memberi motivasi kepada inovasi, kreativiti, penyesuaian kepada perubahan dan pemikiran kritikal.faedahyang pakar dalam program Marketing digunakan untuk fesyen dan industri mewah dengan visi antarabangsa, yang bertujuan untuk melatih eksekutif masa depan dalam kemahiran dan alat-alat untuk menguruskan pemasaran strategik dan operasi antarabangsa.Beri perhatian khusus kepada reka bentuk pengalaman membeli-belah dan pemikiran kritikal.Menggabungkan alat pengajaran yang inovatif, khas dari sebuah sekolah perniagaan adalah Perniagaan ESIC yangCara menggabungkan simulasi kes teknikal dan strategik.Cloister dipilih daripada profesor dan pakar-pakar dari industri fesyen.Ia meliputi perkara yang baru seperti inovasi, trend pasaran penyelidikan, tingkah laku pengguna, bahan-bahan baru, pemasaran pengalaman, pementasan koleksi dan pertunjukan fesyen antarabangsa, mewah e-dagang, dan fesyen dan undang-undang, antara lain.Ia menyediakan akses kepada rangkaian profesional syarikat fesyen.Memudahkan kerjasama dan nasihat utama syarikat fesyen Sepanyol, mengutamakan latihan profesional pemasaran dalam sektor ini.Amalan dalam syarikat-syarikat. *Lawatan ke kedai-kedai dan kedai-kedai sebutan dalam industri fesyen dan kemewahan.... [-]
Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
9 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

The Master dalam Logistik dan Rantaian Pembekalan (LOC) menunjukkan betapa pentingnya rantaian pengurusan yang cemerlang, dari bekalan kepada pengguna untuk membeli atau ... [+]

Peranan Pengarah Logistik dan Rantaian Pembekalan merupakan salah satu paksi yang strategik utama kebanyakan syarikat.

The Master dalam Logistik dan Rantaian Pembekalan (LOC) menunjukkan betapa pentingnya rantaian pengurusan yang cemerlang, dari bekalan kepada pengguna untuk membeli atau memakan produk ini. Ia juga meliputi pengurusan produk sebaik sahaja ia disimpan di pertubuhan untuk pemasaran: rundingan strategik dan pemilihan pengedar, pemasaran perdagangan, pengurusan kategori, pembarangan visual.

The Locs master mengambil kira alat-alat yang baru dan pasaran dalam talian untuk membuat produk-produk pengguna yang sedia ada dengan nilai ditambah yang tinggi.

Program ini juga termasuk latihan dan pensijilan modul Perolehan SAP ERP, sebagai sebahagian daripada proses logistik dan rantaian bekalan.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

Sarjana dalam Pemasaran dan Pengurusan Jualan (GESCO) adalah rujukan tuan untuk mengambil alih peranan kepimpinan dalam bidang pemasaran, organisasi perniagaan dan pernia ... [+]

Master rujukan di Sepanyol dalam bidang pemasaran dan perniagaan.

Sarjana dalam Pemasaran dan Pengurusan Jualan (GESCO) adalah rujukan tuan untuk mengambil alih peranan kepimpinan dalam bidang pemasaran, organisasi perniagaan dan perniagaan.

Dengan kajian semula tahunan pembezaan kandungannya program ini ke atas orang lain adalah ijazah daripada menaik taraf kepada keperluan pasaran terkini dan tumpuan digital di dunia perniagaan masa depan akan terungkap.

ciriprogram utama dengan pengiktirafan perniagaan yang hebat, yang ketara meningkatkan peluang pekerjaan kepada mereka yang mendaftar. Anda akan dianggap sebagai salah satu profesional terlatih Pemasaran dengan peluang-peluang yang besar untuk pembangunan profesional di pasaran.Ia mempunyai kandungan semasa Pemasaran dan Pembangunan Pengurusan dan kemahiran pengurusan.... [-]
Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
9 - 12 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

Teknologi digital telah mengubah segala-galanya dan ia adalah masa untuk mendapatkan semula kawalan hubungan jenama anda dengan pelanggan anda dalam persekitaran yang dig ... [+]

Menjadi profesional persekitaran strategi pembelajaran, teknik dan amalan pemasaran digital dan pengiklanan dalam talian pemasaran digital global hari ini

Teknologi digital telah mengubah segala-galanya dan ia adalah masa untuk mendapatkan semula kawalan hubungan jenama anda dengan pelanggan anda dalam persekitaran yang digital. Perolehi Master dalam peluang Pemasaran Digital ICEMD revolusi tidak dapat dihalang, keupayaan mensasarkan, komunikasi dua hala, keputusan pengukuran, akses kepada pasaran global.

Enam modul lengkap yang akan membantu anda menguasai disiplin paling maju dan berkesan dalam Pemasaran, Komunikasi, Iklan dan Penjualan Online, tangan pakar-pakar digital aktif. Semua orang Pemasaran Digital di sarjana tunggal, selepas itu anda akan mempunyai semua pengetahuan yang diperlukan untuk meningkatkan secara digital perniagaan anda dan memberi sentuhan baru kepada kerjaya anda.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
5 - 12 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

The Master dalam Sports Marketing meliputi keperluan untuk profesionalisme dalam sukan dunia pemasaran. Ia adalah satu sektor peluang besar untuk pembangunan negara dan a ... [+]

Master rujukan di Sepanyol dalam bidang pemasaran dan sukan.

The Master dalam Sports Marketing meliputi keperluan untuk profesionalisme dalam sukan dunia pemasaran. Ia adalah satu sektor peluang besar untuk pembangunan negara dan antarabangsa, dan menganggap bahawa profesional masa depan yang mahu bekerja dalam sektor ini perlu memperoleh pengetahuan khusus, yang membolehkan mereka untuk melaksanakan pengurusan yang betul, eksploitasi dan menggunakan peluang dan cabaran yang timbul .

ciriSukan industri Business adalah sektor yang memerlukan profesional semakin khusus yang mampu menyediakan nilai dan penyelesaian pemasaran sukan.Kesan sukan dalam ekonomi Sepanyol kini mencakupi 2.5% daripada KDNK, dan dijangka akan terus berkembang pada kadar yang lebih tinggi daripada dalam sektor lain. Ini adalah salah satu sektor yang paling pesat berkembang dari segi ekonomi dan sosial.perbezaan faktor-faktor400 jam22 kes eksperimen10 masterclass28 jam tunjuk ajar... [-]
Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
Sambilan
9 - 12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

The Master dalam Pengurusan Kewangan (MDF) daripada ESIC menawarkan peluang untuk menjadi seorang pakar dalam kewangan korporat. Melalui latihan yang komprehensif, ketat ... [+]

Dalam syarikat-syarikat ekonomi kita memerlukan pakar-pakar dengan gambaran yang lengkap kewangan dalam syarikat Sepanyol semasa yang memahami kriteria teknikal dan kewangan dan mampu untuk menghadapi dengan jayanya dengan keperluan baru.

The Master dalam Pengurusan Kewangan (MDF) daripada ESIC menawarkan peluang untuk menjadi seorang pakar dalam kewangan korporat. Melalui latihan yang komprehensif, ketat dan praktikal yang memastikan latihan kewangan dan meningkatkan pembangunan kemahiran pengurusan.

MDF mempunyai fakulti terdiri daripada profesional dari profil pengurusan syarikat berkongsi pengetahuan dan pengalaman mereka dengan pelajar melalui praktikal, media pendidikan dan latihan interaktif.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

MMS adalah satu program yang inovatif dan terkini, satu-satunya di pasaran yang menggabungkan latihan dalam teknik Marketing Research Business Intelligence dengan metodol ... [+]

MMS adalah satu program yang inovatif dan terkini, satu-satunya di pasaran yang menggabungkan latihan dalam teknik Marketing Research Business Intelligence dengan metodologi nyata praktikal yang bertujuan untuk mewujudkan kecerdasan untuk membuat keputusan perniagaan.

ciri/>Program terdiri daripada dua program utama: Program Lanjutan Analytics Pemasaran dan Program Lanjutan Penyelidikan PemasaranGuru dari sektor perniagaan, yang mempunyai pengalaman mengajar yang luas.Layak mendapat penggunaan teknik penyelidikan dan menyediakan untuk analisis maklumat melalui alat seperti Excel, SPSS dan SAS Enterprise Miner.Kaedah yang digunakan untuk menyelesaikan masalah sebenar.perbezaan faktor-faktorIa termasuk seminggu kediaman di London untuk melawat dan belajar syarikat multinasional penting dan agensi-agensi yang pakar dalam Penyelidikan Pemasaran dan Business Intelligence.Kemungkinan latihan di ALD Automotif, Altadis Imperial Tobacco, Burger King, Campofrío, DKV Seguros, GFK, Kantar Media, perkongsian minda, Nielsen, Telefonica, Vodafone.profil calon... [-]
Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

Master dalam Pemasaran Digital adalah program inovatif, akademik yang didorong oleh amalan, berasaskan amalan dan pemasaran, yang mencerminkan cabaran semasa pasaran. Obj ... [+]

Master dalam Pemasaran Digital adalah program inovatif, akademik yang didorong oleh amalan, berasaskan amalan dan pemasaran, yang mencerminkan cabaran semasa pasaran.

Objektif utama MDM adalah untuk membantu dan menyokong para pelajar untuk membuat peralihan ke dalam pengurusan strategik, dalam bidang pemasaran digital khususnya. Dengan melengkapkan MDM, peserta akan memperoleh kemahiran dan pengetahuan utama untuk menilai, mengurus, dan melaksanakan strategi pemasaran digital sambil memperkukuhkan keupayaan mereka untuk menghadapi dan menyelesaikan cabaran kompleks dalam persekitaran pemasaran yang semakin global / digital.

Dalam konteks ini, program ini telah tertanam dalam kurikulumnya dengan pendekatan antarabangsa yang jelas diperkayakan dengan trend terkini dan perkembangan dalam pemasaran digital; dua tiang yang mewakili asas untuk pemimpin pemasaran esok.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
English
Sambilan
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

Master dalam Pengurusan Pemasaran (MiM) adalah program inovatif, akademik, berasaskan amalan, dan pemasaran yang fokus, yang mencerminkan cabaran semasa pasaran. Dengan m ... [+]

Master dalam Pengurusan Pemasaran (MiM) adalah program inovatif, akademik, berasaskan amalan , dan pemasaran yang fokus , yang mencerminkan cabaran semasa pasaran./>

Dengan melengkapkan MiM, peserta akan memperoleh kemahiran dan pengetahuan utama untuk menilai, mengurus dan melaksanakan strategi pemasaran sambil memperkukuhkan keupayaan mereka untuk menghadapi dan menyelesaikan cabaran kompleks dalam persekitaran pemasaran yang semakin global. Dalam konteks ini, program ini telah tertanam dalam kurikulumnya dengan pendekatan antarabangsa yang jelas diperkayakan dengan trend terkini dan perkembangan dalam pemasaran digital ; dua tiang yang mewakili asas untuk pemimpin pemasaran esok. Semua pengajaran disampaikan dalam bahasa Inggeris.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
12 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

MITB direka untuk memberi anda pemahaman yang mendalam tentang pemacu globalisasi, proses pengantarabangsaan, bagaimana persekitaran ekonomi global mempengaruhi tanggapan ... [+]

MITB direka untuk memberi anda pemahaman yang mendalam tentang pemacu globalisasi, proses pengantarabangsaan, bagaimana persekitaran ekonomi global mempengaruhi tanggapan kompetitif firma, dan bagaimana dunia saling berkaitan. Ini berikutan graduan bersedia untuk menghadapi cabaran untuk memperluaskan perniagaan ke pasaran global baru bersama dengan pasukan pengurusan di seluruh budaya dan benua.

Dengan melengkapkan MITB, anda akan berada dalam kedudukan untuk mengenal pasti motif dan cara servis pasaran asing, menangani isu-isu kontroversi dalam perdagangan antarabangsa

MITB akan melengkapkan anda dengan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menguasai kerumitan yang diperlukan untuk membuat keputusan dalam persekitaran perniagaan global . Ia juga akan menambah kefahaman anda mengenai cara firma global beroperasi, menyediakan anda untuk menjalankan perniagaan dalam konteks global, dan merangkul isu-isu baru dalam perdagangan dan perniagaan antarabangsa.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

MPC memudahkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menangani cabaran masyarakat maklumat baru ini di mana kuasa adalah, sebahagian besarnya di tangan ... [+]

Perniagaan menyampaikan banyak mesej secara sukarela dan secara sukarela. Dan ia adalah komunikasi -unida untuk yang manusia - faktor letaknya perbezaan antara kejayaan dan kegagalan dalam hubungan perniagaan dengan pelakon lain yang terlibat dalam aktiviti mereka.

MPC memudahkan pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk berjaya menangani cabaran daripada masyarakat maklumat baru ini di mana kuasa adalah, sebahagian besarnya di dalam tangan peralatan pengguna.

Sarjana dalam Komunikasi dan Iklan, dibentuk oleh dua kursus atas siswazah yang boleh dikaji secara bebas, di mana darjah telah diperolehi: Program Pengurusan Superior Komunikasi (CSDP) dan Program Lanjutan Pengiklanan dan Digital Persekitaran ( PSDP).... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

Ijazah Sarjana pada masa ini adalah salah satu yang paling lengkap dalam latihan pakar dalam program Sumber Manusia. Satu program yang ketat dengan pengalaman lama yang m ... [+]

Ijazah Sarjana pada masa ini adalah salah satu yang paling lengkap dalam latihan pakar dalam program Sumber Manusia. Satu program yang ketat dengan pengalaman lama yang menekankan orang sebagai aset perniagaan strategik dan pengurus sumber manusia masa depan sebagai pemimpin tidak dipertikaikan dalam proses ini.

The Master adalah satu program rasmi yang ditawarkan bersama-sama dengan Universiti Rey Juan Carlos, berdasarkan kaedah yang menggabungkan unsur-unsur pendidikan canggih bersama-sama latihan berprestasi tinggi dalam Pengurusan Personel dan Pembangunan Organisasi.

asas-asas pendidikan Kurikulum

Kurikulum Ijazah Sarjana Pengurusan Kakitangan dan Pembangunan Organisasi direka dengan mengambil kira prinsip-prinsip umum yang dinyatakan dalam seni. 3.5 daripada Royal Dekri dan definisi objektif latihan am dan kemahiran khusus profesional, akademik dan di mana pelajar perlu dilatih. Objektif utama tajuk ini adalah untuk menyediakan tahap latihan saintifik yang mencukupi dan lepasan ijazah yang berkaitan dengan Sumber Manusia dan Organisasi, menghantar pengetahuan dan menyediakan kemahiran pengurusan yang secara langsung berkenaan dalam bidang profesional graduan. Latihan Master adalah berdasarkan menggabungkan kerapian saintifik dengan realiti perniagaan, mengintegrasikan teori dan amalan dan latihan, dialog dan pertukaran pengalaman metodologi berasaskan, renungan mengenai "kes" latihan dengan "simulator "perniagaan dan sebagai asas, pembangunan keupayaan analisis dan sintesis dan gambaran keseluruhan makna dan tanggungjawab kerja itu sendiri.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

Sarjana Pengurusan Perniagaan ... [+]

Sarjana Pengurusan Perniagaan URJC mempunyai program peringkat tinggi tertentu yang akan menyediakan anda untuk mengambil alih peranan kepimpinan dalam bidang pemasaran, organisasi perniagaan dan perniagaan.

ijazah ini membolehkan anda menggabungkan pegawai-pegawai sesuatu program kolej dengan praktikal, pengalaman dan profesionalisme syarikat itu, sebuah sekolah perniagaan prestij antarabangsa.

Anda juga boleh mendapatkan Ijazah Sarjana dalam Pemasaran dari ESIC belajar 12 program tambahan atau mengakses kredit program kedoktoran.

asas-asas pendidikan Kurikulum/>

Kurikulum Sarjana dalam Pengurusan Perniagaan (URJC) direka dengan mengambil kira prinsip-prinsip umum yang dinyatakan dalam seni. 3.5 daripada Royal Dekri dan menentukan objektif latihan dalam bentuk kecekapan akademik dan profesional di mana pelajar perlu dilatih. Objektif utama tahap ini adalah untuk menyediakan latihan científicaadecuada dan peringkat pascasiswazah berhubung dengan Direktorat Pemasaran dan Pengurusan Jualan, menghantar pengetahuan dan menyediakan kemahiran pengurusan. Latihan Masters adalah berdasarkan menggabungkan kerapian saintifik dengan realiti perniagaan, mengintegrasikan teori dan amalan, dengan kaedah yang berdasarkan dialog dan pertukaran pengalaman, renungan mengenai "kes" latihan untuk perniagaan "simulator" dan, asas, pembangunan analisis dan keupayaan sintesis dan gambaran keseluruhan tentang makna dan tanggungjawab kerja itu sendiri.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sepenuh masa
1 tahun
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

The DRHO adalah salah satu program yang paling lengkap kini boleh dapati di pasaran dalam melatih pakar dalam Sumber Manusia. ... [+]

The DRHO adalah salah satu program yang paling lengkap kini boleh dapati di pasaran dalam melatih pakar dalam Sumber Manusia.

Sarjana yang ketat, dengan lebih daripada 35 tahun pengalaman, yang meletakkan penekanan kepada rakyat sebagai aset strategik syarikat, kerana mereka adalah yang mereka akhirnya membawa syarikat-syarikat untuk kejayaan.

Kejayaan program ini terletak pada hubungan rapat terjalin antara pelajar daripada syarikat-syarikat besar dan institusi seperti Kementerian Pertahanan, Cepsa, Palang Merah, Iberdrola, Adecco atau Cajamar dengan guru, profesional dalam pengurusan sumber manusia memberi pengetahuan melalui pengalaman profesional.

ciriwawasan strategik pengurusan orang.wawasan global, memahami Sumber Manusia sebagai sebahagian yang memberi kesan kepada semua bidang syarikat.praktikal berorientasikan penglihatan metodologi amalan perniagaan.wawasan etika perniagaan.perbezaan faktor-faktorPengalaman: dilaksanakan pada tahun 1980 dan program sentiasa dikemaskini.Fleksibiliti: Waktu Sesuai dengan kerja.Kaedah: Berdasarkan kerja dan pasukan gabungan individu teori dan alat HR kuat digabungkan dengan trend terkini dan termasuk seminar di mana kes-kes sebenar dianalisis.Cloister: guru-guru kanan yang mempunyai kepakaran pedagogi dan pengetahuan yang luas tentang realiti sebagai pengurus aset dan perunding perniagaan.... [-]
Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
9 bulan
Kampus
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
ESIC Business & Marketing School

perniagaan anda dan kerjaya anda meminta untuk seketika: perlu digitalizarte. Jika matlamat anda adalah untuk mengambil alih jawatan yang bertanggungjawab dan kepimpinan ... [+]

Beliau mengarahkan, menguruskan dan menggalakkan pendigitalan syarikat.

perniagaan anda dan kerjaya anda meminta untuk seketika: perlu digitalizarte. Jika matlamat anda adalah untuk mengambil alih jawatan yang bertanggungjawab dan kepimpinan dalam persekitaran digital baru ini, perubahan bermula dengan Master dalam Perniagaan Digital di ICEMD. latihan yang komprehensif yang akan membolehkan anda untuk meningkatkan proses pendigitan syarikat anda, atau memulakan perniagaan online anda sendiri.

Enam modul lengkap di mana anda akan belajar perkara-perkara seperti bagaimana untuk meningkatkan jumlah jualan anda terima kasih kepada pengkomputeran awan, bagaimana untuk mengukur keberkesanan pengiklanan digital anda atau kunci kejayaan e-dagang.... [-]

Sepanyol Madrid
Permintaan Maklumat
Sepanyol
Sambilan
9 bulan
Dalam Talian & Kampus Digabungkan
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
Alamat
Camino Valdenigriales
28223 Madrid, Community of Madrid, Sepanyol
Alamat
C/ Marià Cubí, 124
08021 Barcelona, Catalonia, Sepanyol
Alamat
Avda. de Blasco Ibáñez, 55
46021 Valencia, Valencian Community, Sepanyol
Alamat
Edificio de la Prensa Avda. de Carlos III, s/n Isla de la Cartuja
41092 Seville, Andalusia, Sepanyol
Alamat
Vía Ibérica, 28-34
50012 Zaragoza, Aragon, Sepanyol
Alamat
C/ Severo Ochoa, 49 Parque Tecnológico de Andalucía Campanillas
29590 Marbella, Andalusia, Sepanyol
Alamat
Ronda de Nelle, 31
15007 A Coruña, Galicia, Sepanyol
Alamat
Avda. de Anaitasuna, 31 Mutilva (Navarra)
31192 Pamplona, Navarre, Sepanyol
Alamat
C/ Alameda Recalde, 50
48008 Bilbao, Basque Country, Sepanyol
Alamat
C/ Eduardo Molina Fajardo, 38
18014 Granada, Andalusia, Sepanyol
Alamat
Avenida de Madrid, 60
36204 Vigo, Galicia, Sepanyol
Alamat
Spain Online, Sepanyol